Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yaşlanmak değil vücudun hamlamasıdır, çok genç olup ra 1000 adım atamayan biliyorum
Yıllarca oturarak çalıştık e hareket desen ev işini saymazsak ki zaten tümünü yapmıyordum hala da yapamıyorum
Gerçekten hamlaştı vücut. En basiti elimde bile 3 hafta atelde kaldı kaslar sertleşmiş hergün 1.5 saat fizikte cihaza bağlanıyor yarım saat aromaterapi masaj vs kaslar ancak açılmaya başladı. Vücudumu bacaklarımı kollarımı düşün artık yılların hamlığı var . Bacak ve basen hareketlerima ağırlık veriyorum esnetmeye çalışıyorum. Dizlerimi düz kırmadan kaldırmaya başladım mesela çok şükür.

Kiraz suyu yanlis yazmisim sadece 1 porsiyon kiraz olacakti ama pirinc pilavi ve kurabiye basli basina bir hataydi
Hatani anlamanda guzel ilk zamanlar olur bundan sonra yememeye dikkat et canım misafir gelmesi ve gidilmesi diyeti zorluyor evet ben ayağımı kestim gezmelerden ve misafirden

Canım afiyet olsun süper

Afiyet olsun

Kaçamağı cumaya yakın yapma yeter sonuçta insanız makina değiliz afiyet olsun

100 Gr helvami yedin

Yarışma bitsin ilk işim pişi yapmak olacak

Ve hala kizartma isi bittmedi ama ben bittim yorgunluktan bitsede dolaba atsaydim yarisini attim yarisi kaldi. Yemizlihi sabah yaparim.daha cantada hazirliyacagim oda sabaha kalir cunku cok yoruldum
Bende menemen yaparken çok yoruluyorum senin işin daha zor kizartma tüm mutfak batıyor kolay gelsin canım

İyi geceler herkese
09.00 1 bardak yeşil çay
13.00 1 kase çorba, 1 porsiyon kağıt kebabı, 2 adet kırmızı erik, 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi
15.45 sade soda
18.30 1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase salata, 2 bardak ayran
1 saat eliptik 300 puan. Su 2.5 L

Yine çok beğendim menü spor harika
Kas oranın kesinlikle ciddi bir şekilde artmıştır
Keşke ölçüm yaptırsan merak ediyorum
Ya bende çok merak ediyorum Ama Şu an için eczaneler yapmıyor başka bi yerde yok bulamadım bulsam Bi koşa koşa gitcem
Söylenecek bişi yok
Geç kaldım herkes söylemiş yanlışı Ama zamanla toparlanıp çok güzel düzene girecektir menüler
Selamlar millet. Az önce bitirdim sporu öldüm bittim yorgunluktan. Bugün kendimi yorgun hissediyorum nedense. Başlamak için Çok zorlandım ama kendi kendimi ikna edip kalktım yaptım yine
O ikna aşaması çok önemli maşallah çok çok zamanla yapmayınca pişmanlıklarda başlayacaktır
Afiyet olsun
Menüde çok güzel olmuş güzel eksi gelecek bence cumaya
Kahvaltıda bal da sanki fazla olmuş Ama telafisi olur çokta sıkıntı etmemek lazım cumaya var daha
Telefondan yapamadım bende canım bilgisayar lazım

Eğer başka raporu yapacak olmazsa peki sen elde yapıp bana foto atarsan bilgisayara geçirmeyi yapabilirim , rapor konusunda yardımcı olabilirsen tatlım
Aslında bilgisayar işini çözebilirsem bende yapabilirim olmadı elden tutma konusundada yardımcı olurum Felicio eğer zorluk olacaksa benide düşünebilirsiniz
Bugün çok olmamış gibi sankiAma toparlanacaktır eminim
Menüde sporda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…