Eylulun ortasinda 5 li rakamlari gorursun canimTahminen ellileri ne zaman görürüm canim çok istiyorum gormek
Yinede cabuk donus yaptin canim ve burdan ayrilanlar 6 ayda 30 kilo alirken sadece 2 kilo alip gelmissinKeşke 63 u gecmeseydim ,burdan ayrilmasaydim ama iş ev bebek çok bocaladim hatta bildirim yapmamisim kendimden haberim yok
Diğerlerini nasıl yapti isen eminim onuda kesersin canım sen ben başarırım ben yaparım benim yapamayacağım hiçbir şey yok motive et kendini de şu iki kurabiye için güzelim hayallerimden vazgeçemem de görünce konuş onlarla bak beynin diyecek vaaay bu kız kararlı deyip ağza sinyal gondericek yeme yeme diyeBenim mide kuculmuyor canım ama şöyle bir özelliğim var bir şeyi uzun süre yemeyince unutuyorum o yüzden şeker orucu bana iyi geliyo yıllardır böyle yapa yapa kolayı bıraktım pilav makarnayı bıraktım bir tek kek ve kurabiye kaldı sogumadigim onlardan da kopsam afeti Devran olcam
Menün güzel eleştiri istediğin için nasıl mükemmel olabilir di açısından yazayımSabah
Bir yumurta haşlama
Peynir
Acı salça
Şekersiz çay
2dili çavdarlı ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 bitter
Öğlen
Karnıyarık bir buçuk adet
Ayran da içtim sanki unutt um
Ara şekersiz çay hurma
Akşam
Köfte salata yoğurt
Ara
Mürdüm eriği iki adet
Su iki litreye yakındır spor yok
Beni eleştirin devamlı sohbete çekin yahu sevaptırpilates videosuda yükledim süper karın videosu baslicam inşallah
Kefir le.aram.yokkiMenün güzel eleştiri istediğin için nasıl mükemmel olabilir di açısından yazayım
Sabah 2 dilim yerine 1 dilim ekmek yesen 2-3 zeytin ekleyebilirdin onun yerine
1 adet karnıyarık yeterdi yanına salata olabilirdi ayran yoğurt çokça olmalı akşamüstü ara öğünün yetersiz geldi bana 1hurma 2erik ve süt/ayran/kefir şeklinde olmalı akşam menün güzel kaç köfte yazmamışsın 3 köfte iyidir yanına ayran yoğurt veya kefir olmalı
Göbek yağlarını eriten asit yoğurtta ve nar çekirdeği yağında varmış o nedenle her öğüne eklemek lazım Akşam yemeğinden sonra ayran kefir yoğurt dışında birşey yemiyorduk (ben genelde sütlü kahve içiyorumgörmezden gelelim lütfen)
İnşallah canım yediklerine say deyip deyip yemiyorum birde burası çok iyi geliyo bana, inşallah göbeğim.dumduz olur nefret ettim sezeryan göbeğindenDiğerlerini nasıl yapti isen eminim onuda kesersin canım sen ben başarırım ben yaparım benim yapamayacağım hiçbir şey yok motive et kendini de şu iki kurabiye için güzelim hayallerimden vazgeçemem de görünce konuş onlarla bak beynin diyecek vaaay bu kız kararlı deyip ağza sinyal gondericek yeme yeme diye
Tempo m çok yoğundu ondan iki kilo az, o kadar yoruluyorum ki bazen topuklarim diken gibi batıyor,birde Allah var yedim yani , görmemişler gibiYinede cabuk donus yaptin canim ve burdan ayrilanlar 6 ayda 30 kilo alirken sadece 2 kilo alip gelmissin
Ayran iç ama sulandır iç aynı şey çok koyu başta bende içemiyordum kefir daha faydalı özellikle probiyotiği yüksek olduğu içinKefir le.aram.yokki
O sezeryan göbeği bendede var ve sarktı asiri.İnşallah canım yediklerine say deyip deyip yemiyorum birde burası çok iyi geliyo bana, inşallah göbeğim.dumduz olur nefret ettim sezeryan göbeğinden
Eleştiri isteyince böyle oluyorMenün güzel eleştiri istediğin için nasıl mükemmel olabilir di açısından yazayım
Sabah 2 dilim yerine 1 dilim ekmek yesen 2-3 zeytin ekleyebilirdin onun yerine
1 adet karnıyarık yeterdi yanına salata olabilirdi ayran yoğurt çokça olmalı akşamüstü ara öğünün yetersiz geldi bana 1hurma 2erik ve süt/ayran/kefir şeklinde olmalı akşam menün güzel kaç köfte yazmamışsın 3 köfte iyidir yanına ayran yoğurt veya kefir olmalı
Göbek yağlarını eriten asit yoğurtta ve nar çekirdeği yağında varmış o nedenle her öğüne eklemek lazım Akşam yemeğinden sonra ayran kefir yoğurt dışında birşey yemiyorduk (ben genelde sütlü kahve içiyorumgörmezden gelelim lütfen)
Dahada güzeli olacaktır zamanla76.850 ile geldim bugün umarım dahada veririm 77.200 den
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar
If seni zorluyor galiba canim 3 ogun mu yapsan acabasabah kahvaltı yapmadim çok acıktım su ile dengelemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?