canım ben vereceğine adım gibi eminim. buraya gelinli fotoğrafını eklemeni heyecanla bekleyeceğim...opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekler malum -tatlicadiarzu-
yarın görüşürüz...
Hamdolsun rabbime ya çok şükür nefes alabiliyorum sağlık sorunum yok ailem başımda daha ne olsunki, kötüyüm demek allahımın gücüne gider, İYİYİM BEN İYİYİM hihoyyyt
kirazcım resimlerine baktım yol kenarındaki kilolu bi resmin vardı nekadarda fark etmiş verdiğin kilolar canım .maşallah çokta yakışıyorsunuz nişanlınla Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah.
selam şekerler hayırlı kandiller
izindeyim, evdeyim ,temizlik yapıyorum
annemler gelicek bugün
bende çok mutluyum nazcım.sen ve digersevdiğim arkadaşlarım da buradalar.inşallah hep beraber hedefimize ulaşacagız :lepi:
Kızlar yemeğimi hazırladım . çok az bişey yiyebildim . şimdi zorla yemeye çalışıyorum ama salatanın devamını bitiremiyorum yoğurdumda kaldı ama yiyesim yok şuanda
inşallah narinciğim . Montide yapıyorsun bizdede nerdeyse çoğunluk monti yapıyor . Bu süper olacak
kızlar merhabaa ben geldımmmm
çok sıkıcı ve sıcak bı gun yawsss
simoşa ne olmuş gundemı takıp edemedım
buara durgun burası herkez bundan dert yanmışş maglum herkez tatılde duzelır sonbahardaaa
nazcım sende hırs yapmıssın ne guzelll cocuk olmadan kendıne zaman ayır occuktan sonra daha zor oluyor arkadas tavsıyesı
bende haftaya cıkıcam ızne ama hala karar veremedık nereye gıdelım dıye ben ayvalık dıyorum ama bakalım cocukla nasıl olucak tatıl
evet yaa süper.bende bugün tekrar bismillah diyip başladım.hatta ögle yemeğinde bana uygun sadece spagetti vardı bende üşenmedim gittim marketten ayran aldım geldim.spagetti ayran ve sabah yanımda getirdiğim salatalık biberlerle beraber ögle yemeğimi yedim.insan kaçamaksız yediği her ögünden sonra nasılda kendine karşı huzurlu oluyor.yerimseniben
selam şekerler hayırlı kandiller
izindeyim, evdeyim ,temizlik yapıyorum
annemler gelicek bugün
kızlar merhabaa ben geldımmmm
çok sıkıcı ve sıcak bı gun yawsss
simoşa ne olmuş gundemı takıp edemedım
buara durgun burası herkez bundan dert yanmışş maglum herkez tatılde duzelır sonbahardaaa
nazcım sende hırs yapmıssın ne guzelll cocuk olmadan kendıne zaman ayır occuktan sonra daha zor oluyor arkadas tavsıyesı
bende haftaya cıkıcam ızne ama hala karar veremedık nereye gıdelım dıye ben ayvalık dıyorum ama bakalım cocukla nasıl olucak tatıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?