Benim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim varbenim dolabım XL
yukarı kısmı fazlasıyla yetiyor hatta yarısı boş
ama aşağı buzluk kısmı yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yetmediiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyve donduramadım
acilen derindondurucu almam lazım
Bende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmakfasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı
canım bizim burda sıcaktan artık sebzeler kızarıyorKim yiyecek onları kitliktanmi cıktın kız bu zamanda ne turşusu tursuya daha çok var son baharın soğuğu sebzelere vurması lazım sonra turşu olsun annem öyle derdi yaptigimdan değil hiç sevmem turşu sadece lahana havuç kornişon salatalık oda binde bir yerim
benim salçam kaldı birtekBugun patlican isini halleymeyi dusunuyorum bakalim nasipse gecen hafta fasulye ondan onceki hafta bamyayi ve kabagi halletmisdim. Daha menemen ve salca yapilacak
sığmıyor bacım sığmıyor ne yapalımBenim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim varAllah gozumu doyursun
ellerine sağlıkBende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmak
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Gunaydin canım ❤gunaydinnn
GunaydinGünaydın fıstıklar ❤❤❤
Bugün çok geç kalkabildim sabah sporu kaldı öğlen gibi yaparım artık
Hala kollarım bacaklarımda kas ağrısı var
Birtek karnım iyi demek onu iyi çalışmışım
Şimdi kahvaltımbitti. Güneş de güzel görünüyor gidip biraz güneşleniyim bari
fasülyeyi biz doğrayıp şokluyoruz hop buzluğa
bezelye lübye barbunya bamyada yaptım
abbanucde yaptım
biber ve patlıcanda közledim (yoğurtlama için)
domates konservelerim
biber soslarım hazır
reçellerim tamam
turşularım tamam
nane kekik ve fesleğen kuruttum
bir tek salçalarım kaldı
Sarmalarim kıymalı bulgurlu 1 kiloya yakın kıymaya 1 su bardağı bulgur koydum taş çatlasın 1 yemek kaşığı bulgur yemisimdir sarmalarda oda en fazla şeklini söylüyorum çok desinler bugün yine yiycem
Senin nüfus kalabalık normal ama yinede haklısın Allah gözün doyuraBenim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim varAllah gozumu doyursun
baskülüm geldi
bugün ölçtüm
76.55
doğru tartıyor çünki bizimkilerde tek tek denedi
Abla kas ağrısı varsa sporu doğru yapmışsın demekGünaydın fıstıklar ❤❤❤
Bugün çok geç kalkabildim sabah sporu kaldı öğlen gibi yaparım artık
Hala kollarım bacaklarımda kas ağrısı var
Birtek karnım iyi demek onu iyi çalışmışım
Şimdi kahvaltımbitti. Güneş de güzel görünüyor gidip biraz güneşleniyim bari
Abla bunlar bişey bilmirler bilmirlerSarmanın dolmanın bir sıkıntısı yokki ? Gayette güzel bir öğün pirinçli de olsa problem değil
Afiyet olsun canım
Bence patates yemeği daha sıkıntılı
Ne bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esime arabayla gitmeyim ben yuruyum sen cocuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falantamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim ve uzaklastim oradan
Abla kas ağrısı varsa sporu doğru yapmışsın demek
Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
Ebru şallı ile düz karın videosu indirdim yarım saatte olsa yapmaya caliscam, ne kadar sürede sonuç verir pilates sizce, karnım hamilelikte sarktı maalesef , ben bu kadar deforme beklemiyordum
Bende başta leslie ile başladım Şu an başka videolar yapıyorum Ama leslie çok faydalıSpor olarak neler yapiyorsunuz benle leslie boosted wolk yapiyordum ama ara verdim simdi sadece yuruyus yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?