Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar. Öncelikle bu günün menüsünü vereyim. sabah 9.30 iki dilim öavdar ekmeği ile iki kaşık et sote, iki üç tane yaprak sarma ve çay, yemekten sonra dıları çıktık, ikindiye doğru döndük. 10120 adım atmışız.eve dönüşte , iki dilim karpuz peynir 3, 4 tane de tulumba tatlısı yedim.saat 15.30 civarında yedik. Akşan yemek yemeyeceğim. 3 lt su ve meyan şerbeti içtim.

Bunu patron mu diyor?.
Kizi gelini torunu yok mu bu adam ya da kadının?
Büyük konuşmak en tehlikeli eylem bence

Merhaba ablacim tatlilar hic olmamis
Daha erken acikirsin yemek yesen aslinda iyi olur
Ya da yogurt yiyebilirsin

Eviniz hayırlı olsun Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin.
Patronuna gıcık oldum şimdi.
Rapor al gitme çatlasın

Onun hediyesi gelince burda Ödüller paylaşacak daha gitmemiştir.
katıl ya köfte yapcan altı üstü heyecan oluyor güzel oluyor
su an hazır değilim ya .. beğendiğim bir menü çıkarsa katilicam zaten...begenenler şaşırtıyor beni ya....geçen ay gösterişli börek ler değil klasik tat kazandi....bu ay gösterişli kazandı.... klasik değil ....yani ben oy veren üye potansiyeli ni çözmem lazım....su an kafamı karıştırdı lar ...ona göre bir çeşit istemeliyim
Hic bakma sunumlara canim
Ben baktim ya

Ha birde bayramda güzel mutluluk yaşadım.oğlumu virüs olayından beri görmüyordum. İlk gün geldi. Benden ayrı yaşıyor.36 yaşında .Ve Maalesef bekar. Öylesine özlemişimki sımsıkı sarıldım. Kokusunu içime çektim. çoook özlemişim.Şimdi büyük kızım, büyük torunlarım ve küçük oğlum kaldı görmediğim.hasretliğe insan alışamıyor. Çok zor. Rabbim hepsini korusun inşallah.

Eriyorsun günden güne
Ayy hangi şarkıydı o
Rep mıydı?
Sürekli dinlediğim bir şarkı aslında

Ateşten küle....
Günden güne...
Sevda kapında dar ağacı mi
Olan oldu bitirme inancını...
Aylara yıllara sor en güzel aşk yine Kasım'da dir

InsaAllah onlarlada kavusup hasret giderirsin ablacim

Sabah 11 45
Aksam 18 30
Disarida islerim vardi pazar ve carsi yaptim. Yemegi yetistiremedim 18 30 benim icin gec bir saat suan evde kalan yarim isime devam edecegim. Keyif cayi cerezim esimle birlikte yedik. Carsidan gelince bir diyet kahve ve hir kac badem yedim. Aksamda isler bitince bir kahve daha icerim sanki

Eklentiler

• 20200804_114448.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200804_120621.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200804_184052.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 30
Lğtfen sukünetini korumaya çalış canım benim. Bu dönemde stresten alabildiğince uzak durmalısın. Bu senin mücadelen ve kimsenin sana engel olmasına musade etme. Duyma ve görme kimseyi. Seni senden daha iyi kimse bilemez. Rabbim dilerse herşey olur hayırlısı ile inşallah.Dualarımızla yanındayız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…