Bende alıcam bitane yaa. Annem yakın bana onunkini kullanıyordum fazlalıkları için ama onu ki de banayer kalmadıbenim dolabım XL
yukarı kısmı fazlasıyla yetiyor hatta yarısı boş
ama aşağı buzluk kısmı yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yetmediiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyve donduramadım
acilen derindondurucu almam lazım
ay bu aralarda çok tuzlu fiyatlar...Bende alıcam bitane yaa. Annem yakın bana onunkini kullanıyordum fazlalıkları için ama onu ki de banayer kalmadı☺
Tamam canim izinli sayalim seni bu haftaHoşgeldin canım. Tatildeki pardon evdeki son günüm. @selensu82...
Zipzip- beni izinli sayalım yarışmadan ev bana hiç yaramadı
Cok birsey yapmadik ama paylasalim tabi ki
Ankaraya gelmissin bilseydim visne coktu verirdimkızzs nasıl başlamadın
ben annemin rahatsızlığından dolayı salçayı yapamadım
bir tek o kaldı
şu vişne içime çok oturdu ya
Hadi hayirli olsun canım bak kilo vermissin veremiyorum diyordunbaskülüm geldi
bugün ölçtüm
76.55
doğru tartıyor çünki bizimkilerde tek tek denedi
Evet canim kurutuyoruz annem ne kadar yedirmese desizdemi fasülyeyi kurutuyorsunuz
ben fasülye kurutmaya ilk defa bu yıl burda okudum kaptanım
Geçen sene kabak koydum dolmalık pişmedi pirinçler lapa oldu kabak pişmedi daha koymuyorum hiç sevmedimbende patlıcan biber kabak kurutmuyorum valla.. içini boşaltıyorum bir güzel diziyorum hop buzluğa... daha taze güzel oluyor
oyy canım kaptanım teşekkür ederim Allah razı olsunTamam canim izinli sayalim seni bu hafta
Ankaraya gelmissin bilseydim visne coktu verirdim
Hadi hayirli olsun canım bak kilo vermissin veremiyorum diyordun
Evet canim kurutuyoruz annem ne kadar yedirmese de
Guzel oluyor tadi tavsiye ederim canım ,yesil fasulye ve kuru fasulyeden daha cok seviyorum
Kisin cikartip hasliyoruz sonra yumurta ile kavuruyoruz
aaa bende hiç öyle olmadı ilk duyuyorumGeçen sene kabak koydum dolmalık pişmedi pirinçler lapa oldu kabak pişmedi daha koymuyorum hiç sevmedim
Kemikli etten çok güzel oluyor fasulyenin yemeği bide öyle deneyinTamam canim izinli sayalim seni bu hafta
Guzel oluyor tadi tavsiye ederim canım ,yesil fasulye ve kuru fasulyeden daha cok seviyorum
Hatay gibi sıcak bir memlekette yaşasam kesin herşeyi kuruturdum ben sebzenin kurumusunu daha çok seviyorum ama burda kurumuyor kuflenir o yüzden dolaba koyuyorumoyy canım kaptanım teşekkür ederim Allah razı olsun
sorun vişnede değil sorun koyacak yer yok
mix&go alıp yapma hayallerim vardıilk defa deneyecektm meyve dondurmayı kısmet değilmiş
aaa bende hiç öyle olmadı ilk duyuyorum
bizim hatayda genelde böyle yaparlar
neden öyle olduki acaba
Dolap cok koyabilirimeeeee ne kalmış geriye benide akla pakla koy dolaba
Kurumuş patlıcani da sevmiyoruz pek fazla oda yapilmaz bizdebende patlıcanla biber kurutuyorum dolaba koymucam bu sene taze fasulye koydum azbisey şeftali yaparim salcada evde kendimize kadar yapiyorum kiloyla barbunya alcam yeter
Banada tadi degisik geliyor o yuzden pek koymuyoruzBende donmuş sebze sevmiyorum kabak patlıcan dolaba girince tadı değişiyor sanki birde geç pişiyor
Oo masallah herseyi hazirlamissin canim kisin afiyetle yiyin insalllahfasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı
burda biz bile kuruyoruzHatay gibi sıcak bir memlekette yaşasam kesin herşeyi kuruturdum ben sebzenin kurumusunu daha çok seviyorum ama burda kurumuyor kuflenir o yüzden dolaba koyuyorum
Onu ben yemem kiKemikli etten çok güzel oluyor fasulyenin yemeği bide öyle deneyin
saol kaptanım hepimiz afiyetle yiyelim ama az ve özDolap cok koyabilirim
Kurumuş patlıcani da sevmiyoruz pek fazla oda yapilmaz bizde
Sadece visne koyuyoruz dolabada baska bilmiyor bizimkiler
Banada tadi degisik geliyor o yuzden pek koymuyoruz
Oo masallah herseyi hazirlamissin canim kisin afiyetle yiyin insalllah
Tursu icin erken degil mi biz eylül ekim gibi yapiyoruz
Dogru sizin orda sicak olunca ürünler daha erken yetisiyorsaol kaptanım hepimiz afiyetle yiyelim ama az ve öz
turşu bizim sülalede salatalık biber eken çok
bizim burda samandağ var biberler kızarmaya bile başladı çok sıcak
o yüzden yaptık
Senin ağzın tadı yok demekki etsiz yemekmi olurmuş evde et kıyma olmasın ne pişiricem derdine dusuyorumOnu ben yemem ki
Etli kiymali yemekleri cok sevmiyorum :))
bende yemeğin içinde et olunca yiyemiyorumOnu ben yemem ki
Etli kiymali yemekleri cok sevmiyorum :))
Kim yiyecek onları kitliktanmi cıktın kız bu zamanda ne turşusu tursuya daha çok var son baharın soğuğu sebzelere vurması lazım sonra turşu olsun annem öyle derdi yaptigimdan değil hiç sevmem turşu sadece lahana havuç kornişon salatalık oda binde bir yerimfasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı
Et kiymada var ayrı ayri yerimde sebze yemeginde sevmiyorumSenin ağzın tadı yok demekki etsiz yemekmi olurmuş evde et kıyma olmasın ne pişiricem derdine dusuyorum
Tek degilmisimbende yemeğin içinde et olunca yiyemiyorum
Bugun patlican isini halleymeyi dusunuyorum bakalim nasipse gecen hafta fasulye ondan onceki hafta bamyayi ve kabagi halletmisdim. Daha menemen ve salca yapilacakkışlık hazırlıklarınız bittimi kızlar
evet çok şaşırdım bendeTamam canim izinli sayalim seni bu hafta
Benimkinlerde yemez maymunlarEt kiymada var ayrı ayri yerimde sebze yemeginde sevmiyorum
Tek degilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?