Benide katmerlerin içine at gözümü kapatirim açarsam dayanamam diye :)Baklava hiç canım.cekmes ama damla.cikolatali bir kurabiye beni benden alır
Herseferinde olmuyokiii genede eksisin isteKaptanım Hedeflerim gereği
En az -600 olmam lazım bir -400 daha lazım bana ne yapsam acaba ?
2 sezeryan 1 safra ameliyatı oldum canım spor yapmadım hiç öğle düzenliZayıfladıkça sporla.duzelmedimi, kaç sezeryan yaptın birde canim
Yarın ilk adımı atıp su gozdeeyle baslicam hayırlısı ile bugün 5km yol yürüdüm
Videolarla denicem olmazsa özel koclukta alırım diyetisyene de giderim abla acelem yokÖzel koçluk alıcan canım yoksa videolarıyla mı
SüpersinVideolarla denicem olmazsa özel koclukta alırım diyetisyene de giderim abla acelem yok
BalımmmSadece 2kilo vermen gerekiyo tedavi icin canim
Görümce görümce eltim değilCanım ana yemek nerede? Tost tek tip akşam yemeği olmamış galiba
Tatlım eltine de sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir rahatsızlıktır
Tamamyaaaa offff bende zannettim 2kiloyuda ver gel dediler nebiliyim azyiyosunya dengeli degil senin yediğin oyuzden dedimBalımmm
Çiçeeğeeemmmm
Sorun t3davi değil tedavide alacağm kilolar
Kulak kristalleri oynamış baş dönmesi miğde bulantısı yapmış şimdi daha iyi yanına gittim geldim evde dinleniyor canım sağolasınCanım ana yemek nerede? Tost tek tip akşam yemeği olmamış galiba
Tatlım eltine de sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir rahatsızlıktır
Çok geçmiş olsun helva artı getirmedimi sana ben olsam şimdi +1 kiloydumKendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense ☹☹☹ Hasta olduğum için olabilir boğazlarım şiş ağzımda aftlar çıktı geniz akıntım var ha bire öksürüyorum bir de egzama çıktı göğsümün altında bunlara rağmen bırakmadım yerimde sayıyorum sabah hala -200 deydim ☹☹☹
Çok haklısınız biliyorum iki gözümün çiçeğiTamamyaaaa offff bende zannettim 2kiloyuda ver gel dediler nebiliyim azyiyosunya dengeli degil senin yediğin oyuzden dedim
Kavun ve cacikmi yedin sadece
Açılsa dert açılmasa dert31agustos uzaktan egitim
21eylulde yuzyuze egitim onaylanmış haberiniz olsun dinlediyseniz haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?