Merhaba kızlar. İşlerden anca fırsat yarattım geldim hemen. Geçmişi okudum ama tek tek dönemiyorum. Herkes iyi çok şükür. Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin.
Dün gece menümü yazdığım için menü de eklemiyorum. :hulya:
Gözlerim kapanıyor. Gece baya geç yattım. İşlerimi anca toparlayabilmiştim.
Cunda ya da alaçatı çocuklular için süperdir ben çok severim iki yeride... balık,balık,balık her gün yesem bıkmam zaten cok severim balığı, cundada da kralını yaparlar söylesi ayıp, simoş bu senede bekar gezelim diyor artık biguşum, birşeyi yok rabbime şükür bayanssulusmile
bigudi canım ayvalık tafsiye etmem çocukla.biz gittik 2 sene önce bu zamanları hem çok rüzgar vardı hemde suyu çok soguktu 2 gece kalıp solugu fethiyede almıştık.
kızlar monti topiğinede yazdım,burayada yazayım...10 ağustosa yani ramazan öncesine kadar kendimize bi hedef koyalım,bi tür yarış yapalım takım içinde ne dersiniz...bu hem bizim için,motivemiz için süper olur diye düşünüyorum,varmısınız
ben hemen söleyim hedefimi 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak:lepi:
[ı]günaydın hepinize...bende vereyim dünki menümü
sabah aç karnına 2 erik
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,marul,salatalık
öğle
tavuk döner
salata,yoğurt
ara
2 elma
akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
3,5 litre su
yarım saat tvist shape
yarım saat bisiklet
100 mekik[/ı]
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummmm opuyorumnanaktan
kirazcım ramazana kadar hedef belirleyelim demişsin tatlım monti sayfasında yazdıgımız gibi iremle yarışa girdik bende ramazan hedefimi 69.900 de olsa 6 lı rakam olarak belirledim.inşallah sende bende ve diger tüm arkadaşlar hedefimize ulaşırız olumunekankayizsmile
dün akşam kayınvalidemi aradım kandil kutlaması için.bayramda memlekette hep beraber olacagız ve bayramda bi akrabamızın sünneti var.sizi dört gözle bekliyorum dedi özlemiş bizi .kayınvalidem herkese benim gelinim bir zayıfladı bir zayıfladı bi görün diye anlatmış akannehir kızlar ben ne yapacagım millet beni epey bi zayıf bekliyordur artık.dedimki ben anca 72 ye düşebildim dedim bu seferde bayrama kadar verirsin sen demezmi hadi bakalım gelde sıkma totonu artık :bbo:
kızlar ben çok kötü hissediyorum bugün kendimi...hani dokunsalar ağlayacam sanki
gece çok geç yattım,biraz tamerle tartıştık,ben tabi abarttım,ağladım falan...sonrada bütün gece açıktı gözlerim,sabah ezanından sonra biraz kendimden geçmişim,ama keşke uyumasaydım,resmen kabusla uyandım,düğünün olduğu günü görüyorum,kuafördeyiz,sonra birdenbire gelinliğimi hala almadığımı farkediyorum,arkadaşımla bi gelinlikçiye gidiyoruz ama çok salaş bi yer...sonra kadına diyorum bana göre gelinlik varmı diye,kadında diyoo ooo ne şişmanlar geliyo buraya...ama yok istediğim gelinlik yok,sonra başka bi yere gidiyorum ordada yok,büyük bedenlere bakıyorum gelinlik demeye bin şahit lazım...sonra tamere dönüyorum hani istediğim gelinliği bulacaktın diyorum ama o da ne yanımdaki tamer değil,başkası,bana sarılıyo falan ama ben çok kötü oluyorum.mafoldumbenmafoldumben..offf hala etkisinden kurtulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?