Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba canım :)) amin hepimizin duaları kabul olur inşallah..

merhabalar arkadaşlar.
hepinizin kandilini kutluyorum.
kiraz,nazzo,black,naz kaptanım,maaaşallah azminize.
imrendim valla.bende cozutmadım ama spora zaman ayıramıyorum.
perşembe günü tekrar gidiyorum tatile.bugün mutfağı temizliycem.
çünkü dönüşümüzde ramazan başlıycak.çok yoğunum.
opuyorumnanaktan

Gözlerim kapanıyor. Gece baya geç yattım. İşlerimi anca toparlayabilmiştim.

canım benim aynen bende öyleyim,geç yattım sabah spor yapmak için erken kalktım,bide pc de işim çoktu bugün,iyice gözler gitti yanisempatiksalakcinni

ama herşeye rağmende enerji doluyumhihoyyythihoyyyt

kızlar monti topiğinede yazdım,burayada yazayım...10 ağustosa yani ramazan öncesine kadar kendimize bi hedef koyalım,bi tür yarış yapalım takım içinde ne dersiniz...bu hem bizim için,motivemiz için süper olur diye düşünüyorum,varmısınız
ben hemen söleyim hedefimi 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak:lepi:

TÜH YAA HAYIRLIISI OLSUN HERSEY GUZEL GIDIYOR GÖZEMI GELDINIZ NECADIARZU
CUNDAYA BAKTIM SIMDIDE BAYA GUZEL BI YERE BENZIYOR DU BAKALIM KOCİŞLE KONUSALIM BI SAOL CNM

bigudi canım ayvalık tafsiye etmem çocukla.biz gittik 2 sene önce bu zamanları hem çok rüzgar vardı hemde suyu çok soguktu 2 gece kalıp solugu fethiyede almıştık.

SARIMSAKLIYI COK METETMISLERDI ASLINDA AMAN BE COCUKLA HERYER ZORR DENIZI OLSUNDA NASIP BAKALIM
TŞK EDERIM TAVSIYEN ICINkaydirigubbakcemile5

kızlar ben de sabah nöbetten çıktım ve hiç uyumadan şimsi de ingilizce kursuna gidiyorum ( gece görüşmek üzere.. hepinize bol kilo vermeler zemuszemusopuyorumnanaktan

süper fikir canım..ben de 10 ağostosa kadar 63lü kiloya inmek istiyorum dediğin gibi 63.900 bile olsa 63lü olsun inş

bugün yediklerim kızlar
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
1bardak açık çay
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim yağsız peynir
Öğle
1avuç leblebi
1 bardak süt
Ara
1 elma
Akşam
biraz tavuk
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak bitki çayı,pilates ve 45 dk tempolu yürüyüş

günaydınlar herkese

dün yediklerim

sabah ,
3 dilim uno denge light ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt

ara
1 adet şeftali

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
salata
yoğurt

günaydın hepinize...bende vereyim dünki menümü

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,marul,salatalık

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
2 elma

akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

3,5 litre su
yarım saat tvist shape
yarım saat bisiklet
100 mekik

günaydın kirazım menünde aktivitelerinde süper canım . Ben dün akşam bir sürü ütü yaptım . Benimde sporum ütü yapmak oldu

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummmm opuyorumnanaktan

kirazcım ramazana kadar hedef belirleyelim demişsin tatlım monti sayfasında yazdıgımız gibi iremle yarışa girdik bende ramazan hedefimi 69.900 de olsa 6 lı rakam olarak belirledim.inşallah sende bende ve diger tüm arkadaşlar hedefimize ulaşırız olumunekankayizsmile

günaydın narinciğim . Inşallah ramazana kadar hepiniz hedef kilonuza gelirsiniz . Montiyi 2 hafta kaçamaksız yaparsan verirsin kilolarını canım . Yeterki kararlı ol ve kaçamak yapma

nazcım ben 10 gün 0 kaçamaklı yaptım sadece 100 gr. gitti.benim metabolizma çok yavaş.birde hareketim az tüm gün masabaşı işim wc ile fotokopi makinası dışında pek bi hareketim yok evdede ne kadar hareket etsemde yetmiyor.spora başlamam şart oldu

dün akşam kayınvalidemi aradım kandil kutlaması için.bayramda memlekette hep beraber olacagız ve bayramda bi akrabamızın sünneti var.sizi dört gözle bekliyorum dedi özlemiş bizi .kayınvalidem herkese benim gelinim bir zayıfladı bir zayıfladı bi görün diye anlatmış akannehir kızlar ben ne yapacagım millet beni epey bi zayıf bekliyordur artık.dedimki ben anca 72 ye düşebildim dedim bu seferde bayrama kadar verirsin sen demezmi hadi bakalım gelde sıkma totonu artık :bbo:

kızlar ben çok kötü hissediyorum bugün kendimi...hani dokunsalar ağlayacam sanki
gece çok geç yattım,biraz tamerle tartıştık,ben tabi abarttım,ağladım falan...sonrada bütün gece açıktı gözlerim,sabah ezanından sonra biraz kendimden geçmişim,ama keşke uyumasaydım,resmen kabusla uyandım,düğünün olduğu günü görüyorum,kuafördeyiz,sonra birdenbire gelinliğimi hala almadığımı farkediyorum,arkadaşımla bi gelinlikçiye gidiyoruz ama çok salaş bi yer...sonra kadına diyorum bana göre gelinlik varmı diye,kadında diyoo ooo ne şişmanlar geliyo buraya...ama yok istediğim gelinlik yok,sonra başka bi yere gidiyorum ordada yok,büyük bedenlere bakıyorum gelinlik demeye bin şahit lazım...sonra tamere dönüyorum hani istediğim gelinliği bulacaktın diyorum ama o da ne yanımdaki tamer değil,başkası,bana sarılıyo falan ama ben çok kötü oluyorum.mafoldumbenmafoldumben..offf hala etkisinden kurtulamadım ya

tamam işte sende bunu düşünüm sık totonu narinciğim eminim oraya gittiğinde herkes sana nasıl zayıfladığını soracaktır canım .

kirazım canım üzme kendini . bende bu dönemlerde çok öyle rüyalar görüyordum. gelinliğimin olmadığını kuaförün saçomı çok kötü yaptığını falan . bu dönemlerde sürekli onlara taktığımız için abuk sabuk rüyalar görüyoruz canım . üzme sen kendini . eminim istediğin gibi bir gelinlik bulacaksın . üzme kendini tatlım . tamerlede tartışma nedenini bilmiyorum ama bu evrelerde her iki tarafta gergin olur . biz eşimle bu dönemde ayrılmaya bile karar vermiştik . yeterki biriniz alttan almasını bilin canım . bu dönemler geçince çok arıyorsun bu zamanları . birbirinizin kıymetini bilin . üzmeyin birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…