Sütü 1 bardak ayrı icebilirim kaptanım yoğurtla pek sevmiyorum ben böyle sade hoşuma gidiyor :)Yanina yogurt ya da sut ekleseydin canim
Yap kuzum...iki saat pedal kalçalarını müthiş sıkılaştırıp dikleştirir. Çocuk sayısı artabilir o kadar da olsun napalim.Yapayım be abla azıcık ben de olan seksi 2 çocuktan sonra
Her gün 2 saat yapacağım kendime söz verdim.Yap kuzum...iki saat pedal kalçalarını müthiş sıkılaştırıp dikleştirir. Çocuk sayısı artabilir o kadar da olsun napalim.
Çocuk konusunda şaka yaptım tatlım...Her gün 2 saat yapacağım kendime söz verdim.
Hem hızla kalori yakicam hemde vicudumu şekle sokucam karın germe istedim çok ama 15 bin diyor hocalar 15 bin beni aşıyor suu konumda zaten ekonomi sıkıntıda malumunuz.
Kendim birşeyler yapmaya calisicam çocuk sayısı isteyene versin rabbim ben 2 kızımla çok ama çok mutluyum abla meme ucum yok benim süt bezelerimde doktor gebe kalma dedi hem safra yok hem meme o yüzden kucultturdum ben
İnşallah abla hiç ameliyata giresjm gelmiyor maddi manevi zorluğu var alisicam ama 2 dk yaptım biraz paslanmisim paslarimdan arinayim :)Çocuk konusunda şaka yaptım tatlım...
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Spor yapmayı alışkanlığa donusturursen karın germeye de çok ihtiyacın kalmayacak. Güzel şeyler olacak kokusu gelmeye başladı
Off bayılırım halka tatlısınaBirazdan erciyese gelmis olucaz develi tarafindan geldik erciyese gelip halka tatli yemeden olmaz sicak halka ama hava buz@gizemlicadiii gizosum bilir, hem ödül olsun banada
Bende bayilirim yaa baklava hic yemesemde olur aklima gelemez ama halkaya dayanamammOff bayılırım halka tatlısınaen son nezaman yedim hatırlamıyorum sanırım ocak ayındaydı
Ama dayanmamız gerekiyor cnmmBende bayilirim yaa baklava hic yemesemde olur aklima gelemez ama halkaya dayanamamm
Halka, tulumba ve lokma
Saat 8 olunca öyle oluyooKucuk bir farkla ikinci olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Her hafta ilk 3 de olmak buyuk basari canim ve herkes cok guzel kilo verdi bayram haftasindaSaat 8 olunca öyle oluyoo
Sabah heryeri temizledim simdikkk eline bir dondurma vermişler sonra bu heryeri dondurma yapmis ne hali kaldi ne koltuk minderleri örtüleri makinaya attim şimdi halıyı cikarttim yerleri şimdi vileda yapiyo minnak olan
Kime kaptırdık birinciliğiKucuk bir farkla ikinci olduk tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Tabikiiii insan hakkinla alinca seviniyoruz canim ona ne şüpeeeHer hafta ilk 3 de olmak buyuk basari canim ve herkes cok guzel kilo verdi bayram haftasinda
sağol canimAma sen o halini görünce nasıl olmuştur bızdıpın yüzü.
gözümün önüne geldi şimdi
Hoş olmamış ama ilerde güleceksin bu hallerine emin ol. Hepimizin başına gelmiştir.,
Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?