Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar ..ben de kilomu yazayım sabah tartıldım 66.4 çıktım

günaydın canım . daha takıma yazmaya 2 gün önce yazmaya başladığından genelde deneme süresi 1 haftadır. ben bu kilonu başlangıç kilosu olarak not alacağım . paylaşımın ve performansına göre takım arkadaşlarımızın onayını alıp haftaya listeye yazarız inşallah .

günaydın arkadaşlar
geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 65.6 olmuştum bu hafta 65.5 çıktım
kilo çizelgemi değiştiremiyorum internet yavaş beni yarı yolda bırakıyor...

ben geldim kızlar....off deli oldum ya...sabahtan beri net yok,kablolarda sorun varmış,neyseki düzeldi

hemencik kilomu bildireyim..bu hafta 72,8 sositosositosositososito 1,4 gr vermişim
montiye başlayalı 4 hafta oldu,başlangıç kilom 78,8 di,hiç kaçamağım olmadı ve 6 kilocuk gitti bile...yaşasın montiiiihihoyyythihoyyyt

tamam canım hala deneme sürecinde olduğumu biliyorum başlangıç kilom olur inşallah aranıza katılırsam..opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin :hooray:

hoşgeldin kirazım . tebrik ederim canım seni ben tartılamadım malesef . akşam hiç hesapta yokken arkadaşımızda kaldık . bende çok merak ediyorum kilomu artık yarın sabah tartılırım .

hoşgeldin kirazım . tebrik ederim canım seni ben tartılamadım malesef . akşam hiç hesapta yokken arkadaşımızda kaldık . bende çok merak ediyorum kilomu artık yarın sabah tartılırım .

bende senin kilonu çok merak ediyodum nazlıcım,kesin vermişsindir eminim...bu hafta çok güzeldi herşey:lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın kardeş takım
hayırlı cumalar olsun
8.takım tatile çıkmıştır bir müddet kapalıyız
bilginiz olsun

selam kızlar..hepinize hayırlı cumalar..kilom aynı yani 83..kilo verenleri şimdiden tebrik ederim acil çıkmam lazım 2 dk lığına girebildim sadece görüşürüz..

Bildirim yapıp hemen çıkıcam. Oğlum çok huysuz hiç durmuyor bensiz bugün. 1 kilo daha vermişim. Yanıldığıma sevindim doğrusu. Yeni kilom 70.7

Kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum. Şeniz

71.7 \ 70.7 \ 1 \ % 1.41 bayanssulusmile

bitek özge kaldı kilo bildirmeyen . ben o eski cumaları özledim nekadar çok kalabalık olurdu buralar . ama artık kimsecikler gelmiyor . kilolarımızı bildirip çıkıyoruz hemen . çoğumuz yoğunuz bu aralar .

nazomm tebrikler.alkisalkisalkisalkisalkisalkis..haftaya 6 lı rakamlardasın inş...bende peşinden geliyorum canım

aynen öyle nazlıcım...bende özledim o günleri.mafoldumben..sayfaları oku oku bitmezdi
özgeyide biraz daha bekleyelim olmazsa sabit geçeriz canım...bu hafta yoğundu sanırım,pek gelmedi

** 6.TAKIM 166.ETAP **

Naz ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
eddoras ( 69,0 / 69,0 / 0,00 / 0,00 % )
eylulums ( 65,6 / 65,5 / 0,1 / 0,15 % )
kirazz_z ( 74,2 / 72,8 / 1,4 / 1,89 % )
yumukum ( 83,0 / 83,0 / 0,00 / 0,00 % )
nazzoo ( 71,7 / 70,7 / 1,0 / 1,39 % )
nevra73 ( 82,0 / 82,0 / 0,00 / 0,00 % )
KHENA ( 71,8 / 71,8 / 0,00 / 0,00 % )
özgekrd ( 91,5 / 91,5 / 0,00 / 0,00 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO( 668,3 / 665,8 / 2,5 / 0,37 % )

evet kızlar listemiz kontrol edebilirmisiniz kardeş takımımız tatile çıktı ...

liste tamamdır nazlım ellerine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamamdır nazlıcım ellerine sağlık

nerde bu takım ya ,hiç hareketlilik yok buralarda

tamamdır nazlıcım ellerine sağlık

nerde bu takım ya ,hiç hareketlilik yok buralarda

sağolun kızlar evet kimseler paylaşımda bulunmuyor artık . kimsecikler yok ortalıkta . biz yeni üye arayışına girelim kirazım . bu böyle olmayacak . burda motive olan şuanda sedece sen ve ben varız . tamam herkes yoğun işleri var bişey diyemem ama haftada 1 kere gelip yazan arkadaşlarımız var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…