Yaaa ilk defa duyuyorum bu hastalığıÇok sağol canım. 6.hastalık olmuş. 4 gün 40 yakın ateşliydi. Ateş düşürücülere rağmen 37-38 oluyorduşimdi döküntüleri başladı. O da birkaç güne geçermiş. Onun dışında çok şükür iyi Tamm cnm cuma paylaşırım.
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler ☺
Çok sağol canım
Çok sağol cnm. 22 aylık oğlum. 6. Hastalık olduSanırım parktan kaptı. Çok şükür döküntülerinin dışında şimdi iyi
Bende gecen ilk defa kk da duyup netten bakmistimYaaa ilk defa duyuyorum bu hastalığı
Ateş erkek çocukları için tehlikeli evet
Allah yardım etsin
Biz eşimle vardiyalı bakardık gece
Uyumayalım diye berjer de oturarak 30 ar dk uyuyup saat kurardik sonraki 30 dakika içinde
Bizim aralik anneleri gurubumuzda surekli olurdu kuzucuklar birde benzeri el ayak hastaligi varBende gecen ilk defa kk da duyup netten bakmistim
Ne olduu migiAklımda hiç diyet niyet düşünmedim saatlerce aç kaldım yemeği dahi unutmaya çalışıyorum
Senin için açıp izledim ha haHaaa haaa, benim babam cok zengin alicak onu banaa sonrada vurucam kirbaci vurucam kirbaci repligi gozumun onunde neden aceba
Cevremizde cocuk olmayınca hic bilmiyoruz canimBizim aralik anneleri gurubumuzda surekli olurdu kuzucuklar birde benzeri el ayak hastaligi var
Ac kalmak da dogru degil canimAklımda hiç diyet niyet düşünmedim saatlerce aç kaldım yemeği dahi unutmaya çalışıyorum
neden canlandı ki?basicam kavonoza basicam basicam yiycem yiycem yiycemHaaa haaa, benim babam cok zengin alicak onu banaa sonrada vurucam kirbaci vurucam kirbaci repligi gozumun onunde neden aceba
Son yıllarda olan bir hastalık filan mı acepBizim aralik anneleri gurubumuzda surekli olurdu kuzucuklar birde benzeri el ayak hastaligi var
Allah dermansız dert vermesin yaCevremizde cocuk olmayınca hic bilmiyoruz canim
Ac kalmak da dogru degil canim
Bende bu son 3 yil icinde ogrenmis oldum bilezdim onceden grubumuz sagolsunn baya bilgili idineden canlandı ki?basicam kavonoza basicam basicam yiycem yiycem yiycemyag da dokcem dokcem dokcem
Son yıllarda olan bir hastalık filan mı acep
Okulda filan da hiç duymadım
Bu sene hep influenza yaygındı
Maşallah canım geçirmesinler inşallahBende bu son 3 yil icinde ogrenmis oldum bilezdim onceden grubumuz sagolsunn baya bilgiki idiAma benim cocuklar gecirmedi
Baklava bitmedi mi daha canim ara ogun olarak 3 tane cok fazlaSabah; 8,5 ta kalktım ılık limonlu suyumu içtim ,
1 tane haşlanmış yumurta,1 dometes, bir simitin yarısı, 1salatalık, ,maydonoz, 1 bardak maydonoz sapı kaynatıp içtim,biraz labne peynir,
ARA ÖĞÜN ;3dilim baklava,1 fincan türk kahvesi, 2 tane bayram çikolatası
KARDİO: 37 dk =222 puan
KOŞU;50 DK =300 PUAN
TOPLAM PUAN ;522
AKŞAM YEMEĞİ
Saat;7
1 tane donas, 1 tane ayran
5 LİTRE SU
Amin canim.gercekten ne ozgurmusuzAllah dermansız dert vermesin ya
Bin tane hastalık zaten varken birde covid çıktı
Biz çocukken ne şanslıymisiz
Hatta Mart ayından önce ne şanslıymisiz
Özgürduk resmen
Aktif canim ama burada degil tabikiMaşallah canım geçirmesinler inşallah
Grup hala aktif mi?
Bizimki pasif ya
İstanbul buluşması filan yapmıştık AVM de bebekler le
Face filan sonra koptuk gitti
Kimse yazmıyor kimse aktif değil
Cok uykum geldi ama esim ve iki buyuk kayinvalidemlerle piknikteler enes abimlerle koye gitmisdi gelmek uzereymisler onu bekliyorum ama gozlerim kapaniuorIyi geceler kizlar
Sana şu anki kilomu söylesem şok geçirirsin bn geçirdim şahsen amma aynı görünüyorum Spor yapcan şekerim başka oluru yokKaptanım 53.85 ya da 53.75 im galiba sabah tartıldım unuttumselensu82 ortim senden de bekliyorum. Ben bu kilolarda ama sıkı bir vücut istiyorum o nasıl olacak
Bugün baştan iyiydim ama sonra püskevit yedim kaptanın hem de uyduruk petibör@Gulumse25
sportie
@Nidsalii
@Evvab
@Bonus
medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
@Eliff Eylull
@snglmlk
AseliccA
sudem34
sudal
@PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
@Elhan
selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
@yet07
@Bal0ncuk
Kizlar bugun artik bayramin 4.gunu artik menulerde tatli ve sarma gormek istemiyorum
Bugun herkesden tarti bildirimlerini bekliyorum
Cumaya 4 gun kaldi ne durumdayiz görelim ona gore dikkatli beslenelim
Fark etmez kaptanım ya 60 yapalım madem.Spor yok mu spor
Hemen ceza vereyim manti icin
Yarin 50 jumping jack bekliyorum :))
Afiyet olsun canim sporu eve gecince yaparsin
O gun neden oyle kaldi bilmiyorum canim istersen 60 a cekebiliriz hedefini yada 55 olabilir
Guzel menu afiyet olsun canim netin geldiginde gelirsin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?