Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayda yilda bir girerim instaya facemi dondurali yillar oldu hicde ustume alinmadim

Ya hadi kiyafeti cik yine asiri fazla geldi anlamadim bende
Sen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlar gerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor

Sevinsen ne yapacaktin merak ettim
Ne bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esime arabayla gitmeyim ben yuruyum sen cocuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falan tamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim ve uzaklastim oradan

Sen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlar gerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor
Dun ic camasir ve tokamla bugun ise herbirseyimle tartildim

Hep ôyle kandırıyorlar bizi boşver

İnşallah
Yok cnm 2 ay önce karpal tunel ameliyatı oldum da sol elimden fiziğe gidiyorum her sabah. Sağol
Günaydın günaydın gunayyyydiiiiiinnnnnnnnnn
Günaydın...
Günaydınnlarrr
Günaydın...
Günaydın...
günaydın kızlar
Günaydın...
Günaydın..
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr
Günaydın..
Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum

Geçmiş olsun

Yeni gelen arkadaşlar gülümse için o sarmalar normal. Başka bir şey yemediyse kilo almaz o bunlarla....
Sarmalarim kıymalı bulgurlu 1 kiloya yakın kıymaya 1 su bardağı bulgur koydum taş çatlasın 1 yemek kaşığı bulgur yemisimdir sarmalarda oda en fazla şeklini söylüyorum çok desinler bugün yine yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…