- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Zaten nasil nezaman acilicak bilmiyoruz napicaz bizde kazandığı liseye gidipte kayit yaptircazmi kıyafetlerini alcazmi napcaz bilmiyoruzAçık ama çok kişi gelmiyormus dün sadece 3 kişi varmış 1 sınıfta ne kadar devam eder bilmiyoruz bakalım
Vayyy sarıya ihanet he ama haketti daha gelmiyorTamam ya tamam kalll yanimdaa gitmeee ama baskarinada kalpli malpli mesaj atarsan kafani kirararim çokkk aldattin beni
İnstegramda dinlemekten gına geldi herkes storilerde bunu paylaşıyor
İnstegramda dinlemekten gına geldi herkes storilerde bunu paylaşıyor
Napimmmm terketti gitti beni ders çalışıyorum muhabbeti ne kimbilir napiyoVayyy sarıya ihanet he ama haketti daha gelmiyorSaricivcivcikcik kız nasilsin yaşıyonmu
Arkadan biri ayagini koymasin tartıyaGunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
Sevinsen ne yapacaktin merak ettimUzuntuden uzerine pattis kizartmasi yedim
Kiz sendemi eşinden korkuya acamiyosun cogu kisi buraya da kiziyomus ta eşleriinst. olmadığı için hiç bilmiyorum canım
sosyal medyadan uzağım
En güzeli yedikleri içtikleri s.ç...lari hep sosyal medyadainst. olmadığı için hiç bilmiyorum canım
sosyal medyadan uzağım
ah kuzum beni tanısan hiç bu lafı demezdinKiz sendemi eşinden korkuya acamiyosun cogu kisi buraya da kiziyomus ta eşleri
Bu şarkıyı bende dün dinlemiştim
heh tamda bunu diyordumEn güzeli yedikleri içtikleri s.ç...lari hep sosyal medyada
Süt detoksu ise yaradimi ne kadar gittiGünaydın 77.250 ile geldim bu sabah kabak detoksuna başlıyorum 3 günlük
Benimde yok instaheh tamda bunu diyordum
Ya hadi kiyafeti cik yine asiri fazla geldi anlamadim bendeArkadan biri ayagini koymasin tartıyaneyedin gııı
Vayyyy vayyy vayyyy esin senden korkuyooo haaaaa 52kilonun altinda neler yatiyomus anacimah kuzum beni tanısan hiç bu lafı demezdin
ben ve eşimden korkmak
genelde tam tersi oluyor ben baskınım valla beynini yerim.. hele bi gıkını çıkarsın
ben kendim istemedim eskiden facem var dondurdum şimdi inst. millet gerçekten cılkını çıkardı..
sahte mutluluklar abartı paylaşımlar gına geldi..
adabında kullanılmıyor hiç birşey... (DÜZGÜN kullananlar dahil değil) asla lafım burdakilere değil lütfen yanlış anlaşılma olmasın
1 ayda farkı görürsün plates çok ekili bir sporEbru şallı ile düz karın videosu indirdim yarım saatte olsa yapmaya caliscam, ne kadar sürede sonuç verir pilates sizce, karnım hamilelikte sarktı maalesef , ben bu kadar deforme beklemiyordum
en güzel valla canımBenimde yok instadışardan bakıyorum fenomenlere
ne sandın ne sandınVayyyy vayyy vayyyy esin senden korkuyooo haaaaa 52kilonun altinda neler yatiyomus anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?