selamlar kızlar,
kandiliniz mübarek olsun. hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım. ben iyileşmekle meşguldüm. neyse şimdi toparlandım artık iyiyim. menüler çok düzensizdi haftasonu ondan yazmıyorum ama abuk subuk birşeyde yemedim.kilo verememe sebebimi de buldum adet dönemi başladı.. inşallah bu hafta daha iyi olur. bu arada spora başlamaya karar verdim, yoksa çok zor olacak bu kadar kilo vermem.. yürüyüşe başlayacağım
canım çok sağolasın, evet iyiyim artık. sen nasılsın canım, maşallah iyi gidiyorsun...günaydın nevracığım düzelmene çok sevindim canım .
canım çok sağolasın, evet iyiyim artık. Sen nasılsın canım, maşallah iyi gidiyorsun...
Menülerde çok güzel..ben inşalah bu hafta biraz daha toparlarım ....
evet canım maşallah çok azimlisin devam et, güzel sonuçlar alıyorsun maşallah mezuniyet yakındır bence.. Spor işi zor aslında, bende de üşengeçlik başladı ama biran önce kurtulmam lazım yoksa işim zor..
bugün için planladığım menümü yazayım ben
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost,söğüş,çay
tavuk sote,ayran,salata
arada acıkırsam 1 elma
bamya yemeği,yoğurt salata
2 şeftali
Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, kandiliniz mübarek olsun, dularımız rabbim katında makbul olsun inşallah, çok dua edin bana olurmu
selam kızlar uğrayamadım 2 gündür kaynımı acile götürdük hepatit b komasınagirmiş,geçen hafta ege ünide bi yığın testler yapıldı adam sapasağlamken birden ne olduysa bir hafta içinde alt üst oldu 2 gündür hastanelerdeyiz inş. düzelir şimdide bu yakınlarda bi hastaneye yatırdık acilden hemen yatış verdiler sanırım hepatit b koması pek iyi bişey değileşim berbat durumda abisine çok düşkündür,inşallah düzelir dua ediyorum sürekli,sık sık uğrayamassam kusuruma bakmayın şimdilik hepinize iyi haftalar,mutfakta işlerim var sonra çıkıp hastaneye gidicem yine,görüşürüz kızlar..
Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, kandiliniz mübarek olsun, dularımız rabbim katında makbul olsun inşallah, çok dua edin bana olurmu
gözdem sağol şekercim seninde kandilin mübarek olsun,sen nasılsın ?Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, kandiliniz mübarek olsun, dularımız rabbim katında makbul olsun inşallah, çok dua edin bana olurmu
sağol canım...bugünkü menün güzel nevracığım . şimdiden afiyet olsun sana canım
gözdemim hoşgeldin opuyorumnanaktanözlettin kendiniŞenizŞeniziyimisin canım benim
kirazzz 74 kg.luk resmine baktım gayet hoşsun maşallah oraya da yazdım biraz daha verirsen tam süper olcek amma...bayanssulusmile
selam kızlar nazcım monti linkine 6. Takıma katılmak isteyen varmı diye sormuşsun ben eger mümkünse hala boş yer varsa katılmak isterim
canım ben vereceğine adım gibi eminim. buraya gelinli fotoğrafını eklemeni heyecanla bekleyeceğim...opuyorumnanaktanteşekkür ederim nevroşum benimŞenizŞenizbu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım,inş.hedefime varıcam,sizlerde en büyük şahidim olucaksınızyerimseniben
canım ben vereceğine adım gibi eminim. Buraya gelinli fotoğrafını eklemeni heyecanla bekleyeceğim...opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekler malum -tatlicadiarzu-
yarın görüşürüz...
ben de takımda olmadığım için bir şey diyemiyorum ama hakikaten hiç hareketlilik yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?