Heeee sorma beyaaaa ye ye deyip duruyooo sonra neden kilo aldin dicekAblam kendini fena kaptırdı
Yok cııık yemicem. Bir kere oldu artik. Açlıktan bayilsa mıydım ? Şekerim düşüp fenalassa mıydım ? Ay bir de yere yigilsaydim ? İyi ki yedim benceKız öyle deme gene ayni takimdayizyicek yicek sonra 6.takımda şişko olarak gezcek
Rabbim gönlüne gore versin canim hayirlisina güzel haberlerini duyalimOkuyup okuyup hepimize göndereceğim duaları ❤
AblamRabbim gönlüne gore versin canim hayirlisina güzel haberlerini duyalim
Medine dilencisi gibi acindirma kendini gızzzYok cııık yemicem. Bir kere oldu artik. Açlıktan bayilsa mıydım ? Şekerim düşüp fenalassa mıydım ? Ay bir de yere yigilsaydim ? İyi ki yedim bence
Ayyyy yeteryaaa bugun gulme kapasitem kalmadi artikMedine dilencisi gibi acindirma kendini gızzz
Valla benimde cenelerim ağrıdı gözümden yaş geldiAyyyy yeteryaaa bugun gulme kapasitem kalmadi artik
Bunların hepsi olabilirdi ve ben buraya yazdığımda benim için çok uzulebilirdinMedine dilencisi gibi acindirma kendini gızzz
İkna oldum tmmBunların hepsi olabilirdi ve ben buraya yazdığımda benim için çok uzulebilirdinsenin üzülmene dayanamam ki
Kırmaya calisiyorum canım bakalım :)Kız bak benim takimdasin ona göre kiralim zincirleri yüzümü kara çıkarma
Vaz geçtim seni karşı rakip takima aldılar iş görmez raporu verdilerKırmaya calisiyorum canım bakalım :)
Benimdeeee agridi valla salak salak guluyomValla benimde cenelerim ağrıdı gözümden yaş geldi
Canim harikasınEvet cnm fide almıştım 2 ay önce çıktılar nasipse 2 güne hasat ederim
Çileklerimdr var 4 tane yedik yeniden çıkıyor şimdi
Evde kalmaktan kafayı sıyırmiyim diye ota böceğe sardımbide kediyle uğraşıyorum arada geçiyor zamanEki Görüntüle 2672742
Buda tembel kedimiz
Kırmaya calisiyorum canım bakalım :)
İnşallah abla bakalım hayırlısı ile 60lara doğru inmeyi niyetlendimAaa geldinmi bizim takıma , senin için mücadelemi gördünmü , bak yüzümü kara çıkartma tamammı
Senin takılmalarını 2 dakkada çözeriz merak etme sen, takıl bana gitsin göbek
Cansın senBenim oyum vişneliden
POWERHACK Kıymetini bil mücadele ediyorum senin için
Bizdeki 2 yeni arkadaştan birini vermeliyiz
Gelecek hafta sonu olacak sanırım canım, onu kaçırdı tabiki. Yılda iki kez yapılıyor zaten.Çoook sağol canım....Aralıkta sınav varmış Ales’e başvurular geçti mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?