- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
sağol canim iste afedersiniz kabizliktan dolayı icerde çatlamalar olmus oyuzden ameliyat oldu ablam bayramda gorusemedik yeni gordumGeçmiş olsun canim yeni ameliyat olayini farkettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canim iste afedersiniz kabizliktan dolayı icerde çatlamalar olmus oyuzden ameliyat oldu ablam bayramda gorusemedik yeni gordumGeçmiş olsun canim yeni ameliyat olayini farkettim
Suları boşalttık canım, ama parkelerin altı hala ıslak ve biraz su var. Kabaca temizlik de yaptık. İyice kurumasını ve eksperin gelmesini bekleyeceğiz. Parkelerin değişmesi gerekecek malesef, kabardilar. Evin geri kalanını da temizledik bugün, daha şimdi uzandım ama hala iş var.Günaydın canım su işi ne oldu hallede bildiniz mi hasar cokmu
Ona tip dilinde fissur diyoruz bende oldum o ameliyati bilirimsağol canim iste afedersiniz kabizliktan dolayı icerde çatlamalar olmus oyuzden ameliyat oldu ablam bayramda gorusemedik yeni gordum
Eve doneyimde yardimci isini yeniden duzenleyelimNe istiyosun soyleyardimcimi hemen bulayim sana
Senin tıpını yiyim sen anlamicanda kim anlicakOna tip dilinde fissur diyoruz bende oldum o ameliyati bilirim![]()
Gecmis olsun canim sanadaOna tip dilinde fissur diyoruz bende oldum o ameliyati bilirim![]()
Bugün bayram bittiiiiii yeter bukadar herkes yaaa gelsin yada pıçaklarini bırakıp gitsinlerEve doneyimde yardimci isini yeniden duzenleyelim
Ya da kizlar aktif olurlarsa yeniden bakariz duruma yardımcı secmeyiz
Tesekkur ederim canim 12 yil oldu hemoroid arti fissur den oldumGecmis olsun canim sanada![]()
Biz hep burdaydikkiBugün bayram bittiiiiii yeter bukadar herkes yaaa gelsin yada pıçaklarini bırakıp gitsinler![]()
Filizcim kahvaltı öğle ok. Bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi? Ama akşam bana mantı ve Karpuz fazla geldi ikisi de karbonhidratlı canım. Sana tavsiyem yemek yoksa akşam iki yumurta haşla canım3agustos pazartesi
Sabah 08.00
2dilim kızarmış ekmek,1yumurta,1dilim peynir,7zeytin,3ceri,1salatalik,1seftali
Türk kahvesi
Öğle 13.00
1kase mercimek çorbası,3dilim karpuz,yarim dilim peynir,yarim dilim ekmek,1kasik yoğurtlu biber
Aksam 19.00
1kase manti,1dilim karpuz (hasta ziyaretine gittik geç oldu yemek yapmamistim)![]()
Çok geçmiş olsun canım, nesi var oğlunun. Kaç yaşında Yavrucuk. Umarım artık daha iyidir.Öncelikle herkese iyi bayramlar☺
Oğlum hastaydı ateşler içinde yattı kaç gece. Bende başında nöbetteydim. Pek iştah olmuyor böyle durumda ama aşırı dengesiz beslendim. Gece fln ne bulduysam yedim. Sabah tartılmadım. Şimdi tok karna 52.8dim.
Ameliyat olmayan yerini söylesene bana,masallah herseyi biliyosun doktor olcak kapasite var sende artik inanamiyorumTesekkur ederim canim 12 yil oldu hemoroid arti fissur den oldum
Zaten belirli kisileriz burda olanlarBiz hep burdaydikki

Cok seviyorum saglik sektörünü cok isterdim tip okumayi evlendirmeseler okurdumAmeliyat olmayan yerini söylesene bana,masallah herseyi biliyosun doktor olcak kapasite var sende artik inanamiyorum
Zaten belirli kisileriz burda olanlar![]()
kiz minik karpuz üçgen ama minik aksam zaten agzim tatlansin diye yedim yemez olaydim zaten cezami kestiler manti yemem cocuklar istedi oyuzden yiyim dedim üsendimde azcimFilizcim kahvaltı öğle ok. Bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi? Ama akşam bana mantı ve Karpuz fazla geldi ikisi de karbonhidratlı canım. Sana tavsiyem yemek yoksa akşam iki yumurta haşla canım
Mandal yokmuParkta yuruyorum suan bireri biber kızartıyor galiba yaa nasilda guzel koktuu![]()
Farkındayım kaptanım tek tek ilgilenmeye çalışıyorsun kızlar bayramdan dönse sorun olmucak aslında....Eve doneyimde yardimci isini yeniden duzenleyelim
Ya da kizlar aktif olurlarsa yeniden bakariz duruma yardımcı secmeyiz
Tahmin ettim hazır önünde olunca kolayına geldi... afiyet olsun canım. Spor yaparsın erir gider inşallahkiz minik karpuz üçgen ama minik aksam zaten agzim tatlansin diye yedim yemez olaydim zaten cezami kestiler manti yemem cocuklar istedi oyuzden yiyim dedim üsendimde azcim![]()
Midem bulanıyor kaptanım burda korona çoğaldı çok. iki gündür bir öksürükde geliyorSpor yok mu spor
Hemen ceza vereyim manti icin
Yarin 50 jumping jack bekliyorum :))
Afiyet olsun canim sporu eve gecince yaparsin
O gun neden oyle kaldi bilmiyorum canim istersen 60 a cekebiliriz hedefini yada 55 olabilir
Guzel menu afiyet olsun canim netin geldiginde gelirsin yine
![]()