Ana sen benden önce gelmişsin bile seni benim takıma ekliycem hoş geldin canımbeni de ekleyi
Evet ben çağırdım birlikte hedefimize ulaşalım diyeSimdi mesajlarina baktimda gulumse cagirmis
İNŞALLAH öylede gidecek.bendende 1.100 Gr gitti hadi maşallah diyelim totonu kaşı abla
Iyi yapmissin canımEvet ben çağırdım birlikte hedefimize ulaşalım diye
Bildirim gelen konuyu mu diyorsunGene bir sacma konu gelmis yarabbim bu konulari açarken cokmu düşünüyorlar
Heeee sorma okumaz olaydim bu insanlarin cahilliligini anlamiyorum gercektenBildirim gelen konuyu mu diyorsun
Yok oyle kendi takimina eklemek kilolu uye lazim bizim takimadaAna sen benden önce gelmişsin bile seni benim takıma ekliycem hoş geldin canım
Bu uyenin baska konusuda vardi mantik evliligi yapacaktı ama icerigini bilmiyordum öğrenmiş oldum :)))Heeee sorma okumaz olaydim bu insanlarin cahilliligini anlamiyorum gercekten
Ayni kisiymis zaten Allah akil fikir versinBu uyenin baska konusuda vardi mantik evliligi yapacaktı ama icerigini bilmiyordum öğrenmiş oldum :)))
Sorma 5parmagim vardi 6oldu şiş ve morardi icimden birsey koptu sanki o an zipladim yerimde sagol canim bakim ilerlemez insallahE Elif_Eylul nasıl oldu parmağın? Geçmiş olsun kötü olmuş
Ben anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem sizeYok oyle kendi takimina eklemek kilolu uye lazim bizim takimada
Bugün sana böleeeBen anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem size
O nasıl bir konu beynim error verdi senin yüzünden meraktan baktımBugün sana böleeebakiyom
Nasilmis aciklasanaO nasıl bir konu beynim error verdi senin yüzünden meraktan baktım
Evcilik oynamaya gitmiş komşuya buna bebek vermemişler evine geri dönmüşNasilmis aciklasana
Evcilik oynamaya gitmiş komşuya buna bebek vermemişler evine geri dönmüş
Haftaya pazartesi ben de size dahil olurum canlar.Bende pazartesi başlayalım dicektim.zaten o zaman çok güzel kilo veriliyor
Ben anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?