Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım su işi ne oldu hallede bildiniz mi hasar cokmu
Suları boşalttık canım, ama parkelerin altı hala ıslak ve biraz su var. Kabaca temizlik de yaptık. İyice kurumasını ve eksperin gelmesini bekleyeceğiz. Parkelerin değişmesi gerekecek malesef, kabardilar. Evin geri kalanını da temizledik bugün, daha şimdi uzandım ama hala iş var.

Eve doneyimde yardimci isini yeniden duzenleyelim
Ya da kizlar aktif olurlarsa yeniden bakariz duruma yardımcı secmeyiz
Bugün bayram bittiiiiii yeter bukadar herkes yaaa gelsin yada pıçaklarini bırakıp gitsinler

Filizcim kahvaltı öğle ok. Bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi? Ama akşam bana mantı ve Karpuz fazla geldi ikisi de karbonhidratlı canım. Sana tavsiyem yemek yoksa akşam iki yumurta haşla canım

Çok geçmiş olsun canım, nesi var oğlunun. Kaç yaşında Yavrucuk. Umarım artık daha iyidir.

Filizcim kahvaltı öğle ok. Bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi? Ama akşam bana mantı ve Karpuz fazla geldi ikisi de karbonhidratlı canım. Sana tavsiyem yemek yoksa akşam iki yumurta haşla canım
kiz minik karpuz üçgen ama minik aksam zaten agzim tatlansin diye yedim yemez olaydim zaten cezami kestiler manti yemem cocuklar istedi oyuzden yiyim dedim üsendimde azcim

Eve doneyimde yardimci isini yeniden duzenleyelim
Ya da kizlar aktif olurlarsa yeniden bakariz duruma yardımcı secmeyiz
Farkındayım kaptanım tek tek ilgilenmeye çalışıyorsun kızlar bayramdan dönse sorun olmucak aslında....
Ben artık menü yazmıyorum çünkü vücudumu şekle sokmam için spor yapmam lazım canım kaptanım.
Ben de sana yardım etmek için menü yorumlamaya çalışıyorum birkaç gündür

kiz minik karpuz üçgen ama minik aksam zaten agzim tatlansin diye yedim yemez olaydim zaten cezami kestiler manti yemem cocuklar istedi oyuzden yiyim dedim üsendimde azcim
Tahmin ettim hazır önünde olunca kolayına geldi... afiyet olsun canım. Spor yaparsın erir gider inşallah

Midem bulanıyor kaptanım burda korona çoğaldı çok. iki gündür bir öksürükde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…