inşallah boyle gezmeye devam edersek malesefUzun sure boyle gidecek gibi duruyor canim da hayirlisi bakalim insallah bir an once etkisini kaybeder virus
Kardesim staja gidiyor ya iste ankaranin en islek yerlerinden geciyor diyor ki heryer cok kalabalik kafeler doluinşallah boyle gezmeye devam edersek malesef
Burasidaaa ayniii kimsenin umrunda degil bugun bas bas bağırdı milli egitim bakanı evde kalin okullarda acilsin diyeKardesim staja gidiyor ya iste ankaranin en islek yerlerinden geciyor diyor ki heryer cok kalabalik kafeler dolu
İşyerinde yediyse eğer musakka oluyoo halka halka kizartip yapiliyooo ustune kıyma karniyarigin halkalı haliii tepside firina veriliyor sonraPatlıcan yatirma ne ki ilk defa duydum
Müteahhit sorunlu bence apartmandakler dava açmayi düşünüyor çünkü ev çok eksik yapıldı çatısinda terasta tuğlalık yok bi sürü eksik yapıldı duvarlar çatladı bide 35-45 bin. Masraf çıkardı ev alırken o kısmına bakmak lazım ben artık eski binaların sağlam olduğu düşünüyorum yeni evler gerçekten çok problemliCanim geçerli mazeretleri var mı işte?
Bizim kiracı kendi isteyerek çıktı.Ev büyük iki aile idi.Biri ayrı eve çıkınca öbürü de küçük eve çıktı yani .
Yazdığım yanlış anlaşılmasın.
Yönetici gıcık biraz babam kiracıyı ezdirmedi yani.
Bizimde dış cephe yapılıyor 8.500 ödüycez.
Ev masraf hep.
Teras için de 6 bin harcadık daha önce
Ben bayılırım ona ya musakka on nurmaraİşyerinde yediyse eğer musakka oluyoo halka halka kizartip yapiliyooo ustune kıyma karniyarigin halkalı haliii tepside firina veriliyor sonra
bugünkü neydiiii yedigin oylemi yoksa karniyarikmi yatirtma dediginBen bayılırım ona ya musakka on nurmara
O zaman diyete uygun degilİşyerinde yediyse eğer musakka oluyoo halka halka kizartip yapiliyooo ustune kıyma karniyarigin halkalı haliii tepside firina veriliyor sonra
Yagliymis o zaman canim bu tur yemekler ciktiginda daha dikkatli ye canimKarnıyarık şekli
Yatırma canımbugünkü neydiiii yedigin oylemi yoksa karniyarikmi yatirtma dedigin
Deprem yönetmeliğine göre yapılmış ilk evler daha dayanıklı dir ama evlerin de bir ömrü var.Müteahhit sorunlu bence apartmandakler dava açmayi düşünüyor çünkü ev çok eksik yapıldı çatısinda terasta tuğlalık yok bi sürü eksik yapıldı duvarlar çatladı bide 35-45 bin. Masraf çıkardı ev alırken o kısmına bakmak lazım ben artık eski binaların sağlam olduğu düşünüyorum yeni evler gerçekten çok problemli
Yatirmaaaaa neeee anlatsana yavvvvv yatırıp dövcem seni isteeeYatırma canım
Bizim 6 senelik ev bekarken aldım evlenmeye tam 1 ay kalaDeprem yönetmeliğine göre yapılmış ilk evler daha dayanıklı dir ama evlerin de bir ömrü var.
Hele nemli iklimlerde ev sabit eşyaları bile mahfoluyor.
Ablam yeni ev aldı dediğin gibi yalap salap
Abim aldı yarım bırakmışlar eksiği var.
Hayırlısı boşver ya sağlık olsun
Maşallah çok tatliYok canim küçük daha benim oglusumdaaz once tras oldu geldi dusa girdi kuzucum
Cacik değil soğuk yoğurt çorbası arpa sehriyeliKavun ve cacikmi yedin sadece
Himmmm çok bilmiyomm soğuk çorbayı cacık sandiydim eee oda soğuk iste aynı şeyCacik değil soğuk yoğurt çorbası arpa sehriyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?