Cnm ben ön lisans bankacılık, ön lisans muhasebe ve Vergi Uygulamaları. Birde lisans işletme mezunuyum. Kısacası muhasebeciyimIyi tatiller canım
Mezuniyetten sonra 1 sene vaktin varmis calisirsin bol bol canim
Tesekkur ederim
Bölüm neydi ki bazi bölümlerde yas kisitlamasi yok diye biliyorum
Bende 31 yasindayim gec kaldim biraz ama yinede son bir sansimi denemek istiyorum
En guzeli emekliligin tadini cikar ablaCnm ben ön lisans bankacılık, ön lisans muhasebe ve Vergi Uygulamaları. Birde lisans işletme mezunuyum. Kısacası muhasebeciyimama şimdilerde geçici isteğe bağlı emeklilik yaşıyorum
Guzel menu afiyet olsunMenümü koyayım şuraya,
Sabah
Aç karnına 2 bardak su ve 3 kuru kayısı 2 ceviz
Saat 10 da Kahvaltı
6 parça karpuz
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
Eti form tahıllı çubuklardan 5 tane
1 şekersiz Türk kahvesi
bir lokma ekmek üzerine bir çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara öğün
1 salatalık
1 ceviz
1 bardak kiraz sapı suyu
Öğlen bişey yemedim
Akşam saat 16:30
3 yemek kaşığı pirinç pilavı üzeri 3 yemek kaşığı et kavurma
2 şekersiz çay
Birazdan yeşilçayımı içeceğim
Egzersiz
Az önce geldim eve 1 saat yürüdüm bahçede normal hızda
Sabah 15 dk bölgesel basen ve kalça
60 puan + 107 =167 puan
sportie
Çok yoruldum gerçekten 21nyaşından beri çalışıyordum sadece küçük kızımda 2 sene ara vermiştim. Dinleneyim biraz dedim ama yeter çalışmam lazım artık sıkıldım baya hemdeEn guzeli emekliligin tadini cikar abla
Surekli calisinca evde durmak gerçekten zor geliyor ama cok alistim 10 aydir evdeyimÇok yoruldum gerçekten 21nyaşından beri çalışıyordum sadece küçük kızımda 2 sene ara vermiştim. Dinleneyim biraz dedim ama yeter çalışmam lazım artık sıkıldım baya hemdeev hanımlığı bana göre değil bunu birkez daha anladım
MaşallahBen bayadır Menü yazmadığımı gördümsporlarımı yazayım bari sportie ablacım görür
Çarşamba: 480p perşembe: 120p cuma: 240p cumartesi: 180p
Sorma afakanlar basıyor arada bana. Birde üstüne eve kapanınca katlandı sıkıntı. Birde laf aramızda çok işkolik bir kişi olarak ailem hatta eşimde dahil en fazla 2 ayndayanabileceğimi söylemişlerdiSurekli calisinca evde durmak gerçekten zor geliyor ama cok alistim 10 aydir evdeyim
Nasıl dayandın
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.... insanlar gerçekten dikkat etmiyor...ben hala ne var ne yok...dışardan gelen yıkama bekletme dikkat ediyorumBende aynı durumdayım cnm çok iyi anlıyorum seni. Bir kardeşim var aynı sitedeyiz ama bahçede açık görüşte görebiliyorum annemler memlekette diğer kardeşim tatilde bitmedi onun tatili bu sene maşallah. Biyere de gidemiyoruz sıkıntıdan patlıyorum resmen
Canim bir ara uzatılmıştı o abimde 47 yaşında atanamadi yıllardırBaşarılar dilerim.Ben şimdiye kadar hiç önemsemedim kpss yi nedense ama şimdi çok pişmanım. 1 kez girdim 1 kezde başvurdum sınava girmedim ben memurluk yapamam diye aklı kıt olmak böyle bişey sanırım şimdide Yaş 45 girsem 100 puan alsamda Bi halta yaramaz artık yaş geçti.
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.... insanlar gerçekten dikkat etmiyor...ben hala ne var ne yok...dışardan gelen yıkama bekletme dikkat ediyorum
Canim bir ara uzatılmıştı o abimde 47 yaşında atanamadi yıllardır
Sıcakta hiç canım istemedi kiNasıl dayandınmaşallah. ben yapsam kesin migren den hastanelik olurdum
sıcak olunca icim almadı. Yürüyüşten gelince yerim dedim ama yok canım istemedi.Kahvalti niye yapmadin canim bir sıkınti yoktur inşallah
Yuruyusun guzel eminim sana cok faydasi olacak
Ya Ben herşeyi nasıl biliyorum öyle
Bı öleceğimi bilmiyorum
Tecrübe de diyebiliriz
Samsunlu bir arkadaşım vardı kuru memlekete gidnce dakka başı elini kremlerdi
Çünkü vücut geldiğin yerin iklimine alışıyor
Nasıl oldun canım?
Iyi misin bugün daha?
1 ay sonra yeniden ölçülerini al canim farki gorunce mutlu olacaksın
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Hello kızlar nasılsınız bakalımev çok kalabalık yoruluyorum ama iyi yedim iyi de içtim dün
Bugün de içiciğiz yarın tertemiz bir beslenme ve spor düzenine döncem inş
Ne Yedin ne ictinHello kızlar nasılsınız bakalımev çok kalabalık yoruluyorum ama iyi yedim iyi de içtim dün
Bugün de içiciğiz yarın tertemiz bir beslenme ve spor düzenine döncem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?