Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar :smiley-cool:
bugün işyerinde bazı arkadaşlar izinli bazıları hasta olan yine bana olacak burada, off parayı bulsamda çalışmasam artık :roflol:

neyse dünkü menüm:
sabah:
domates
zeytin
çay
çavdar ekmeğine tost

ara:
kuru üzüm

öğlen:
tavuk ızgara-
çok az bulgur pilavı
ayran

akşam: ton balıklı salata
yoğurt

spor yapmadım
sadece sabah işe gitmeden az vaktim vardı mekik çektim o kadara.s.

OY nevkuşum seni görmek gibisi varmı bacım ...:1hug:Şeniz
akşam akşam ne sevindim ...:teytey:
takımda yer varken kaçırmayalım seni...opuyorumnanaktan
günaydın güzeller,
yine ben ...
aebencim sağol kardeş desteğin için. yaw ben buraya girersem takımın tozunu attırırım di mi? :lepi::lepi:
ah ah bu al ver olayı çok fena oldu. bugün yine tartıldım 83.6 300 gr gitmiş biran önce toparlanmam lazım valla bana da iyi olur girersem şartlarda bir değişiklik varmı aebenim? kuralları da unuttum montiyi de..:kedi:
monti linkini okuyayım ben biraz...

iyi akşamlar..aebencim bitti çok şükür boshayallersmile toparlanmam lazım zaten başladım gerisini getiremedim,diyet falan kalmadı yarından itibaren bende kendimi şöyle bi silkeleyip geliyorum inş.:lepi:
selam eski takım arkadaşım..
hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inşallah..a.s.

nevroşummmm hoşgeldin.a.s.a.s...ne çok sevindim seni gördüğüme..Şeniz.ara ara profiline baktım,son yazdığın msjlarına baktım merak ettim seni...tekrar döndüğüne inan çok sevindim...ama + larla dönmüşüz tıpkı benim gibi...en son 69 lara inmiştin galiba nevracım...neyse zararın neresinden dönsen kardır...yine veriirz kilocukları...tekrar hoşgeldin fıstığımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar..aebencim bitti çok şükür boshayallersmile toparlanmam lazım zaten başladım gerisini getiremedim,diyet falan kalmadı yarından itibaren bende kendimi şöyle bi silkeleyip geliyorum inş.:lepi:

yumukçum allah damatlığınıda göstersin inş.:Saruboceq:..sende silkenen dön artık..eski azimli günlerinekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

khenacım menün güzel,yavaş yavaş oturtuyosun artık...mekik çekmeyede başlamışsın devamıda gelir canım...bu hafta listeye alıcaz seni...aynen devam et fıstık:lepi::lepi:

ŞenizŞenizŞenizgünaydın elifimmm

hepinize günaydın 6.takım fıstıkları
dünki menümü vereyim hemen

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar peynir,domates
salatalık,yeşil biber,maydonoz

öğle
tavuk döner
salata,ayran

ara
1 kase vişne

akşam
1 tabak mantar sote(etsiz)
1 tabak salata,çok az peynir (yoğurt bitmiş evde)

ara
1 elma
1 küçük şeftali,1 erik

3 litre su,1 bardak yeşil çay,
7 km tempolu yürüyüş,500 mekikkaydirigubbakcemile2

kirazcım evet canım 69 larda idim şimdi coşmuş vaziyette tekrar burdayım. kabıma sığmıyorum...!!!!!

günaydın, günaydın ,günaydın .....
10 dk girdim bebeleri voleybola götürücem bi bakayım dedim .....

nevkuşum günaydınnnn .....

verirsin sen azinli hatunsun 4. ay hiç kaçamak yapmamıştın .maşallah . ama 2. aşamayı yapamamışın .(( eskisi gibi yersek eskisi gibi oluruz bu hep böyle ya ... insan bazan isyan etmiyor deyil ne bu bizim halimiz....(

nevroşum eminim önce 7 leri sonrada 6 lı rakamları tekrar görüceksin...sen en önemli şeyi yapmışsın zaten...karar vermişsin:lepi::lepi:
inşallah canım yaaa...ah ahhh karar vermek başarmanın yarısı demi?? bilmiyorumkismile
siz varsınız ya hayat kolay olur bana.. ha bu arada ben işteyim ama artık ayrılacağımdan takmıyor kimse beni rahatca girebildim..
bugün akşam eve internet bağlanıyor ....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
artık kurtuluşunuz yok...sempatiksalakcinni

günaydın aebenim..aynen öyle ne ikinci aşaması ben yeme konusunda aşama kaydettim...:kedi::kedi::kedi:
abuk subuk ne varsa...
artık mola bitti..aynen öyle eskisi gibi yersen öyle olursun..şişkoluğa son demek için başlıyorum bende...dün bozmadım şu ilk haftayı oturtursam devamı gelir herhalde bakalım...sen ne aşamadasın?

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim :)

hemen ne yediğimi de yazayım 2 dilim ekmek çay, peynir, domates-salatalık, bir dilim tereyağlı reçelli ekmek

annemlerdeyim birazdan kendi evime gideceğim öptüm hepinizii

günaydın ablaaam nasılsın,
kız ben çok özledim seni ya kütoyu falan alayım geleyim kabul edecenmi biziŞeniz,
ablam facede grup açtık bizde zayıflama takımı gibi bizim zayıflayıp geri şişen hatunları davet ettik bakalım gelen olursa dğzene ggirerse olcek bişeyler inş.,
küto,ben,ayten,open_sea,çikin özgeyi, abetüş,funda ,esra,fatu falan toplancaz bakalım...

Son düzenleme:

sen ne zaman kendi evine gittin ki bu gün gidesin çikin cadı:mymeka::mymeka:...

bizi de götür aebenimmm belki biraz zayıflarız tepinirsekkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sen ne zaman kendi evine gittin ki bu gün gidesin çikin cadı:mymeka::mymeka:...

aeben bunlar bizi eşşek arısı yaptı yahu

bugün gidiyorum hülya cadısı kocişimle bir gün geçircem eşşek arısı olarak sokamayabilirim ona göreohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

kızımmm 3 haftada bir geliyorum olcayın vardiyası dönüyo ben tatile geliyorum ohhh ye iç yat

Son düzenleme:
he desene çatlaklar takımı geri dönüyor .....:roflol::roflol::roflol:

ben mezunum bu hafta .nevkuşum .....kaydirigubbakcemile5senide yerime veliat adadım ...kaydirigubbakcemile3artık sen mezun oldugundada ben geri gelirim ...sempatiksalakcinni

ben mezunum bu hafta .nevkuşum .....kaydirigubbakcemile5senide yerime veliat adadım ...kaydirigubbakcemile3artık sen mezun oldugundada ben geri gelirim ...sempatiksalakcinni
ayy canım hadi inşallah mezun ol da başarını kutlayalım bizde....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
süper yaaa... yok canım ne velihatlığı yapacak çok iş var aeben gözümde büyüyor kilolar ama yapacağım...kaydirigubbakcemile5
yaaa sen benim gibi kaybolma ama emi? buralarda ol bir sözün yetiyor ayrıca montiyi kime sorcaz dimi? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne bu tereyag reçeL özkeeeee..... sakın bunları süt için yedim deme . bi faydası yok ...:dilcikar:
sen monti linkine gelsene zilim seni bi güzel aydınlatsın bu konuda ...a.s
öyle emziriyorum diye cıslaryemek dogru deyil bebeginede zarar sanada ....
duru'yu ne hale soktun öyle gözlükle Allah iyilini verisin oyuncak bebek gibi ..:ecrin_bebek:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…