Afiyet olsun canım guzel menu1agustos cumartesi
Sabah 10.00
2dilim kızartmis ekmek,1dilimpeynir,2zeytin,domates,
Türk kahvesi
Öğle 14.00
1tabak ciğer,1tabak salata
aksam 21.00 geç oldu misafirlikteydim
Birkaç ciğer,4,5catal salata
Türk kahvesi,maden suyu
3litre su
Bende alayım iyi fikir.
Yok yok orda kahve ictim cikolatami bile eylul yedi son anda gitmemiz gerekti gec oldu eve geldik cok yemeyim.dedim baklava yokAfiyet olsun canım guzel menu
Bir an aksam misafirlikteyim yazisini okuduktan sonra dedim baklava yazisi okuyacam
Menümü koyayım şuraya,
Sabah
Aç karnına 2 bardak su ve 3 kuru kayısı 2 ceviz
Saat 10 da Kahvaltı
6 parça karpuz
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
Eti form tahıllı çubuklardan 5 tane
1 şekersiz Türk kahvesi
bir lokma ekmek üzerine bir çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara öğün
1 salatalık
1 ceviz
1 bardak kiraz sapı suyu
Öğlen bişey yemedim
Akşam saat 16:30
3 yemek kaşığı pirinç pilavı üzeri 3 yemek kaşığı et kavurma
2 şekersiz çay
Birazdan yeşilçayımı içeceğim
Egzersiz
Az önce geldim eve 1 saat yürüdüm bahçede normal hızda
Sabah 15 dk bölgesel basen ve kalça
60 puan + 107 =167 puan
sportie
Sebze yemekleri yogurtHayırlı akşamlar
Kahvaltıda 11gibi sadece peynirli cemenli domatesli tost ve orta boy nektarin yedim.
Saat 2-3 gibi sekersi nescafe ve 1 küçük salkım üzüm yedim
Akşam: 6 gibi 1,5 kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık kıymalı kepekli makarna + bolca salata yedim. Bir bardak da ayran içtim.
Şu yeterince icemedim bugün. 4-5 bardak anca olmuştur. Bir de 4 bardak Dukan içeceği içtim.
Bu arada ben menü hazırlarken zorlanıyorum. Özellikle akşam yemeği için. Örnek menü falan var mı bildiğiniz?
Ohh lavaşa sarılmış kebaplar havada uçuştu bir görsenNe Yedin ne ictin
Senve lavaslar ohhhh misOhh lavaşa sarılmış kebaplar havada uçuştu bir görsen
Valla canım hadi sabah ve öğlen dışardaydın akşamki de olmamış. Misafirlik diye kola içmemelisin ayrıca. Kola da sıkıntılı diğerleri gibiSabah (09.00)
Yarim porsiyon patatesli börek ( dışarda kahvaltı)
Öğlen (14.30)
Az yağda kızartılmış tavuk göğüs 1 adet ve but
3 yemek kaşığı pilav
1 kola ( misafirlik)
1 baklava ( yemezsem ayıp olacadi)
Akşam (18.00)
Fındik ezmeli tahıllı kraker 1 adet ! ( Karnım çok dolu hissi var diye bu menü böyle)
Sabah mezar ziyaretlerimiz vardı tartilamadim yarına inşallah güzel ekşi ile geleceğim şekerim
Bayram sonrası düzene oturacağım cnmValla canım hadi sabah ve öğlen dışardaydın akşamki de olmamış. Misafirlik diye kola içmemelisin ayrıca. Kola da sıkıntılı diğerleri gibi
çok güzel canım. Baklavasız geçmiş günün1agustos cumartesi
Sabah 10.00
2dilim kızartmis ekmek,1dilimpeynir,2zeytin,domates,
Türk kahvesi
Öğle 14.00
1tabak ciğer,1tabak salata
aksam 21.00 geç oldu misafirlikteydim
Birkaç ciğer,4,5catal salata
Türk kahvesi,maden suyu
3litre su
Afiyet olsun canım suyu da artırdık mı tamamdırHayırlı akşamlar
Kahvaltıda 11gibi sadece peynirli cemenli domatesli tost ve orta boy nektarin yedim.
Saat 2-3 gibi sekersi nescafe ve 1 küçük salkım üzüm yedim
Akşam: 6 gibi 1,5 kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık kıymalı kepekli makarna + bolca salata yedim. Bir bardak da ayran içtim.
Şu yeterince icemedim bugün. 4-5 bardak anca olmuştur. Bir de 4 bardak Dukan içeceği içtim.
Bu arada ben menü hazırlarken zorlanıyorum. Özellikle akşam yemeği için. Örnek menü falan var mı bildiğiniz?
Bölgeselde dk şeklinde yapınca 6 puandan alıyoruz ben 45 sn hareket 15 sn dinlenme şeklinde falan gidiyorum meselaBu arada ben TV izlerken koşu bandına çıktım Tempolu yürüdüm 30 dakika daha
167 puan +75 = 242 puan
sportie
Tühh 10. 000 adım yapamamışım
Şu puanlarada alışamadım bölgesel kolay olan 7 tane 1 puanı ama listede altta bölgesel dakikası 6 puan diyor
canim bir araştır yaş meselesiniBen gidip biraz masterchef izleyeyim
Ben 2015 ti sanırım öylesine denemiştim 78 almıştım ama Bi halt çıkmadı tabii
Aslında denemek lazım özel idareler alıyor kpss şartlı.
Iyi olmana sevindim... toparlarsin merak etme...Daha iyiydim. Biraz spor yapmaya çalıştım ama olmadı
Bende mezura aldırdım iki gündür duruyor öylece sabah ölçü alayım diyorumBende alayım iyi fikir.
Ben bana olmayan 40 beden bir elbisem var onu koydum gardrobumun önüne astım onu giyene kadar motive olayım diye. Ona girdipim gün onu kaldırıp 38 Beden olan bir elbisem var Dı çok sevdiğim için vermedim kimseye girerim bir gün demiştimonu asacağım sonra
Ben dinlenme leri atla yapıyorumBölgeselde dk şeklinde yapınca 6 puandan alıyoruz ben 45 sn hareket 15 sn dinlenme şeklinde falan gidiyorum mesela
Pazartesi tartisi ile bekliyorum seni sopami simdiden hazirliyorumSelamun aleyküm
Bu bayram nerden çıktı ya ye bobam yeee durmundayımm ve işin kötüsü yediğimi saymıyorum
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
Kıymalı börek çok az
2 3 banım domates sosu
2 bardak açık çay
Öğlen 1 tane çokoprens
Şekersiz kahve
Akşam
Kavurma
taze fasulye
Makarna
Yufka ekmek
Su 2 lt
Spor
boosted
10ar dk kol ve bacak
Zipzip-
Kaptanım ben sana dedim kaçamak demeyecektin banaPazartesi tartisi ile bekliyorum seni sopami simdiden hazirliyorum
Ben ilk gun icin izin verdim bayram nedeniyleKaptanım ben sana dedim kaçamak demeyecektin bana
Şeyy.. bende biraz verilen yüzün astarınıda isteme huyu vardır daaaBen ilk gun icin izin verdim bayram nedeniyle
Cok acimasiz bir kaptan olmayayim demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?