Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım boğazlarım ağrıyor ağzımda bir sürü aft çıktı lenf bezlerim de şiş maalesef balı o yüzden bolca yedim zencefilde içtim bal değilde o helva varya çok oldu kocaman bir kase yedim ☹
Spor konusunda seni beğeniyorum çok güzel motivasyon sağlarsınsen istersen aslında çok güzel yaparsın ya da zor olur dersen
Listeyi dönüşümlü de yapabiliriz istersen
Mesala ağustosun 15 den Eylül 15 e kadar birimiz sonra ki ay diğerimiz yapsın ne dersin? Yada çok karışmasın insanların da kafası sen yap balım

Son düzenleme:
Benim bir dizlerde menüsküs var cnm birinden ameliyat bile oldum zorluyor beni işte. İp atlayabilsem aslında en sevdiğim ama atlayamıyorum
Geçmiş olsun canım o zaman boosted yerine kesinlikle 3 mile yap ve şu 5K olan inanılmaz rahatlatıyor insanı tavsiye ederim

Şu akıllı tartılarda var o özellik sadece su oranının doğru olmadığını düşünüyorum kas oranı genelde doğru çıkıyor biz test etmiştik benim tartımla benim kas oranım yüksek çıkıyor bak böyle rapor atıyor telefona

Canım afiyet olsun süper

Afiyet olsun ❤

Kaçamağı cumaya yakın yapma yeter sonuçta insanız makina değiliz afiyet olsun
Teşekkürler
Felicio
Adimsayarin var sanırım ne marka bnm acilen adimsayar almam gerekiyor

İyi geceler gece kuşu gibiyim hiç uyku olmuyor benim leptinlerde uçup gidiyor uyumaya çabalayayım gidip
Iyi geceler ilk günün sporundan oluşturmasından sonra akşam çocuklarla sızıp kalmışız yatakta eşim hadi çay demledim kalk iç dedi kalkamadım şimdi de uyku tutmuyor

Teşekkürler
Felicio
Adimsayarin var sanırım ne marka bnm acilen adimsayar almam gerekiyor
Canım telefon programı bu Her telefona ücretsiz uygulama indiriliyor adım sayar bileklik almıştım 2-3 yıl önce Telefonla entegre oluyor eğer alırsan aklında bulunsun şarjsız bırakma ekranları sönüyor bilekliğimin ekranı karanlıkta anca okunuyor marka olarak mi idi benim bilekliğin, bir sürü marka çıkmış onda da kullandığın telle entegre olup olmadığına dikkat et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…