Gunaydin canım ❤Günaydın herkese
Gunaydin canim ❤Günaydin :)
iki gözümün çiçeğeee gel ip atlamaya gidelim anca veririz kilolarıGünaydın herkese
Hadiiii kaldir beni yataktan halaaa yatiyom sankiiiki gözümün çiçeğeee gel ip atlamaya gidelim anca veririz kiloları
yatakmıHadiiii kaldir beni yataktan halaaa yatiyom sankii
Napimmm bütün geceeee memeeee isteyen bir veledin varsa uyku kalmiyokiii sagolsun kaldirdi yarım saat once annee bapiyosunnn diyerek uyuyorum yat kizim diyorum burnuna yanaklarima saclarima parmak savuruyoyatakmı
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNapimmm bütün geceeee memeeee isteyen bir veledin varsa uyku kalmiyokiii sagolsun kaldirdi yarım saat once annee bapiyosunnn diyerek uyuyorum yat kizim diyorum burnuna yanaklarima saclarima parmak savuruyo
Alkizzzzz senin olsun cokkk yaramazkiii kimse istemiyoooyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana verrrr
ben isterim tam benlikAlkizzzzz senin olsun cokkk yaramazkiii kimse istemiyooo
Bas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnaklaben isterim tam benlik
oturan uslu çocuklar çok sıkıcı
demek otursan kaç kilo olcanBas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnakla
Bin masaAllah yaaaa
Şebekkk tamdaBin masaAllah yaaaa
Oynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Oynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun
Amin cumlemsininkini hani baya bayada yazdi oglum haberin olsunrabbim nazarlardan korusun
yirim ben şunu.. maaşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?