Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Açık ama çok kişi gelmiyormus dün sadece 3 kişi varmış 1 sınıfta ne kadar devam eder bilmiyoruz bakalım
Zaten nasil nezaman acilicak bilmiyoruz napicaz bizde kazandığı liseye gidipte kayit yaptircazmi kıyafetlerini alcazmi napcaz bilmiyoruz

Vayyy sarıya ihanet he ama haketti daha gelmiyor Saricivcivcikcik kız nasilsin yaşıyonmu
Napimmmm terketti gitti beni ders çalışıyorum muhabbeti ne kimbilir napiyo herkes bana ihanet ediyooo ama ne ortim kaldi nede aşk yasadiklarim sorun onlarda degil bende sanırım artik

Kiz sendemi eşinden korkuya acamiyosun cogu kisi buraya da kiziyomus ta eşleri
ah kuzum beni tanısan hiç bu lafı demezdin
ben ve eşimden korkmak
genelde tam tersi oluyor ben baskınım valla beynini yerim.. hele bi gıkını çıkarsın

ben kendim istemedim eskiden facem var dondurdum şimdi inst. millet gerçekten cılkını çıkardı..
sahte mutluluklar abartı paylaşımlar gına geldi..
adabında kullanılmıyor hiç birşey... (DÜZGÜN kullananlar dahil değil) asla lafım burdakilere değil lütfen yanlış anlaşılma olmasın

Vayyyy vayyy vayyyy esin senden korkuyooo haaaaa 52kilonun altinda neler yatiyomus anacim

Ebru şallı ile düz karın videosu indirdim yarım saatte olsa yapmaya caliscam, ne kadar sürede sonuç verir pilates sizce, karnım hamilelikte sarktı maalesef , ben bu kadar deforme beklemiyordum
1 ayda farkı görürsün plates çok ekili bir spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…