- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Bayağı güzel eksi canım, demek ki cuma günkü tam olarak kilo değilmiş. Hadi artık düşelim 65 altına.Mezun kiloma geldim şükür hepmi baklava sarma yesem
Cuma 69.8di
Simdik 67.7 cumaya kadar 67ye insem keske
Zipzip-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayağı güzel eksi canım, demek ki cuma günkü tam olarak kilo değilmiş. Hadi artık düşelim 65 altına.Mezun kiloma geldim şükür hepmi baklava sarma yesem
Cuma 69.8di
Simdik 67.7 cumaya kadar 67ye insem keske
Zipzip-
Cinssin yani kimi insan yemek yemeyi sevmez dogruGittigim yerlerde yemek yemegi pek sevmiyorum gitsemde yemeden gelirdim
Son 2 gun bende cok merak ediyorum kilomu :)))))
Amannn hava sıcak zaten yeme yemeYıkığım
şu saate kadar 1 litre suyu ve 2 bardak dukan içeceğini devirdim. Akşama kadar bir şey yemesem mi diye düşünüyorum![]()
Evet hem wc hemde ödem olmus yediklerim bugun sporla desteklicem sende yazdigin kilodamisinBayağı güzel eksi canım, demek ki cuma günkü tam olarak kilo değilmiş. Hadi artık düşelim 65 altına.
Geldim geldim kürkçü dükkanına bu sabahGene kimseler yok ne bayrammiş beee![]()

hoşgeldin canim nasil gecti bayraminGeldim geldim kürkçü dükkanına bu sabah![]()
Ben ne zaman listeye gireceğim yaaSalidan sonra normale doneriz hatta yeni uyelerde gelir bayramda yedik kilo aldik diye![]()
Hemde ne cinsim bir bilsenCinssin yani kimi insan yemek yemeyi sevmez dogru
Ama kilonu bende merak ediyorum ikimizde listeye giricez anlasildi![]()
![]()
Hosgeldin canim ❤Geldim geldim kürkçü dükkanına bu sabah![]()
Bir kontrol edip geleyim canimBen ne zaman listeye gireceğim yaa![]()
Cokmu aldin ben hep korumaya calistim ayrilali nekadar oldu bilmiyorum ama almadimBen ne zaman listeye gireceğim yaa![]()
Bayram dönüşü 68.5 kiloyum canım. Anne ve kv evi yemeklerine rağmen iyi döndüm, 68 ile gitmiştim. Tam olarak gelecek hafta basliycam ama şimdi de dikkatli yemeye çalışıyorumEvet hem wc hemde ödem olmus yediklerim bugun sporla desteklicem sende yazdigin kilodamisin
Tamam canım, teşekkür ederim baktığın için. Bana 11 Eylül için bir kişilik yer rezerve eder misin şimdidensonngulen 6 martta mezun olmussun 6 eylulde doluyor 11 eylül cuma gunu listeye dönebiliyorsun
Tabiki canım yerin her zaman hazirTamam canım, teşekkür ederim baktığın için. Bana 11 Eylül için bir kişilik yer rezerve eder misin şimdiden![]()
Canım ben asıl kiloyu karantinaya girince aldım. Birkaç ay evden hiç çıkmadım, markete bile gitmedim. Hem yiyip hem hareketsiz olunca kilo aldım. Evde çok spor yapmadım, dışarda yürüyüş benim kilo vermeme en çok yardımcı olan şey. Çarşamba sabah 69.1 idim bu sabah 68.5 çıktım. İnşallah ilk birkaç kilo da hızlıca gider motive olurum. 55e düşene kadar bırakmak yok. Sadece 10 güne daha ihtiyacım var.Cokmu aldin ben hep korumaya calistim ayrilali nekadar oldu bilmiyorum ama almadim
İyi gene cok almamissinBayram dönüşü 68.5 kiloyum canım. Anne ve kv evi yemeklerine rağmen iyi döndüm, 68 ile gitmiştim. Tam olarak gelecek hafta basliycam ama şimdi de dikkatli yemeye çalışıyorum
Karantina herkesi perişan etti inşallah hedefe ulasicaz merak etme canimCanım ben asıl kiloyu karantinaya girince aldım. Birkaç ay evden hiç çıkmadım, markete bile gitmedim. Hem yiyip hem hareketsiz olunca kilo aldım. Evde çok spor yapmadım, dışarda yürüyüş benim kilo vermeme en çok yardımcı olan şey. Çarşamba sabah 69.1 idim bu sabah 68.5 çıktım. İnşallah ilk birkaç kilo da hızlıca gider motive olurum. 55e düşene kadar bırakmak yok. Sadece 10 güne daha ihtiyacım var.
Bende ip atlamak isterdim ama yapamıyorum. Yapabiliyorsan yap süper bişii hemde zevkli
Gunaydin ablacım ❤
Bende ilk zipzip yapmaya basladigimda 100 taneyi cok zor yapiyordum sonra yavas yavas alistim hatta 2000 lere kadar yapiyordum
Sasirdim cuma kilona ama baklava sarmalar ise yaramış![]()
Ilk mezun oldugum 3 gun boyunca buzlukta bekleyen kekimden yedimBayram hediyesi olmus istesen neler yedin