- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Miyomu tedavi edermi bilmem ama kisti eritiyor denedim canımYapicam bugünden itibaren. Kist miyoma dönmüş heralde o yüzden iğne tedavisi dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miyomu tedavi edermi bilmem ama kisti eritiyor denedim canımYapicam bugünden itibaren. Kist miyoma dönmüş heralde o yüzden iğne tedavisi dediler
Benim ilk tüp bebek denememdi Corona sebebi ile embroyolarimi dondurdular. Hani devlet 3 hak veriyor ya benim iki hakkım tek tüp benek tedavisinde gidiyor bugün öğrendim. Yumurta dondurma 1 rapor, cozme transfer ayrı bir rapor hakkiymis. Ona da canım sıkıldı neden başında soylemiyorlar ki sanki dondurulmasıni ben istedim.Ne güzel sen rapor cikara bilmişsin ben direk ücretli yaptiricam
Allah evine bolluk bereket versin de hayırlısıyla tedavine başlarsın. Hiç azımsanacak paralar değil bunlar. Olsun belki faydası olur ben bugünden başlayacağım soğan suyunaMiyomu tedavi edermi bilmem ama kisti eritiyor denedim canım
Bugün bende de aynı ruh hali oluştuBen daha hiç gitmedim doktora hsg cekildikten sonra gitmiştim regl 3. Günü gel hemen başlayalım dedi gitmedim bazen hey heylerim geliyor başlamak istiyorum bazen aman boşver diyorum ne bilim kararsızım
Hiç anlamıyorum o işlerden canım burda devlette tüp bebek tedavisi yok universite Hastanesi'nde var birde özel hastanede özel biraz daha pahalı unide tahliller ücretsiz sadece ilaçlar ve doktora ücret ödeniyor 10 bin civarı tutar galiba büyük şehirlere bakınca burası yine uygun gorunuyor şans ne kadar dersen onu bilmiyorum ki dış.gebelikte iç kanama geçirmeme sebep olan doktorlar yapıyor başkada yok zatın el mahkum olunca mecbur giderim herhaldeBenim ilk tüp bebek denememdi Corona sebebi ile embroyolarimi dondurdular. Hani devlet 3 hak veriyor ya benim iki hakkım tek tüp benek tedavisinde gidiyor bugün öğrendim. Yumurta dondurma 1 rapor, cozme transfer ayrı bir rapor hakkiymis. Ona da canım sıkıldı neden başında soylemiyorlar ki sanki dondurulmasıni ben istedim.
Amin kuzum Allah razı olsun sabah akşam aç karna içmeyi unutma ama 1 hafta kullan kontrole git soğan suyunun zararı yok bununla çok kişi hamile bile kalmış belki transfer öncesi tüpleri temizler şansın artarAllah evine bolluk bereket versin de hayırlısıyla tedavine başlarsın. Hiç azımsanacak paralar değil bunlar. Olsun belki faydası olur ben bugünden başlayacağım soğan suyuna
Ahh ne zor şeyler yaşamissin. Allah korusun hayatını kaybedebilirdinHiç anlamıyorum o işlerden canım burda devlette tüp bebek tedavisi yok universite Hastanesi'nde var birde özel hastanede özel biraz daha pahalı unide tahliller ücretsiz sadece ilaçlar ve doktora ücret ödeniyor 10 bin civarı tutar galiba büyük şehirlere bakınca burası yine uygun gorunuyor şans ne kadar dersen onu bilmiyorum ki dış.gebelikte iç kanama geçirmeme sebep olan doktorlar yapıyor başkada yok zatın el mahkum olunca mecbur giderim herhalde
Çok çok çok teşekkür ederim inşallah ben de fayda görürümAmin kuzum Allah razı olsun sabah akşam aç karna içmeyi unutma ama 1 hafta kullan kontrole git soğan suyunun zararı yok bununla çok kişi hamile bile kalmış belki transfer öncesi tüpleri temizler şansın artar
