eşim kapı zilini çalana kadar ....aeben abla buradamısın?
günaydın güzeller,OY nevkuşum seni görmek gibisi varmı bacım ...:1hug:Şeniz
akşam akşam ne sevindim ...:teytey:
takımda yer varken kaçırmayalım seni...opuyorumnanaktan
selam eski takım arkadaşım..iyi akşamlar..aebencim bitti çok şükür boshayallersmile toparlanmam lazım zaten başladım gerisini getiremedim,diyet falan kalmadı yarından itibaren bende kendimi şöyle bi silkeleyip geliyorum inş.:lepi:
selam kızlar beni hatırlayan var mı? :kedi:
eski takım arkadaşınız disiplinli nevra...:sinifsinif:
ne disiplin kaldı ne bişey bende..çok fenayım..
uzundur giremiyorum malumunuz internetim yoktu aylar önce sıkıntılardan bahsetmiştim, işe başlamıştım maddiyat vs.. yani sıkıntılar vardı..şu anki durum şükür daha iyi.eşim işini toparlıyor biraz biraz ben de artık çalışmak zorunda kalmayacağım.. eve internet bağlatma aşamasındayız.. sizleri çok özledim..sohbetlerimizi paylaşımları özledim.. bu arada 83.9 kiloya tekrar çıkarak emeklerimin bir kısmını heba ettim...(şu an 83.9 um öfffffffffflmaz:)
sizler nasılsınız bakmaya ve merhaba demeye geldim. fırsat bulunca geçmişi bi nebze okuyacam ama kim ne durumda kilolar, aşk meşk hayatlar?
hepinizi öptüm.
iyi akşamlar..aebencim bitti çok şükür boshayallersmile toparlanmam lazım zaten başladım gerisini getiremedim,diyet falan kalmadı yarından itibaren bende kendimi şöyle bi silkeleyip geliyorum inş.:lepi:
Günaydın kızlar :smiley-cool:
bugün işyerinde bazı arkadaşlar izinli bazıları hasta olan yine bana olacak burada, off parayı bulsamda çalışmasam artık :roflol:
neyse dünkü menüm:
sabah:
domates
zeytin
çay
çavdar ekmeğine tost
ara:
kuru üzüm
öğlen:
tavuk ızgara-
çok az bulgur pilavı
ayran
akşam: ton balıklı salata
yoğurt
spor yapmadım
sadece sabah işe gitmeden az vaktim vardı mekik çektim o kadara.s.
kirazcım evet canım 69 larda idim şimdi coşmuş vaziyette tekrar burdayım. kabıma sığmıyorum...!!!!!
inşallah canım yaaa...ah ahhh karar vermek başarmanın yarısı demi?? bilmiyorumkismilenevroşum eminim önce 7 leri sonrada 6 lı rakamları tekrar görüceksin...sen en önemli şeyi yapmışsın zaten...karar vermişsin:lepi::lepi:
günaydın aebenim..aynen öyle ne ikinci aşaması ben yeme konusunda aşama kaydettim...:kedi::kedi::kedi:günaydın, günaydın ,günaydın .....
10 dk girdim bebeleri voleybola götürücem bi bakayım dedim .....
nevkuşum günaydınnnn .....
verirsin sen azinli hatunsun 4. ay hiç kaçamak yapmamıştın .maşallah . ama 2. aşamayı yapamamışın .(( eskisi gibi yersek eskisi gibi oluruz bu hep böyle ya ... insan bazan isyan etmiyor deyil ne bu bizim halimiz.... (
günaydın, günaydın ,günaydın .....
verirsin sen azinli hatunsun 4. ay hiç kaçamak yapmamıştın .maşallah . ama 2. aşamayı yapamamışın .(( eskisi gibi yersek eskisi gibi oluruz bu hep böyle ya ... insan bazan isyan etmiyor deyil ne bu bizim halimiz.... (
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim :)
hemen ne yediğimi de yazayım 2 dilim ekmek çay, peynir, domates-salatalık, bir dilim tereyağlı reçelli ekmek
annemlerdeyim birazdan kendi evime gideceğim öptüm hepinizii
günaydın, günaydın ,günaydın .....
günaydın ablaaam nasılsın,
kız ben çok özledim seni ya kütoyu falan alayım geleyim kabul edecenmi biziŞeniz,
ablam facede grup açtık bizde zayıflama takımı gibi bizim zayıflayıp geri şişen hatunları davet ettik bakalım gelen olursa dğzene ggirerse olcek bişeyler inş.,
küto,ben,ayten,open_sea,çikin özgeyi, abetüş,funda ,esra,fatu falan toplancaz bakalım...
sen ne zaman kendi evine gittin ki bu gün gidesin çikin cadı:mymeka::mymeka:...
he desene çatlaklar takımı geri dönüyor .....:roflol::roflol::roflol:günaydın ablaaam nasılsın,
kız ben çok özledim seni ya kütoyu falan alayım geleyim kabul edecenmi biziŞeniz,
ablam facede grup açtık bizde zayıflama takımı gibi bizim zayıflayıp geri şişen hatunları davet ettik bakalım gelen olursa dğzene ggirerse olcek bişeyler inş.,
küto,ben,ayten,open_sea,çikin özgeyi, abetüş,funda ,esra,fatu falan toplancaz bakalım...
ben mezunum bu hafta .nevkuşum .....kaydirigubbakcemile5senide yerime veliat adadım ...kaydirigubbakcemile3artık sen mezun oldugundada ben geri gelirim ...sempatiksalakcinniinşallah canım yaaa...ah ahhh karar vermek başarmanın yarısı demi?? bilmiyorumkismile
siz varsınız ya hayat kolay olur bana.. ha bu arada ben işteyim ama artık ayrılacağımdan takmıyor kimse beni rahatca girebildim..
bugün akşam eve internet bağlanıyor ....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
artık kurtuluşunuz yok...
günaydın aebenim..aynen öyle ne ikinci aşaması ben yeme konusunda aşama kaydettim...:kedi::kedi::kedi:
abuk subuk ne varsa...
artık mola bitti..aynen öyle eskisi gibi yersen öyle olursun..şişkoluğa son demek için başlıyorum bende...dün bozmadım şu ilk haftayı oturtursam devamı gelir herhalde bakalım...sen ne aşamadasın?
ayy canım hadi inşallah mezun ol da başarını kutlayalım bizde....olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileben mezunum bu hafta .nevkuşum .....kaydirigubbakcemile5senide yerime veliat adadım ...kaydirigubbakcemile3artık sen mezun oldugundada ben geri gelirim ...sempatiksalakcinni
ne bu tereyag reçeL özkeeeee..... sakın bunları süt için yedim deme . bi faydası yok ...:dilcikar:günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim :)
hemen ne yediğimi de yazayım 2 dilim ekmek çay, peynir, domates-salatalık, bir dilim tereyağlı reçelli ekmek
annemlerdeyim birazdan kendi evime gideceğim öptüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?