Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eskiden ben de aralarda tartılırdım ve inişli çıkışlı durumlar performansımı etkilerdi. O yüzden cumaları tartılmayı ilke edindim. Bazen vücudumuz su tutuyor. Yenilen şeyler bile farkettiriyor bir günden diğerini. En güzeli haftada bir gün aynı saatte aynı şekilde tartılmak. Sen de hiç canını sıkma ve kendini haftada bir kez tartılmaya şartlandır canım. kaydirigubbakcemile5

ve sadece bu başlıkta bu sorunu yaşıyorum maalesefsenağlama

Sadece bu topikte olması çok ilginç canım. Hani hepsinde olsa sen yapamıyorsun belki diyecektim ama bir yorum getiremedim şimdi. :uhm:

nazomm bende geçen hafta sadece 100 gr verebilmiştim,bu hafta inş.telafi edicem...ama sen maşallah her hafta çok güzel kilo verdin...durması çok normal tatlım
yerimseniben

Haklısın canım. Şimdi baktım da 42 günde yani 6 haftada 9 kilo 800 gram vermişim. Biraz durması normal olacak gibi. Ama alışmıştım ne güzel gidiyordu. Bakalım yarın görücem gelişmeleri. Bir de benim vücudum acayip su tutuyor. Çok mağdurum elim ayağım acayip şişiyor akşama kadar. Geceleri yükseğe kaldırıp biraz indiriyorum sabaha kadar. Ertesi gün yine aynı. Sıcaklarda oluyor. kafamçokkarıştı

Yarınki kilonu merakla bekliyorum tatlım. Geçen haftayı da telafi edeceğine inanıyorum. olumunekankayizsmile

21.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 20 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak domates çorbası
1 kase salata

Ara : 16:00

1 bardak light süt
2 adet etiform bisküvi

Akşam : 19:00

1 tabak tavuk sote
1 kase salata
1 kase yoğurt

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bugünkü yemek listemi yarın yazarım. Çünkü daha aktivitelerimi gerçekleştirmedim. Hepinizi öpüyorum kızlar. Şeniz

iyi akşamlar arkadaşlar.
bu aralar uyku sorunu yaşıyorum.geçenlerde bahsetmiştim ogluşla uyuyoruz öğlene kadar diye.
dün gece sabah ezanından sonra uyuyabildim.gece spor yaptığım içinmi oldu acaba.
1.5 saat pedal çevirdim.menümü yazayımda sporumu gündüz yapmaya çalışcam artık.
KAHVALTI
3dilim t.b. ekmek
beyaz peynir,zeytin
domates
şekersiz marmelat
ÖĞLE
karpuz
AKŞAM
tavuk şiş
çoban salata
yoğurt
fırında kızarmış kabak-yoğurtlu
GECE
meyve

kızlar bugünkü menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
1/2 yumurta
1 açık çay
Ara öğün
1 tane erik
Öğle
1 tabak ezogelin çorba
5-6 tane haşlama börülce (pul biberli)
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak çorba
1 küçük kase yoğurt
Gece
2 kayısı

gün boyu 4 kupa yeşil çay,1 kupa az light süt ile hazırlanmış nescafe içtim..45 dakika da yürüyüş yaptım

yumukum ehliyetin hayırlı olsun canım.
nevracım çok geçmiş olsun canım.umarım daha iyisindir.
opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar...bende vereyim bugünki menümü

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,maydonoz,salatalık

öğle
1 tabak yumurta salatası
1 kase cacık

ara
1 elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,domates
yoğurt

3 litre su

günaydınlar . herkese hayırlı cumalar

dün yediklerim

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
soğanlı yumurta ( internette yumurta tariflerine bakarken gördüm. 1 adet soğanı pul biber ile kavurup üzerine yumurta kırdım. tadıda güzel oldu .)
salata
1 bardak ayran
kk kadar beyaz peynir

ara
1 adet şeftali

akşam
3 yemek kaşığı taze fasülye
1 adet fırında tavuk kanadı
salata

ara
çok az kuruyemiş ( saymadım kaçtane olduğunu)

kızlar ben bugün tartılamadım . dün akşam arkadaşlarda kaldık . onun için bu hafta aynı yazıyorum kendimi ama kilomuda çok merak ediyorum .

selam kızlar,
öncelikle hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. sağolun bugün biraz daha iyiyim ama halsizlik, kırgınlık devam ediyor. Dün abuk subuk beslendim çorba filan içtim menü yazmıyorum ,
salata filan için hiç halim yoktu ama su bile içemedim inanır mısınız? neyse sabah tartıldım kilom aynı geçen hafta ile 82.yim.

günaydın nevracığım biraz daha iyi olmana çok sevindim canım . dikkat et kendine . bol bol vitamin al .

kardeş takımımız 20 eylüle kadar. kapatılmayı talep etmiş ve kapatılmış. bizim listeleri kime kontrol ettireceğiz şimdi

günaydın nevracığım biraz daha iyi olmana çok sevindim canım . dikkat et kendine . bol bol vitamin al .
sağol canım benim.. evet vitamin alıyorum ilaç da kullanıyorum zaten.umarım birkaç güne toparlanırım.

kızlar bu iki gündür pek paylaşım yapamıyorum fazla, kusuruma bakmayın, ekrana bakacak halim yok inanın. ben tekrar uzanacam müsadenizle..

iyiyim canım sen nasılsın?

sağol canım bende iyi sayılırım . başım ağrıyor biraz . akşam arkadaşlarda kaldık . ilk defa kaldığım yerlerde hep tedirgin yatarım ve uyuyamam uykusuzluktan sanırım başım ağrıyor.

günaydın kızlar..
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum çok zamanım yok hemen kilomu yazayım dedim ben bu hafta aynıyım. beni sabit geçerseniz sevinirim.
öğünlerimi yazıcam en müsait zamanda şimdi ben kaçar sizi seviyorum..Şeniz

bugün cuma ve kimsecikler yok ortalıkta . kirazım bu saate kadar gelirdi . bişey yoktur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…