arkadaşlar birazdan arkadaşın düğününe gideceğim gelince geç olur şimdiden bugünkü menümü yazmak istedim
bugünkü menüm
sabah
1.5 dilim kepek ekmeği
1domates
1salatalık
1yumurta
1 dilim peynir
öğle
1 nescafe
1 armut
akşam
1 tabak haşlama makarna
50 dk tempolu yürüyüş..akşam makarna yediğim için gece sadece yeşil çay içeceğim
hepinizi öpüyorumm
Kızlar iyi akşamlar. 4. olmuşuz. Fena değil bence. kaydirigubbakcemile5
Ben de şu mazereti olup da gelemeyenlerdenim.Üzülüyorum kızlar bu duruma. :çok üzgünüm: Ben de sizlerle daha çok vakit geçirmek , daha çok paylaşımda bulunmak istiyorum ama zaman inanın yetmiyor. Günüm o kadar dolu ki. Ama bu şekilde de beni idare edemezsiniz biliyorum. Direkt şahsıma söylenmiş bişi yok ama takıma birşey katamıyorum paylaşım anlamında. Ve kurallara aykırı. Gelip geçici de değil bu durumum. Bu tempo hep devam edecek. Beni mezun olana kadar böyle idare etmenizi istemem haksızlık olur. Bana inandınız beni takıma aldınız. Teşekkür ediyorum hep sıcak davrandınız. Ben de azmimle hem kendim hem de takımım için mücadele verdim. Ben yine gelir sizlere bakarım arada. İşte yine bu girebildiğim sıklıkla girerim. En azından takımda yer açılır ve müsait olan , paylaşıma açık kişiler gelir. Öpüyorum hepinizi. Şeniz Herşey için teşekkürler.. :1hug: a.s.
günaydınlar 6. takımın çıtırları .....
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
tavuk şiş
1 bardak ayran
ara
1 adet şeftali
1 çay bardağı süt
akşam
2 parça tavuk pirzola ( yağsız tavada yapıldı )
salata
kızlar bu sabah tartıldım . sadece 300 gr verebilmişim ....
sabah tartıldım kirazım 73,8 :gitme:
canım öğlen nerdeyse bişi yememişsin,sana tavsiyem eğer yemek yemeye vakrin olmazsa yanında mutlaka leblebi bulundur sütle birlikte geçiştirebilirsin,öğün atlamakyansa böylesi çok daha iyi olur,metobolizmayıda yavaşlatmamış olursun...akşamda makarnanın yanında yoğurt ve salata olsaymış daha güzel olurmuşyerimseniben
nozzom sana daha öncede sölemiştim seni mezun etmeden göndermek yok,çıkar aklından bunu...hem senin paylaşımın gayet güzel,menülerini gelip paylaşıyosun bizimle,hergün yazıyosun..çok ta güzel kilo veriyosun..hiç bi yere gitmek yok canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın elifimopuyorumnanaktan...senin kilo durumları ne alemde hiç sölemiyosun canımcımaklinialirimsmile
:lepi::lepi:
nazlıcım 50 li rakamlarda böle olucak galiba,ama olsun hiç şevkin kırılmasın,eninde sonunda galip gelen sen olucaksın,gitsinde kilolar varsın az gitsina.sa.s
sabah tartıldım kirazım 73,8 :gitme:
bu sefer pes etmeye hiç niyetim yok kirazım biliyorumki sonunda ben galip geleceğim . ve istediğim kilolara ineceğim bu sefer . dün arkadaşa gittik ne güzel sarma yapmıştı ama dönüp bakmadım bile . tavuğumla salatamı alıp onları afiyetle yedim . ama tek yanlışım biraz geç yemek yedik eşi işten geç geldi onu bekleyince yemek yememiz 9:30 falan oldu akşam . belki oda kilomu etkilemiş olabilir.
elifim nazlımında dediği gibi isteyince hepimiz çok güzel kilolar verebiliyoruz...hem sen ekime kadar kilo verip hamile kalmayacakmıydın canım..:CüvCüv:
tartıya hiç takılma nazlıcım...1 günde 1 kilo bile oynayabiliyo,bende oldu bu...akşam geç yemeninde etkisi olmuştur mutlaka...haftaya fark fazla olucaktır eminim...biz yolumuza aynen devam edelim canım...dün akşam babam diyoki düğüne kadar 5 kilo daha versen yeter...daha benim 2 ayım var..benim hedefim çok daha fazlası..
