Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diğerlerini nasıl yapti isen eminim onuda kesersin canım sen ben başarırım ben yaparım benim yapamayacağım hiçbir şey yok motive et kendini de şu iki kurabiye için güzelim hayallerimden vazgeçemem de görünce konuş onlarla bak beynin diyecek vaaay bu kız kararlı deyip ağza sinyal gondericek yeme yeme diye

Menün güzel eleştiri istediğin için nasıl mükemmel olabilir di açısından yazayım
Sabah 2 dilim yerine 1 dilim ekmek yesen 2-3 zeytin ekleyebilirdin onun yerine
1 adet karnıyarık yeterdi yanına salata olabilirdi ayran yoğurt çokça olmalı akşamüstü ara öğünün yetersiz geldi bana 1hurma 2erik ve süt/ayran/kefir şeklinde olmalı akşam menün güzel kaç köfte yazmamışsın 3 köfte iyidir yanına ayran yoğurt veya kefir olmalı
Göbek yağlarını eriten asit yoğurtta ve nar çekirdeği yağında varmış o nedenle her öğüne eklemek lazım Akşam yemeğinden sonra ayran kefir yoğurt dışında birşey yemiyorduk (ben genelde sütlü kahve içiyorum görmezden gelelim lütfen)

Kefir le.aram.yokki

İnşallah canım yediklerine say deyip deyip yemiyorum birde burası çok iyi geliyo bana, inşallah göbeğim.dumduz olur nefret ettim sezeryan göbeğinden

İnşallah canım yediklerine say deyip deyip yemiyorum birde burası çok iyi geliyo bana, inşallah göbeğim.dumduz olur nefret ettim sezeryan göbeğinden
O sezeryan göbeği bendede var ve sarktı asiri.
En son ben ameliyatla kestirip arttiricam gibi geliyor esimle sürekli konuşuyoruz bakalım :)

Tatlıları baklavaları hele hele katmeri görünce dibim düşüyor ama ben senin tadını zaten biliyorum yersem vücuduma ihanet etmiş olurum ve yersem perişan oluyorum pişman ediyorsun beni o yüzden seni yemiyecegim diyorum telkin ediyorum kendimi ve hep başardım yani sende yapabilirsin

Eleştiri isteyince böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…