Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben takımda değilim laf söylemek bana düşmez belki ama hiç paylaşım yok gerçekten

benimde hiç yazasım gelmiyor buaralar böyle olunca

zaten diyet falan hak getire yine

ben takımda değilim laf söylemek bana düşmez belki ama hiç paylaşım yok gerçekten

benimde hiç yazasım gelmiyor buaralar böyle olunca

zaten diyet falan hak getire yine

al bendende okadar geliyorum takıma kimseler yok . zamanımın çoğunu monti linkinde geçirir oldum . geldi yaz ayları gevşedi diyet yayları

aynen öyle nazlıcım...takımda sürekli ikimiz varız,evet mazareti olan arkadaşlarımız var onlara zaten sözüm yok ama takıma girmek için can atıpta sesi çıkmayanlarda var...valla iyiki monti topiği var,orda paylaşım süper dimi canım...
ben eski 6.takımımı özledimmafoldumbenmafoldumben

bende özledim canım simoş , suura tatilden dönsünler biraz hareketlenir takım . khena ilk haftalar iyi yaplaşımda bulundu. listeye girince haftada 1 veya 2 defa yazar oldu. yeni gelen kızlar lütfen kilo vermek istiyorsak burda daha çok bulunalım birbirimizi motive edelim .

al bendende okadar geliyorum takıma kimseler yok . zamanımın çoğunu monti linkinde geçirir oldum . geldi yaz ayları gevşedi diyet yayları

ben de başka yerleri geziniyorum artık Nazlı cım..performansına göre alınacaksın dedin ya burada biraz hareketlilik olsa performans süper olur ya paylaşım yok senin de şansın yok güzelim takımın yoğun gibi çok

takım normalde çok hareketlidir . ama yazın tatile gidenler falan olunca ısızlaşıyor buralar sen yine paylaşımda bulun burda ben varım kiraz var meleğim gelir arada yazar

tamam Nazlı cım..benim de bugün moralim çok bozuldu çünkü geçen cuma 66.2 idim bu hafta hep pilates ve yürüyüş yaptım son iki gündür sizlerle de paylaştığım gibi günlük menülerim genelde ve buna rağmen kilo vermeyi geçelim de 200 gr almışımsenağlama ama buna sinir olup diyetimi bozmadım direnicem direnicem işteee..inş çok mutlu olduğum zamanları paylaşmak kısmet olur genelde sizlerle

arada kilolarda öyle oynama oluyor hepimizde vucudun su tutmuş olabilir . ödem yapmış olabilir. onun için canını hiç sıkma bu şekilde devam edersen haftaya güzel sonuçlar alacağına eminim .

selam kızlar..nazlım ellerine sağlık cnm a.s.

geçmişe biraz göz attım o yoğun olup yazamayanlardan biride benim malesef kızlar çok üzgünüm kışın insan sanki evden pek çıkmadığından daha çok vakit ayırabiliyor a.s helede yaz başladığından beri yoğunluğum hiç bitmedi düğünler hastalıklar evin işleri derken çok zaman ayıramıyorum bende,ama dediğim gibi şayet bekleyen arkadaşlar varsa ben izne ayrılabilirim çünkü nerdeyse okullar açılana kadar bu şekilde devam edecek,2 hafta sonra antalyaya gidiyoruz gelince ramazan başlıyor sonrasında taşınma işleri yerleşme falan derken pcye vakit ayıramıca,önümüzdeki hafta son bildirimi yapayım beni izne ayırın zaten izmirde olmıcam netede giremem,kaldı ki diyet falan hak getire :1ninca:

arada kilolarda öyle oynama oluyor hepimizde vucudun su tutmuş olabilir . ödem yapmış olabilir. onun için canını hiç sıkma bu şekilde devam edersen haftaya güzel sonuçlar alacağına eminim .

inşallah canım önemli olan da kararlılık zaten..haftaya çok sevineceğim bunun için de elimden geleni yapacağım

arkadaşlar birazdan arkadaşın düğününe gideceğim gelince geç olur şimdiden bugünkü menümü yazmak istedim
bugünkü menüm
sabah
1.5 dilim kepek ekmeği
1domates
1salatalık
1yumurta
1 dilim peynir
öğle
1 nescafe
1 armut
akşam
1 tabak haşlama makarna
50 dk tempolu yürüyüş..akşam makarna yediğim için gece sadece yeşil çay içeceğim
hepinizi öpüyorumm

Kızlar iyi akşamlar. 4. olmuşuz. Fena değil bence. kaydirigubbakcemile5

Ben de şu mazereti olup da gelemeyenlerdenim. Üzülüyorum kızlar bu duruma. :çok üzgünüm: Ben de sizlerle daha çok vakit geçirmek , daha çok paylaşımda bulunmak istiyorum ama zaman inanın yetmiyor. Günüm o kadar dolu ki. Ama bu şekilde de beni idare edemezsiniz biliyorum. Direkt şahsıma söylenmiş bişi yok ama takıma birşey katamıyorum paylaşım anlamında. Ve kurallara aykırı. Gelip geçici de değil bu durumum. Bu tempo hep devam edecek. Beni mezun olana kadar böyle idare etmenizi istemem haksızlık olur. Bana inandınız beni takıma aldınız. Teşekkür ediyorum hep sıcak davrandınız. Ben de azmimle hem kendim hem de takımım için mücadele verdim. Ben yine gelir sizlere bakarım arada. İşte yine bu girebildiğim sıklıkla girerim. En azından takımda yer açılır ve müsait olan , paylaşıma açık kişiler gelir. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Herşey için teşekkürler.. :1hug: a.s.

günaydınlar 6. takımın çıtırları .....
dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
tavuk şiş
1 bardak ayran

ara
1 adet şeftali
1 çay bardağı süt

akşam
2 parça tavuk pirzola ( yağsız tavada yapıldı )
salata

nazzo senin durumunu biliyoruz canım . onun için senin takımda devam etmeni istiyoruz. senin kadar istikrarlı kilo veren bir arkadaşımızı mezun etmeden göndermeyiz burdan canım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…