- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sağolun kızlar evet kimseler paylaşımda bulunmuyor artık . kimsecikler yok ortalıkta . biz yeni üye arayışına girelim kirazım . bu böyle olmayacak . burda motive olan şuanda sedece sen ve ben varız . tamam herkes yoğun işleri var bişey diyemem ama haftada 1 kere gelip yazan arkadaşlarımız var .
ben takımda değilim laf söylemek bana düşmez belki ama hiç paylaşım yok gerçekten
benimde hiç yazasım gelmiyor buaralar böyle olunca
zaten diyet falan hak getire yine
sağolun kızlar evet kimseler paylaşımda bulunmuyor artık . kimsecikler yok ortalıkta . biz yeni üye arayışına girelim kirazım . bu böyle olmayacak . burda motive olan şuanda sedece sen ve ben varız . tamam herkes yoğun işleri var bişey diyemem ama haftada 1 kere gelip yazan arkadaşlarımız var .
aynen öyle nazlıcım...takımda sürekli ikimiz varız,evet mazareti olan arkadaşlarımız var onlara zaten sözüm yok ama takıma girmek için can atıpta sesi çıkmayanlarda var...valla iyiki monti topiği var,orda paylaşım süper dimi canım...
ben eski 6.takımımı özledimmafoldumbenmafoldumben
ben takımda değilim laf söylemek bana düşmez belki ama hiç paylaşım yok gerçekten
benimde hiç yazasım gelmiyor buaralar böyle olunca
zaten diyet falan hak getire yine
al bendende okadar geliyorum takıma kimseler yok . zamanımın çoğunu monti linkinde geçirir oldum . geldi yaz ayları gevşedi diyet yayları
ben de başka yerleri geziniyorum artık Nazlı cım..performansına göre alınacaksın dedin ya burada biraz hareketlilik olsa performans süper olur ya paylaşım yok senin de şansın yok güzelim takımın yoğun gibi çok
tamam Nazlı cım..benim de bugün moralim çok bozuldu çünkü geçen cuma 66.2 idim bu hafta hep pilates ve yürüyüş yaptım son iki gündür sizlerle de paylaştığım gibi günlük menülerim genelde ve buna rağmen kilo vermeyi geçelim de 200 gr almışımsenağlama ama buna sinir olup diyetimi bozmadım direnicem direnicem işteee..inş çok mutlu olduğum zamanları paylaşmak kısmet olur genelde sizlerle
arada kilolarda öyle oynama oluyor hepimizde vucudun su tutmuş olabilir . ödem yapmış olabilir. onun için canını hiç sıkma bu şekilde devam edersen haftaya güzel sonuçlar alacağına eminim .
Kızlar iyi akşamlar. 4. olmuşuz. Fena değil bence. kaydirigubbakcemile5
Ben de şu mazereti olup da gelemeyenlerdenim.Üzülüyorum kızlar bu duruma. :çok üzgünüm: Ben de sizlerle daha çok vakit geçirmek , daha çok paylaşımda bulunmak istiyorum ama zaman inanın yetmiyor. Günüm o kadar dolu ki. Ama bu şekilde de beni idare edemezsiniz biliyorum. Direkt şahsıma söylenmiş bişi yok ama takıma birşey katamıyorum paylaşım anlamında. Ve kurallara aykırı. Gelip geçici de değil bu durumum. Bu tempo hep devam edecek. Beni mezun olana kadar böyle idare etmenizi istemem haksızlık olur. Bana inandınız beni takıma aldınız. Teşekkür ediyorum hep sıcak davrandınız. Ben de azmimle hem kendim hem de takımım için mücadele verdim. Ben yine gelir sizlere bakarım arada. İşte yine bu girebildiğim sıklıkla girerim. En azından takımda yer açılır ve müsait olan , paylaşıma açık kişiler gelir. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Herşey için teşekkürler.. :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?