Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim dolabım XL
yukarı kısmı fazlasıyla yetiyor hatta yarısı boş
ama aşağı buzluk kısmı yetmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yetmediiiiiiiiiiiiiiiiiii
meyve donduramadım
acilen derindondurucu almam lazım
Benim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim varAllah gozumu doyursun

Bende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmak

canım bizim burda sıcaktan artık sebzeler kızarıyor
biber kızarında turşu olmuyor mecbur yaptık
birde biz kornişon değil normal salatalıkla yapıyoruz turşumuzu

Bugun patlican isini halleymeyi dusunuyorum bakalim nasipse gecen hafta fasulye ondan onceki hafta bamyayi ve kabagi halletmisdim. Daha menemen ve salca yapilacak
benim salçam kaldı birtek

Benim dolapta cok buyuk ama ayriyyetten 7 cekmeli dipfrizim varAllah gozumu doyursun
sığmıyor bacım sığmıyor ne yapalım

Bende nane ve reyhanimi kuruttum hallettim kaldirdim mis gibi yemeden cok yapmak hosuma gidiyor ugrasmak
ellerine sağlık

Gunaydin

Hamaratlık bu olsa gerek, hiç bilmem böyle şeyler , biraz menemenlik dedikleri domates yapanlar var çevrede o kadar. Bana çok uzak şeyler

Ellerine sağlık canım

Sarmanın dolmanın bir sıkıntısı yokki ? Gayette güzel bir öğün pirinçli de olsa problem değil
Afiyet olsun canım
Bence patates yemeği daha sıkıntılı

Abla kas ağrısı varsa sporu doğru yapmışsın demek

Anneler kv ler yani büyükler bir de tombişler ha bide kıskançlar öyle maalesef hemen konu değiştiriceksin
Hatta böyle hasta muamelesi bile yapıyolar “aa noldu sana hasta falan değilsin ya, çok zayıf gördüm seni” çok fit olmuşun falan yok , zayıf gördüm seni yani güçsüz nemenem bişey olmuşun gibi

Kem göz iyi göz çıkıyor ortaya ben şirkete gittiğimde Allaha şükür herkes hayranlıkla konuşmuştu çok mutlu olmuştum. Hadi işe başlayacak olsam bana yağ çekiyolar diycem sonuçta direktörleriydim ama emekli oldum artık

Ebru şallı ile düz karın videosu indirdim yarım saatte olsa yapmaya caliscam, ne kadar sürede sonuç verir pilates sizce, karnım hamilelikte sarktı maalesef , ben bu kadar deforme beklemiyordum

Haftada 3 gün 50 dakika pilates ayrıca hergün 1 saat yürüyüş yada 4 gün kardio ile 2 haftada değişimi görmeye başlar 12 hafta sonunda ciddi fark görürsün tabi ki temiz beslenme ile

Spor olarak neler yapiyorsunuz benle leslie boosted wolk yapiyordum ama ara verdim simdi sadece yuruyus yapıyorum
Bende başta leslie ile başladım Şu an başka videolar yapıyorum Ama leslie çok faydalı sadece yürüyüş yaparsanız sabahları Bi kaç bölgesel yapabilirsiniz çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…