Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bunu bende heyacanla bekliyorum nevroşumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin canımcım

Hamdolsun rabbime ya çok şükür nefes alabiliyorum sağlık sorunum yok ailem başımda daha ne olsunki, kötüyüm demek allahımın gücüne gider, İYİYİM BEN İYİYİM hihoyyyt

geldim bile nazcım çok teşekkür ederim.takım olmanın takıma karşı sorumluluk duymanın benim için motivasyon arttıracagına inanıyorum.çoktandır düşünüyordum ama cesaret edemiyordum.inşallah benim içinde takım içinde hayırlı olur opuyorumnanaktan

kirazcım resimlerine baktım yol kenarındaki kilolu bi resmin vardı nekadarda fark etmiş verdiğin kilolar canım .maşallah çokta yakışıyorsunuz nişanlınla Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah.

Hamdolsun rabbime ya çok şükür nefes alabiliyorum sağlık sorunum yok ailem başımda daha ne olsunki, kötüyüm demek allahımın gücüne gider, İYİYİM BEN İYİYİM hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisişte bu be...gözdemimede bu yakışır zaten,çok daha iyi olucaksın fıstığım ben eminim buna
kirazcım resimlerine baktım yol kenarındaki kilolu bi resmin vardı nekadarda fark etmiş verdiğin kilolar canım .maşallah çokta yakışıyorsunuz nişanlınla Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah.

narincim çok teşekkür ederim tatlım..kocaman aminn:Saruboceq:

bu arada takıma gelmenede çok sevindim,senin için daha iyi olucak canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam şekerler hayırlı kandiller

izindeyim, evdeyim ,temizlik yapıyorum

annemler gelicek bugün

bende çok mutluyum nazcım.sen ve digersevdiğim arkadaşlarım da buradalar.inşallah hep beraber hedefimize ulaşacagız :lepi:

Kızlar yemeğimi hazırladım . çok az bişey yiyebildim . şimdi zorla yemeye çalışıyorum ama salatanın devamını bitiremiyorum yoğurdumda kaldı ama yiyesim yok şuanda

kızlar merhabaa ben geldımmmm
çok sıkıcı ve sıcak bı gun yawsss
simoşa ne olmuş gundemı takıp edemedım
buara durgun burası herkez bundan dert yanmışş maglum herkez tatılde duzelır sonbahardaaa
nazcım sende hırs yapmıssın ne guzelll cocuk olmadan kendıne zaman ayır occuktan sonra daha zor oluyor arkadas tavsıyesı
bende haftaya cıkıcam ızne ama hala karar veremedık nereye gıdelım dıye ben ayvalık dıyorum ama bakalım cocukla nasıl olucak tatıl

inşallah narinciğim . Montide yapıyorsun bizdede nerdeyse çoğunluk monti yapıyor . Bu süper olacak

evet yaa süper.bende bugün tekrar bismillah diyip başladım.hatta ögle yemeğinde bana uygun sadece spagetti vardı bende üşenmedim gittim marketten ayran aldım geldim.spagetti ayran ve sabah yanımda getirdiğim salatalık biberlerle beraber ögle yemeğimi yedim.insan kaçamaksız yediği her ögünden sonra nasılda kendine karşı huzurlu oluyor.yerimseniben

hoşgeldin canım . Zaten çocuk olmadan önce zayıfladığım kadar zayıflayayım ki en azından halileğime en zayıf halimle başlayayım .

haklısın narınciğim kaçamaksız yapınca ben daha huzurluyum . Montiye tekrar başlayalı 2 hafta oldu kaçamaksız tabi ... Haftasonu arkadaşlardaydık . Gözümün önünde tatlı dondurma yediler ama ben dönüp bakmadım bile hiçbirine ..... Bakmıycamda artık ideal kiloma gelip 2. Aşamaya geçeyim hele bir ozaman biraz ayarlamalar yaparım .

inşallah nazcım istediğin rakama ulaşırsın.benimde şimdi internetten sipariş ettiğim adımsayarım geldi.bakalım günde kaç adım atıyorum pasif hayatımı rakamsal olarak görmek istedim belki bu şekilde kendime gelip spora başlarım

Cunda ya da alaçatı çocuklular için süperdir ben çok severim iki yeride... balık,balık,balık her gün yesem bıkmam zaten cok severim balığı, cundada da kralını yaparlar söylesi ayıp, simoş bu senede bekar gezelim diyor artık biguşum, birşeyi yok rabbime şükür bayanssulusmile

bigudi canım ayvalık tafsiye etmem çocukla.biz gittik 2 sene önce bu zamanları hem çok rüzgar vardı hemde suyu çok soguktu 2 gece kalıp solugu fethiyede almıştık.

Merhaba kızlar. İşlerden anca fırsat yarattım geldim hemen. Geçmişi okudum ama tek tek dönemiyorum. Herkes iyi çok şükür. Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin.

Dün gece menümü yazdığım için menü de eklemiyorum. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…