Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın nevroşum...iyi olmana sevindim canım...spora başlamanda süper..diyet bi yere kadar götürüyo,sporla desteklediğined çok daha güzel kilo vereceksin eminimyerimseniben

bende bu hafta spora ağırlık vericem,bu sabah başladım bile,6,30 kalktım,yarım saat bisiklet,yarım saat step,100 de mekik çektim:lepi
:

günaydın nevracığım düzelmene çok sevindim canım .
canım çok sağolasın, evet iyiyim artık. sen nasılsın canım, maşallah iyi gidiyorsun...
menülerde çok güzel..ben inşalah bu hafta biraz daha toparlarım ....

canım çok sağolasın, evet iyiyim artık. Sen nasılsın canım, maşallah iyi gidiyorsun...
Menülerde çok güzel..ben inşalah bu hafta biraz daha toparlarım ....

sağol nevracığım bende iyiyim . Kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim bu sefer burdan mezun olmak niyetindeyim . Ben spora bir başlayabilsem ama olmuyor bir türlü ....

evet canım maşallah çok azimlisin devam et, güzel sonuçlar alıyorsun maşallah mezuniyet yakındır bence.. spor işi zor aslında, bende de üşengeçlik başladı ama biran önce kurtulmam lazım yoksa işim zor..

bende üşengeçlik değilde oturduğum yerde yürüyebileceğim bir yer yok . Evlenmeden önce eve koşu bandım vardı bantta yürüyordumm. Sahile yakındı evimiz sahile inip yürüyordum . Ama şuanda öyle bir imkanım yok .

anladım canım ..valla ben de mümkün olduğunca imkan yaratmaya çalışıcam yürüyüş için. evde de videolar var onları tarayıp bakacam ara ara almışım ama yapmamışım ki hiç...:kedi:
biryerden başlamam lazım...

bugün için planladığım menümü yazayım ben
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost,söğüş,çay
tavuk sote,ayran,salata
arada acıkırsam 1 elma
bamya yemeği,yoğurt salata
2 şeftali

Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, kandiliniz mübarek olsun, dularımız rabbim katında makbul olsun inşallah, çok dua edin bana olurmu

bugün için planladığım menümü yazayım ben
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost,söğüş,çay
tavuk sote,ayran,salata
arada acıkırsam 1 elma
bamya yemeği,yoğurt salata
2 şeftali

bugünkü menün güzel nevracığım . şimdiden afiyet olsun sana canım

Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, kandiliniz mübarek olsun, dularımız rabbim katında makbul olsun inşallah, çok dua edin bana olurmu

amin simoşum . biz iyiyiz canım sen nasıl oldun toparlayabildin mi kendini biraz . arada gel takıma cadı özlüyoruz seni ...

İnşallah şuan iyidir ayşegülüm rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah :Saruboceq:

alıntı yaptım ama çıkmamış, yumukum geçmiş olsun canım hastanıza..Allah şifa versin sanada kolaylıklar canım...

gözdem sağol şekercim seninde kandilin mübarek olsun,sen nasılsın ?
bugünkü menün güzel nevracığım . şimdiden afiyet olsun sana canım
sağol canım...

gözdemim hoşgeldin opuyorumnanaktanözlettin kendiniŞenizŞeniziyimisin canım benim

kirazzz 74 kg.luk resmine baktım gayet hoşsun maşallah oraya da yazdım biraz daha verirsen tam süper olcek amma...bayanssulusmile

kirazzz 74 kg.luk resmine baktım gayet hoşsun maşallah oraya da yazdım biraz daha verirsen tam süper olcek amma...bayanssulusmile

teşekkür ederim nevroşum benimŞenizŞenizbu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım,inş.hedefime varıcam,sizlerde en büyük şahidim olucaksınızyerimseniben

selam kızlar nazcım monti linkine 6. takıma katılmak isteyen varmı diye sormuşsun ben eger mümkünse hala boş yer varsa katılmak isterim

teşekkür ederim nevroşum benimŞenizŞenizbu sefer hiç olmadığım kadar kararlıyım,inş.hedefime varıcam,sizlerde en büyük şahidim olucaksınızyerimseniben
canım ben vereceğine adım gibi eminim. buraya gelinli fotoğrafını eklemeni heyecanla bekleyeceğim...opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekler malum -tatlicadiarzu-
yarın görüşürüz...

kolay gelsin nevracığım . Görüşürüz

ben de takımda olmadığım için bir şey diyemiyorum ama hakikaten hiç hareketlilik yok ((

Hoşgeldin aramıza a.s.
Hareketlilik yok diyor yeni arkadaşımız, kızlar uğrayamadım ne zamandır ne olmuş takımımıza :uhm: elif ben nazlı kübra ve neslim konusur olmuştuk son zamanlarda kübra ile bende yok olunca nazlım neslim birde elifim kalmış :uhm: yakışmıyor takımımıza bu kadar hareketsizlik :1rolleyes: özge nerelerde khena da yok, aeben ile hasbiş ablamda tatilde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…