.annemde benim kızım bana çekmemiş o çok iradeli kafaya koydumu 5 de verir 10 da verir dedi,o kadar hoşuma gittiki...artık onlarda biliyo,hatta babam ben yemiyorum diye karpuz bile almıyo eveyerimseniben
etrafındakiler sana böyle inarak ve güvenerek yaklaştıkça insan daha çok hırslanıyor. canım . inşallah hepimiz en sonunda hedefimize ulaşacağız .
kesinlikle öle nazlıcım...birde bu sefer kendimi hiç diyet psikolojisine sokmadım,çünki diyet yapıyo gibi hissetmiyorum,öyle kalori hesabı yada kaşık hesabıda yapılmadığı için germiyo beni...zaten yaşak olan şeylerde benim dayanamadığım şeyler değil açıkçası,bu düzeni oturttum artık,ideal kiloma gelsem bile bu şekilde beslenmeye alışıcam için aynen devam ederim diye düşünüyorum,kendimi kasmadan,sıkmadanyerimseniben
nazzo senin durumunu biliyoruz canım . onun için senin takımda devam etmeni istiyoruz. senin kadar istikrarlı kilo veren bir arkadaşımızı mezun etmeden göndermeyiz burdan canım .
nozzom sana daha öncede sölemiştim seni mezun etmeden göndermek yok,çıkar aklından bunu...hem senin paylaşımın gayet güzel,menülerini gelip paylaşıyosun bizimle,hergün yazıyosun..çok ta güzel kilo veriyosun..hiç bi yere gitmek yok canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınlar 6. takımın çıtırları .....
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
tavuk şiş
1 bardak ayran
ara
1 adet şeftali
1 çay bardağı süt
akşam
2 parça tavuk pirzola ( yağsız tavada yapıldı )
salata
günaydın fıstıklar
bende vereyim dünki menümü
kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,biber ve zeytinli omlet
salatalık
öğle
ton balıklı salata
yoğurt
ara
1 nektari
1 elma
akşam
yarım tabak bamya
yarım tabak taze fasulye
ayran,salata
3,5 litre su,1 saat yürüyüş
kesinlikle öle nazlıcım...birde bu sefer kendimi hiç diyet psikolojisine sokmadım,çünki diyet yapıyo gibi hissetmiyorum,öyle kalori hesabı yada kaşık hesabıda yapılmadığı için germiyo beni...zaten yaşak olan şeylerde benim dayanamadığım şeyler değil açıkçası,bu düzeni oturttum artık,ideal kiloma gelsem bile bu şekilde beslenmeye alışıcam için aynen devam ederim diye düşünüyorum,kendimi kasmadan,sıkmadanyerimseniben
Kızlar ben de çok kararlı gidiyorum. Bir gün önceden bir gün sonra yiyeceklerimi planlıyorum. Geceden kafamda menüyü oluşturuyorum. Hafta içi dört gün annem pişirdiği için yemekleri ona direktifleri veriyorum. İşte kaçar gram yağ kaçar gram şu bu konulacağını. Annem de sağolsun sıkılmadan hesaplayarak yapıyor ve ben de kendime aldığım tabağın kaç kalori içerdiğini bilmiş oluyorum. Sabah kahvaltımı evde yaptığım için o da kontrol altında. Evden işe yemek götürüyorsam o da kontrol altında oluyor. İşyerinde yemekhanede yediğim yemeklerin de kalorisi belli şirketçe. Zaten uygun olanları tüketiyorum. Hiçbir şekilde kaçamak yapmıyor , plan dışına çıkmıyorum. En sevdiğim şeyi karşımda yeseler de hiç umursamıyorum. Bir çatalcık kavramı bende kesinlikle yok.
