Tamam canim hayirli olsun simdidenZipzip- bir de kaptancigimm ben bugün regl oldum. Nasipse pazartesi hasteneye gidip tedaviye başlayacağım bilgin olsun ☺
Tamam tamam büyük ikramiye olayım o zamanBirini bekliyorduk sen geldin kız napalim piyango sana vurdu
Dualarım.seninle.canim hayırlı haberlerle gel ins Allah bu defa olacak hissediyorumZipzip- bir de kaptancigimm ben bugün regl oldum. Nasipse pazartesi hasteneye gidip tedaviye başlayacağım bilgin olsun ☺
Tamam canım 70 olarak yazıyorum70 di canım yarın yine bir tartılayım bakalım
Bu iyi gunlerinizEkmek arasi olmasa iyiydi canim ama hafta sonu neyseki afiyet olsun
aa hoşgeldin canımEskibilezik canım
Inan suan bende tanimiyorumSeni tanımıyorum artik dileko içindeki canavarı hic tanimiyorum
Zorla sevdirdiniz neydimSuss tas olun tasss kimseler yoktu agalar pasalar bizde dip koseler sizdeydi
Zipzip- bir de kaptancigimm ben bugün regl oldum. Nasipse pazartesi hasteneye gidip tedaviye başlayacağım bilgin olsun
Hesap detaylarindan herkes yapabiliyor canimYa bu alttaki kilo bildirimleriniz nasıl oluyor takıma girince mi
Al iceri al al 1. Takıma yaz okeye 4. Aranıyor
Teşekkür ederim ablacım inşallah öyle olur. Ekim'de olacaktı nasip bu aya olduCanım hadi şimdiden gözün aydın, güzel bir tedavi sürecin olsun
Herkes yarismayi bekliyormus takim canlandiNe o ya yarışma denildi ortalık kızışmışayırmam sizi hee ☺
Simdiden gozun aydin olsun insaAllah hersey gonlunce dilediğince gelissin olumlu sonuclari aldigini Rabbim bizlerede gostersin kutlayalim canimZipzip- bir de kaptancigimm ben bugün regl oldum. Nasipse pazartesi hasteneye gidip tedaviye başlayacağım bilgin olsun ☺
Yaptım acaba oldu muHesap detaylarindan herkes yapabiliyor canim
Ekmek arasi olmasa iyiydi canim ama hafta sonu neyseki afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?