Yok yok vaz geçme benim yine 1 tane var sende o sevgiyi tat gerçi ben hatırlamıyorum bile doğduğunda neler hissettigimi geçmişe.reset.atmiş gibiyimBugün bende de aynı ruh hali oluştu ☹ o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki. Pes etmeyi de düşündüm bugün. Dedim kendine gel napiyosun 2 senedir pes etmek için mi uğraştın ? Sonra vazgeçtim ☺
4 saatle kurtuldum çok şükür doktor.oyle söyledi gerçi beni gören doktorlar sen yasiyormusun diye şaşırıyor ama yaşıyorum işte çilem.dolmamiş.demek ama bin şükür.bu günüme yinedeAhh ne zor şeyler yaşamissin. Allah korusun hayatını kaybedebilirdin ☹
Allah bir daha yaşatmasın öyle günler. Ayyy inan çok üzüldüm ya4 saatle kurtuldum çok şükür doktor.oyle söyledi gerçi beni gören doktorlar sen yasiyormusun diye şaşırıyor ama yaşıyorum işte çilem.dolmamiş.demek ama bin şükür.bu günüme yinede
İnşallah nasip olur ben de öğrenirim evlat ne demek. Ama çok üzülüyorum ben. sen böyle dedikçeYok yok vaz geçme benim yine 1 tane var sende o sevgiyi tat gerçi ben hatırlamıyorum bile doğduğunda neler hissettigimi geçmişe.reset.atmiş gibiyim
Hosgeldin canim aramiza ilk sayfayi okuyup ordaki formu doldurabilir misinMerhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???
Hoş geldin canımmmm.Merhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???
Kapisma teklifimi kabuk etseydin....Süpersin cnmm
Boynuz kulağı geçti ama ben sana yetiştim geçtim mi ne
Şaka şaka sen benden önce başladın duraklama da var normal ama kendimle de gurur duydum accıkk
Sağol cnmbilemedim valla regl olmuştum çünkü veremem diye düşündüm açıkçası. Bugün son günü bakalım. Ama o kadar da umudum yok sanki gayret ediyorum spor da yapıyorum ki nerdeyse hiç spor yapmıyordum uzuunnn zamandır
inşallah veririm bakalım ne olacak bende merak ediyorum
Allah bir daha yaşatmasın öyle günler. Ayyy inan çok üzüldüm ya ☹
Sen bana bakma geçti gitti benim bu aralar hey heylerim üzerimde aldırma uzulmedeİnşallah nasip olur ben de öğrenirim evlat ne demek. Ama çok üzülüyorum ben. sen böyle dedikçe ☹
Sagol canım .Harika yaaa cok sevindim senin adina böyle devam et canim benim![]()
Evet canım kendinle gurur duymak.Ne güzel duygular bu haz değilmihiçbir çikolatadan bu hazzı alamıyor insan
Bu bir süreç, istikrar sabır azim disiplin iç motivasyon
İlk ay beslenmeni sporunu tam oturtamamıştın şimdi düzene girdi çok normal. Sağlıklı beslenmeyi ve sporunu hayatına entegre edince çorap söküğü gibi gelir
Birde armut olanlar hep daha zayıf durur, en kilolu halimde bile üst bedenim 38 i geçmedi
Kimse kilolu demedi, ama şimdi görenler vay be diyor. Bütün kafada sabitleşmiş ön yargıları kırıyorum ve bunu etrafıma gösteriyorum
* 40 tan sonra kilo veremezsin.... verilir !
* verirsin ama aç kalırsın .... hayır aç kalmazsın herşeyi de ölçülü olarak yersin
* bu göbek, bu basen, bu bacak bu yaştan sonra be spor yaparsan yap gitmez .... hayır gider, sabretmek lazım direnmek lazım
* yine de vücudun sarkar.... sporla sarkmaz
* yüzün küçüldü çirkinleştin.... hayır yüzümdeki fazla yağlarda gitti, daha fit oldum ya da yanlış beslenme de yüz çirkinleşir
* sezeryan karnı kalır tabi.... kesinlikle kalmaz tabi ama 1-2 ayda gitmez tabi
kaptırdım kendimi yine
![]()
Hoşgeldin canimMerhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???