Herkes bu azmime şaşırıyor. Ve bazıları aslında kıskanıyor. Beni kışkırtmak ve kaçamak yaptırmak için işyerinde bilerek üstüme bile gelenler var. Ama ben onların oyununa gelmiyorum. İzin ve raporlarımın bitişinden sonra işe başladığımda 80 kiloydum. Ve 1.5 ayda 10 kiloya yakın verince ve sporla birlikte baya incelince millet şok oldu. Kendileri yapamadıkları , nefislerine hakim olamadıkları , spor yapmaya üşendikleri için gram veremiyorlar. Benimle çok dalga geçmişlerdi hamileliğimde çok kilo aldığımda. Hep ikizmi üçüzmü , vinçle doğuma gidicen herhalde gibi. Şimdi onlardan daha zayıf gözüküyorum.
Spor beni çok daha ince gösteriyor. 46 bedenden 40 bedene indim 2 ayda. Hatta 38 beden pantalonun içine bile girebiliyorum. Şu sezeryan göbeğini de halledersem çok süper olacak. Onun için pilatese başladım. Topunu , bandını , çemberini , minderini aldım. Evde başlayacağım yarından itibaren. Bir gün 75 dk yürüyüş bir gün 60 dk pilates yapacağım. Bir gün yağ yakıp bir gün sıkılaşacağım planım bu.
Ben kiloyu kendim için veriyorum. Kimseye birşey ispatlamak için değil. Ama sevmediğim o bazı insanların morarması da hoşuma gidiyor. Onlar bunu hakediyor. Ben 2011 e kadar 52 kiloya inip çıtır olacağım ama kilolu kalmak , veya zayıf olup da bıngıl bıngıl olmak onların kaderi olacak. Hani İsveç diyeti , karpuz diyeti , karbonhidrat diyeti vs diyetler var ya. Bana diyorlar ki seninki de psikopat diyeti. Belki öyle ama şu an hem sağlıklıyım hem de kilo vermeye devam ediyorum.
Kilo almak çok kolay ama kilo vermek çok zor. Çok büyük fedakarlık istiyor. O çok sevdiğin çoğu şeyden mahrum kalıyorsun. Ve spor yapmak zorunluluğu da bazen külfet geliyor. Hele sıcaklarda spor yapmak hiç de kolay değil. Bugün yapmayıver diyor eşim bir gün ara ver diyor. Ama ben sanki davama ihanet edecekmişim gibi hissediyorum ve yapıyorum. Zaten başladıktan 5 dk sonra kolay geliyor. Önemli olan bismillah diyip başlayabilmek.
Eğer kararlı olursak verilmeyecek kilo yok. Daha güzel olacağız. Özgüvenimiz artacak. Her giydiğimiz yakışacak. Oramızı buramızı gizlemeye çalışmayacağız. Ve en önemlisi daha sağlıklı olacağız.
Azimle kilo veren arkadaşlarımı çok ama çok kutluyorum. Kilosunu koruyanlara da aferin yine. Bu yaz aylarında diyeti tam gerçekleştiremeyip , çok yoğun olup spora vakit ayıramayıp , öğünleri düzenleyecek fırsat bulamayan arkadaşlara diyecek lafım yok. Ve bir türlü bünyelerine söz geçiremeyenlere. Bazı bünyeler de çok inatçı oluyor. O direnci kırmak biraz zaman alabiliyor. Ama sakın pes etmeyin elbet siz galip çıkacaksınız bu savaştan. Zaten bilinçli diyeti cozutturan da yok aramızda. İnşallah daha daha kolay gider hepimizin kiloları ve bizler de mezun oluruz bu yolda mutlu ve fit bir şekilde.
