- 21 Temmuz 2020
- 641
- 3.968
- 28
- 60
Tabi canım seve seveÇok sağol canım benim
Kardeş topik zaten takıl sen dilediğince:)
Bunu patron mu diyor?.Teşekkür ederim kaptanım ❤ canım sıkıldı ya yumurta toplamaya yakın çok sık hastaneye gitmek zorundaydım o zamanda da problem çıkarttılar. Şimdi de diyormuş ki Allah vermiyor işte neyini zorluyor saçma sapan işlerle uğraşıyor. Zaten Allah istese bebeği düşmezdi demiş valla biri bitiyor biri başlıyor. Çıldırmak uzereyim
Merhaba ablacim tatlilar hic olmamisMerhaba hanımlar. Öncelikle bu günün menüsünü vereyim.sabah 9.30 iki dilim öavdar ekmeği ile iki kaşık et sote, iki üç tane yaprak sarma ve çay, yemekten sonra dıları çıktık, ikindiye doğru döndük. 10120 adım atmışız.eve dönüşte , iki dilim karpuz peynir 3, 4 tane de tulumba tatlısı yedim.saat 15.30 civarında yedik. Akşan yemek yemeyeceğim. 3 lt su ve meyan şerbeti içtim.
Hayırlı olsunEvet canım , maaş bağlanması için 6 ay bekliycem, 6 ay için işe dönmek istemedim .30 sene çalıştım yeter , oğlumun başında durmak istiyorum, sgk dan evrağımı aldım şirkete yarın gidicem kısmetse
Ablacım hayırlı olsun. Şimdiden tebrik ederim emekliliğini
Senin oğlan özelde mi canım?Sağol canım
Eriyorsun günden güneGünaydın kizlar bu sabah 77.600 çıktım
Dün 77.900dum
Ondan önceki gün 78.300
Eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin.Evi hallettik yarın tapu alacağız inşallah.Transferim de Ağustos sonu gibi olur muhtemelen. Ama belli değil belki iş yerim sebebi ile Eylül ayında tedaviye baslayabilirim. ☹ Patronum saçma sapan işlerle uğraşıyor demiş de benim icin
su an hazır değilim ya .. beğendiğim bir menü çıkarsa katilicam zaten...begenenler şaşırtıyor beni ya....geçen ay gösterişli börek ler değil klasik tat kazandi....bu ay gösterişli kazandı.... klasik değil ....yani ben oy veren üye potansiyeli ni çözmem lazım....su an kafamı karıştırdı lar .Onun hediyesi gelince burda Ödüller paylaşacak daha gitmemiştir.
katıl ya köfte yapcan altı üstü heyecan oluyor güzel oluyor
Ben baktim yaHic bakma sunumlara canim
Ayy hangi şarkıydı oEriyorsun günden güne
InsaAllah onlarlada kavusup hasret giderirsin ablacimHa birde bayramda güzel mutluluk yaşadım.oğlumu virüs olayından beri görmüyordum. İlk gün geldi. Benden ayrı yaşıyor.36 yaşında .Ve Maalesef bekar. Öylesine özlemişimki sımsıkı sarıldım. Kokusunu içime çektim. çoook özlemişim.Şimdi büyük kızım, büyük torunlarım ve küçük oğlum kaldı görmediğim.hasretliğe insan alışamıyor. Çok zor. Rabbim hepsini korusun inşallah.
Biliyorum hiç olmadı ... Ama ama ama... Sı yok. Telafi edeceğim . Söz.Merhaba ablacim tatlilar hic olmamis
Daha erken acikirsin yemek yesen aslinda iyi olur
Ya da yogurt yiyebilirsin
İlk maaşınla bize ne alcaksın abla inşaAllahSağol canım, maaşın bağlanması şubat ayını bulur, Allah sağlıkla hayırlısıyla o günleri göstersin
Lğtfen sukünetini korumaya çalış canım benim. Bu dönemde stresten alabildiğince uzak durmalısın. Bu senin mücadelen ve kimsenin sana engel olmasına musade etme. Duyma ve görme kimseyi. Seni senden daha iyi kimse bilemez. Rabbim dilerse herşey olur hayırlısı ile inşallah.Dualarımızla yanındayız inşallah.Teşekkür ederim kaptanım ❤ canım sıkıldı ya yumurta toplamaya yakın çok sık hastaneye gitmek zorundaydım o zamanda da problem çıkarttılar. Şimdi de diyormuş ki Allah vermiyor işte neyini zorluyor saçma sapan işlerle uğraşıyor. Zaten Allah istese bebeği düşmezdi demiş valla biri bitiyor biri başlıyor. Çıldırmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?