Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:kedi: opuyorumnanaktan Canımsınnn.. Şeniz Ben de seni alkışlıyorum hayatımm. alkisalkisalkis Nefsimize yenik düşmüyoruz , harikayız. :lepi: Ne kadar emin adımlarla ilerliyoruz. olumunekankayizsmile Hedefimizi baştan koyduk ve hiç şaşmadan devam ediyoruz. kaydirigubbakcemile5 Başarıyı hakediyoruz. Giden kilolar tesadüf değil. Emek sarfettik onlar için. Ve daha niceleri gidecekkkk. guclubacismile kaydirigubbakcemile2 :lepi:

inşallah bir an önce kırarım vücudumun direncini ve sizlerle hemennn paylaşırım..:1hug:

kızlar geçen hafta 74 kiloyken çektiğim bi resim vardı onu ekliyorum,sonrada 60 lı kilolara gelince eklicem,farkı görün diye

aynen öyle nazzomm..daha niceleri gidecek.:lepi:..burda birbirimize verdiğimiz destekle motivemiz dahada artıyo...hepimiz çıtır olucaz,başka yolu yokkaydirigubbakcemile5...korksun bizden hain kilolardelikafadulden

Ohhh afiyet olsun kirazımmm. Gayet de güzel valla. Doyarak zayflamak gibisi yok dimi. Ben monti yapmıyorum. Kendi çapımda kendimce kuralları olan bir diyet uyguluyorum. Ama sizin bu monti aç bırakmıyor adamı ne güzel. Belli bir yerden sonra mide küçülünce daha kolay da doyuluyor. Benim mide baya küçüldü sanırım. Bazen yemeklerimi tam bitiremediğim bile oluyor. aklinialirimsmile Bir de benim en büyük avantajım tatlı sevmemek. Çikolata , tatlı , dondurma , pasta ve şekerli şeyler. Bunları normalde de sevmiyorum ben. Yokluk çekmiyorsun böyle olunca. hihoyyyt

aaayy ayyyy ne güzel nozzo cum ya tatlı sevmemek..çikolata,tatlı,dondurma,pasta ve şekerli şeyler hayatta olmazsa olmazlarım benim :çok üzgünüm: yokluk çekiyorum böyle olunca tabii..meyce şekeri ile idare ediyorum 3 haftadır ama kendime ödül vereceğim günü bekliyorum daha şimdiden hiç kilo verememişken düşün halimi artık klava:

kızlar benim bugünkü yediklerim
sabah
1.5 dilim kepek ekmeği
1/2 salatalık
1/2 domates
2 dilim peynir
1 bardak açık çay
Ara
1 kayısı
Öğle
1 tabak haşlama makarna
4-5 kaşık yoğurt,nane ve kırmızı pul biber ile (bayılıyorum bu tada)
Akşam
1 avuç leblebi
1 çay bardağı süt
Gece
1 erik
3 lt su.. 40 dk tempolu yürüyüş ve pilates

bugün benimde canım hiç dışarı çıkmak istemiyo...belki akşam üzeri olabilir...o yüzden bugünü spora ayırdım,spor aletleimi çıkarıp 2 saat kadar yapmayı düşünüyorum,sonra güzel bi duş ohh misler gibi

bu arada bugün diyete daha doğrusu montiye başlayalı tam 1 ay oldu...1 ay önce bugün nekadar çok ağlamıştım,tartıda 78,8 ü görünce deli olmuştum,böyle gidersem gelinlik bulamıycam diye tamerin başının etini yemiştim...aşkımda saolsun ne olursa olsun sana istediğin gelinliği bulucam diye söz verdi...ama ben o gün kararımı vermiştim zaten 2 ekimde istediğim gelinliğin içinde harika bi gelin olucam diye kendi kendime söz verdim...bugün tartıldım 72,4 üm...6,4 kilo vermişim ve inanıyorumki devamıda gelicek :lepi:

sen böyle inandıkça devamı beklediğinden de güzel olacak inşallah canım 1 ayda 6,4 kg mükemmel bence tebrikler canım :hooray::lepi: elbetteki hayalindeki gibi mükemmel bir gelin olacaksın hele ki bu hızla kilo vermeye devam edersen..bugün için spor fikri de mükemmel gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5

İyi pazarlar kızlar. Nasılsınız bakalım. hihoyyyt Birazdan pilatese başlıyorum ben. Bugün ilk günüm olacak. Bakalım nasıl gidecek. Yavrum uyumuşken hemen spora başlayayım dedim. Ama bazşlamadan önce de sizlere bir bakayım dedim. Gelmişken dünkü menümü de ekleyeyim. Şeniz

24.07.2010

Kahvaltı : Evde - 09:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Evde - 13:00

100 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata

Ara : Evde - 16:00

1 elma

Akşam : Evde - 19:00

1 kase domates çorbası
1 tabak yoğurtlu sirken otu

Gece : Evde - 22:00

100 gr siyah üzüm

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 75 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Evet canım çok büyük avantaj. Benim durumum gerçekten çok ilginç. Tadı tatlı olan şeyleri sevmiyorum. Yiyince midem bulanıyor ve başım dönüyor. Bir de tatlıyı seveydim halim nice olurdu. sırnaşık şey

Afiyet olsun tatlım. Güzel yemekler ve güzel aktiviteler. Bu azme daha fazla karşı koyamayacak bünyen ben eminim. olumunekankayizsmile

Harikasın kirazımmm. alkisalkisalkis Spora ayırman çok güzel bir fikir. 2 günde 400 gr daha gitti demek. :lepi: İstediğini alacaksın sonunda. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…