Hepimize kolay gele..
canım öğlen nerdeyse bişi yememişsin,sana tavsiyem eğer yemek yemeye vakrin olmazsa yanında mutlaka leblebi bulundur sütle birlikte geçiştirebilirsin,öğün atlamakyansa böylesi çok daha iyi olur,metobolizmayıda yavaşlatmamış olursun...akşamda makarnanın yanında yoğurt ve salata olsaymış daha güzel olurmuşyerimseniben
dün tartılıp spor ve diyet yapmama rağmen geçen haftaya göre 200 gr aldığımı görünce moral bozukluğundan canım hiç bir şey yeyip içmek istemedi ki canım( ama leblebi işi çok hoş..senin listende mi görmüştüm daha önceki iletilerde sanırım evet..süt ile leblebi hemen iş yerine götürdüm zaten..bundan sonra öğünleri boş geçmemeye çalışırım canım..teşekkür ederim listemle ilgilenip yorum yaptığın için :1hug: opuyorumnanaktan
Kızlar ben de çok kararlı gidiyorum. Bir gün önceden bir gün sonra yiyeceklerimi planlıyorum. Geceden kafamda menüyü oluşturuyorum. Hafta içi dört gün annem pişirdiği için yemekleri ona direktifleri veriyorum. İşte kaçar gram yağ kaçar gram şu bu konulacağını. Annem de sağolsun sıkılmadan hesaplayarak yapıyor ve ben de kendime aldığım tabağın kaç kalori içerdiğini bilmiş oluyorum. Sabah kahvaltımı evde yaptığım için o da kontrol altında. Evden işe yemek götürüyorsam o da kontrol altında oluyor. İşyerinde yemekhanede yediğim yemeklerin de kalorisi belli şirketçe. Zaten uygun olanları tüketiyorum. Hiçbir şekilde kaçamak yapmıyor , plan dışına çıkmıyorum. En sevdiğim şeyi karşımda yeseler de hiç umursamıyorum. Bir çatalcık kavramı bende kesinlikle yok.
Herkes bu azmime şaşırıyor. Ve bazıları aslında kıskanıyor. Beni kışkırtmak ve kaçamak yaptırmak için işyerinde bilerek üstüme bile gelenler var. Ama ben onların oyununa gelmiyorum. İzin ve raporlarımın bitişinden sonra işe başladığımda 80 kiloydum. Ve 1.5 ayda 10 kiloya yakın verince ve sporla birlikte baya incelince millet şok oldu. Kendileri yapamadıkları , nefislerine hakim olamadıkları , spor yapmaya üşendikleri için gram veremiyorlar. Benimle çok dalga geçmişlerdi hamileliğimde çok kilo aldığımda. Hep ikizmi üçüzmü , vinçle doğuma gidicen herhalde gibi. Şimdi onlardan daha zayıf gözüküyorum.
Spor beni çok daha ince gösteriyor. 46 bedenden 40 bedene indim 2 ayda. Hatta 38 beden pantalonun içine bile girebiliyorum. Şu sezeryan göbeğini de halledersem çok süper olacak. Onun için pilatese başladım. Topunu , bandını , çemberini , minderini aldım. Evde başlayacağım yarından itibaren. Bir gün 75 dk yürüyüş bir gün 60 dk pilates yapacağım. Bir gün yağ yakıp bir gün sıkılaşacağım planım bu.
Ben kiloyu kendim için veriyorum. Kimseye birşey ispatlamak için değil. Ama sevmediğim o bazı insanların morarması da hoşuma gidiyor. Onlar bunu hakediyor. Ben 2011 e kadar 52 kiloya inip çıtır olacağım ama kilolu kalmak , veya zayıf olup da bıngıl bıngıl olmak onların kaderi olacak. Hani İsveç diyeti , karpuz diyeti , karbonhidrat diyeti vs diyetler var ya. Bana diyorlar ki seninki de psikopat diyeti. Belki öyle ama şu an hem sağlıklıyım hem de kilo vermeye devam ediyorum.
