Olmus canim boy uzun olunca normal kiloda görünüyorsunYaptım acaba oldu mu
Ya yerim ki seniDualarım.seninle.canim hayırlı haberlerle gel ins Allah bu defa olacak hissediyorum
Allah kolaylık versin, iyi haberlerle gel inşallahZipzip- bir de kaptancigimm ben bugün regl oldum. Nasipse pazartesi hasteneye gidip tedaviye başlayacağım bilgin olsun ☺
Hımmmm hedef kilo yazabiliyor muyuzOlmus canim boy uzun olunca normal kiloda görünüyorsun
Ya siz nasıl insanlarsiniz iyi ki varsınızSimdiden gozun aydin olsun insaAllah hersey gonlunce dilediğince gelissin olumlu sonuclari aldigini Rabbim bizlerede gostersin kutlayalim canim
Ueter fazlasida zararmis zatenSağol cnm inşallah
Ayağım su toplamıştı diye bugün yürümeyeyim ayakkabı dahada acımasın dedim ama iyiki bugün boosted yapmışım su içinde kaldım resmen
Duş almaya üşenmesem bidaha yapacak enerjim var şuan ilginççç
Çok teşekkür ederim canimmmmmmmmTamam canim hayirli olsun simdiden
Aminm aminmm bacim cumlesinin muradini versinYa siz nasıl insanlarsiniz iyi ki varsınız ❤ hepinize çok teşekkür ederim. Gönlünden geçen ne varsa Allah im da sana nasip etsin ablacim
İnşallah çok çok çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin, iyi haberlerle gel inşallah
Tek başıma koca 1. Takıma kafa tutuyorum hey yavrum hey şimdiden 2 kilo verdim bileNe o ya yarışma denildi ortalık kızışmışayırmam sizi hee ☺
Çok acikmistim artık. O yüzden öyle olduEkmek arasi olmasa iyiydi canim ama hafta sonu neyseki afiyet olsun
Neyse ben bir saat yuruyup geleyim bi acilma bi canlanma yasadimTek başıma koca 1. Takıma kafa tutuyorum hey yavrum hey şimdiden 2 kilo verdim bile
Tek başıma koca 1. Takıma kafa tutuyorum hey yavrum hey şimdiden 2 kilo verdim bile
Hedef yazilmiyor canimHımmmm hedef kilo yazabiliyor muyuz
Abla yaaaaaaaa aşk olsunİyidir iyidir ekmeksiz döner olmaz zaten, sizin takımdaydı dimi. @medasures ye canım ye afiyet bal şeker olsun
Kız öyle deme gene ayni takimdayizİyidir iyidir ekmeksiz döner olmaz zaten, sizin takımdaydı dimi. @medasures ye canım ye afiyet bal şeker olsun
Bol bol Ya Varis çek rabbi hebli mines salihin bol bol oku canımYa yerim ki seniçok umutlanmak istemiyorum ama umutsuz da değilim. Benim dualarimda da hep sen varsın. Senin güzel haberlerini almayı çok istiyorum.
Ablam kendini fena kaptırdıKız öyle deme gene ayni takimdayizyicek yicek sonra 6.takımda şişko olarak gezcek
Okuyup okuyup hepimize göndereceğim dualarıBol bol Ya Varis çek rabbi hebli mines salihin bol bol oku canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?