Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım guzel menu
Bir an aksam misafirlikteyim yazisini okuduktan sonra dedim baklava yazisi okuyacam

göğüs; 100
bel; 85
basen: 113
beden ölçülerimi aldım
Zipzip-
Bende alayım iyi fikir.
Ben bana olmayan 40 beden bir elbisem var onu koydum gardrobumun önüne astım onu giyene kadar motive olayım diye. Ona girdipim gün onu kaldırıp 38 Beden olan bir elbisem var Dı çok sevdiğim için vermedim kimseye girerim bir gün demiştim onu asacağım sonra

Afiyet olsun canım guzel menu
Bir an aksam misafirlikteyim yazisini okuduktan sonra dedim baklava yazisi okuyacam
Yok yok orda kahve ictim cikolatami bile eylul yedi son anda gitmemiz gerekti gec oldu eve geldik cok yemeyim.dedim baklava yok

Bu arada ben TV izlerken koşu bandına çıktım Tempolu yürüdüm 30 dakika daha

167 puan +75 = 242 puan
sportie
Tühh 10. 000 adım yapamamışım
Şu puanlarada alışamadım bölgesel kolay olan 7 tane 1 puanı ama listede altta bölgesel dakikası 6 puan diyor

Eklentiler

• Screenshot_20200801_214117.webp
    11 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar
Kahvaltıda 11gibi sadece peynirli cemenli domatesli tost ve orta boy nektarin yedim.
Saat 2-3 gibi sekersi nescafe ve 1 küçük salkım üzüm yedim
Akşam: 6 gibi 1,5 kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık kıymalı kepekli makarna + bolca salata yedim. Bir bardak da ayran içtim.

Şu yeterince icemedim bugün. 4-5 bardak anca olmuştur. Bir de 4 bardak Dukan içeceği içtim.

Bu arada ben menü hazırlarken zorlanıyorum. Özellikle akşam yemeği için. Örnek menü falan var mı bildiğiniz?

Sebze yemekleri yogurt
Corba yanina salata yogurt
Et yemekeleri salata

Gibi duzenleyebilirsin canim

Valla canım hadi sabah ve öğlen dışardaydın akşamki de olmamış. Misafirlik diye kola içmemelisin ayrıca. Kola da sıkıntılı diğerleri gibi

Bence
çok güzel canım. Baklavasız geçmiş günün

Afiyet olsun canım suyu da artırdık mı tamamdır

Bölgeselde dk şeklinde yapınca 6 puandan alıyoruz ben 45 sn hareket 15 sn dinlenme şeklinde falan gidiyorum mesela

Ben gidip biraz masterchef izleyeyim

Ben 2015 ti sanırım öylesine denemiştim 78 almıştım ama Bi halt çıkmadı tabii
Aslında denemek lazım özel idareler alıyor kpss şartlı.
canim bir araştır yaş meselesini
Daha iyiydim. Biraz spor yapmaya çalıştım ama olmadı
Iyi olmana sevindim... toparlarsin merak etme...
Bende mezura aldırdım iki gündür duruyor öylece sabah ölçü alayım diyorum
Oğlan erken kalkıyor
Açıkmistir diye kostur kostur kahvaltı ile uğrasiyorum
Eskiden erken kalkıp spor da yapıyordum kahvaltıdan önce
Şimdi kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki zaman diliminde açken spor yapıyorum ancak

Selamun aleyküm
Bu bayram nerden çıktı ya ye bobam yeee durmundayımm ve işin kötüsü yediğimi saymıyorum
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
Kıymalı börek çok az
2 3 banım domates sosu
2 bardak açık çay

Öğlen 1 tane çokoprens
Şekersiz kahve

Akşam
Kavurma
taze fasulye
Makarna
Yufka ekmek

Su 2 lt
Spor
boosted
10ar dk kol ve bacak

Zipzip-

Bölgeselde dk şeklinde yapınca 6 puandan alıyoruz ben 45 sn hareket 15 sn dinlenme şeklinde falan gidiyorum mesela
Ben dinlenme leri atla yapıyorum
Uygulama dan yapıyorum
Sence doğrumu yapıyorum
Bacak kalça egzersizleri olduğu için dinlenme ihtiyacım olmayınca hiç dinlenmiyorum

Pazartesi tartisi ile bekliyorum seni sopami simdiden hazirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…