Kilo almak çok kolay ama kilo vermek çok zor. Çok büyük fedakarlık istiyor. O çok sevdiğin çoğu şeyden mahrum kalıyorsun. Ve spor yapmak zorunluluğu da bazen külfet geliyor. Hele sıcaklarda spor yapmak hiç de kolay değil. Bugün yapmayıver diyor eşim bir gün ara ver diyor. Ama ben sanki davama ihanet edecekmişim gibi hissediyorum ve yapıyorum. Zaten başladıktan 5 dk sonra kolay geliyor. Önemli olan bismillah diyip başlayabilmek.
Eğer kararlı olursak verilmeyecek kilo yok. Daha güzel olacağız. Özgüvenimiz artacak. Her giydiğimiz yakışacak. Oramızı buramızı gizlemeye çalışmayacağız. Ve en önemlisi daha sağlıklı olacağız.
Azimle kilo veren arkadaşlarımı çok ama çok kutluyorum. Kilosunu koruyanlara da aferin yine. Bu yaz aylarında diyeti tam gerçekleştiremeyip , çok yoğun olup spora vakit ayıramayıp , öğünleri düzenleyecek fırsat bulamayan arkadaşlara diyecek lafım yok. Ve bir türlü bünyelerine söz geçiremeyenlere. Bazı bünyeler de çok inatçı oluyor. O direnci kırmak biraz zaman alabiliyor. Ama sakın pes etmeyin elbet siz galip çıkacaksınız bu savaştan. Zaten bilinçli diyeti cozutturan da yok aramızda. İnşallah daha daha kolay gider hepimizin kiloları ve bizler de mezun oluruz bu yolda mutlu ve fit bir şekilde.
Hepimize kolay gele..
23.07.2010
Kahvaltı : Evde - 09:00
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
10 gr siyah zeytin ezmesi
Öğlen : Evde - 13:00
3 adet ızgara köfte
1 kase salata
1 bardak ayran
Ara : Evde - 16:00
2 kayısı
Akşam : Evde - 19:00
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu biber
1 kase salata
Gece : Evde - 22:00
1 şeftali
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1150
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
keşke ben de senin gibi diyet psikolojisinden kurtulabilsem canım..yasak olan şeyleri de çok seviyorum ben..tatlı, çükolata ve dondurmayı çok seviyorum..içeceklerden de nescafe..ama 3 haftadır sadece 3-4 kaşık dondurma ve nescafe (her gün biraz süt ile bir kupa olmak üzere) tükettim..kilo vermeye başlayana kadar en azında biraz kilo versem kendime ödül olarak falan arada vereceğim ama..ahhh bi ödülü hakedebilsem
dün tartılıp spor ve diyet yapmama rağmen geçen haftaya göre 200 gr aldığımı görünce moral bozukluğundan canım hiç bir şey yeyip içmek istemedi ki canım( ama leblebi işi çok hoş..senin listende mi görmüştüm daha önceki iletilerde sanırım evet..süt ile leblebi hemen iş yerine götürdüm zaten..bundan sonra öğünleri boş geçmemeye çalışırım canım..teşekkür ederim listemle ilgilenip yorum yaptığın için :1hug: opuyorumnanaktan
canım ne kadar güzel yazmışsın ve azmin için tebrik ederim seni bayıldım..ben de iş yerimde yine diyette misin yamiyor musun demelerine çok kızıyorum..ya da sen yine mi kilo aldın ne? gibi ifadelere..benim vücudum hakikaten çok direçli ve bunu kırmak benim daha çok zamanımı alacak gibi duruyor..3 haftadır diyetteyim ama vücudumun umrunda bile değil :çok üzgünüm: pilates,yürüyüş derken..dediğin gibi şimdi sıcaklarda zor geliyor..hele ki 3 haftadır aralıksız pilates ve yürüyüş yapıp sonuç göremeyen biri için artık külfet gibi görünüyor..ama dediğin gibi biraz daha sabredip vücudumun direncini ben yenmek istiyorum onun için de birazdan yine pilates yapmaya başlayacağım..sen 2 ay gibi bir sürede 10 kilo vererek harika bir iş başarmışsın tatlımdarısı hepimizin başına inşallah
sana da kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?