Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım üzülme düşünmemeye çalış canım.bilinçaltın sana kötü bi oyun oynamış.gergin yattıgın için kabus görmen çok normal.sen kuğu gibi bir gelin olacaksın buna hepimiz canı gönülden inanıyoruz canım inanıyoruz çünkü azmini istikrarını hepimiz görüyoruz.bi sadaka ver istersen bi ihtiyacı olana illa çok bişiy olması gerekmez bir ekmek parasıda olsa olur. efendimiz s.a.v. kötü rüya görünce böyle yapmamızı tafsiye edermiş

tamam işte sende bunu düşünüm sık totonu narinciğim eminim oraya gittiğinde herkes sana nasıl zayıfladığını soracaktır canım .

valla sıkmaktan başka çare kalmadı nazcım kayınvalidemin nasıl anlattıgını inanki tahmin edebiliyorum sagolsun yapı olarak abartabiliyor bazı şeyleri birde küçük bir ilçe eşimin memleketi tüm akrabalar kuzenler eş dost konu komşu bayramda herkes gelir sünnette var bi yandan neyse kayınvalidem aslında bana büyük bir iyilik yapmış oldu başka türlü belkide bu kadar gaza gelemezdim guclubacismile

günaydın kızlar
kirazcım hem sürekli düğün ve düğün gününe odaklı olduğun için hem de kızların da dediği gibi geceden gergin yatığın için böyle kötü rüya görmüşsün..umarım bugün bir an önce etkisinden kurtulursun

günaydın canım . nasılsın bakalım . diyetin iyi gidiyor menülerinde güzel . inşallah cuma gününe güzel sonuşlar alıcaksın canım .

günaydın canım . nasılsın bakalım . diyetin iyi gidiyor menülerinde güzel . inşallah cuma gününe güzel sonuşlar alıcaksın canım .

inşallah bitanem..çok dikkat ediyorum ve yürüyüş yapmadan gün geçirmiyorum ama ingilizce kursuna başladım demiştim ya Kpds ye yönelik çok ağır sürekli ödev ve sürekli kelime ezberleme zorunluluğu..çok çalışmam gerek çoook..öğrencilik benden geçmiş gibi çok zor geliyor :kedi: buarada monti diyetinin ayrıntılarını okuyorum dünden beri..benim yediklerim de bilinçsiz olsa monti deki gibi oradaki yasakları tüketmiyorum ama tam ince ayrıntılarını bilmiyorum daha..zamanım oldukça girip okurum..

arkadaşlar,dün öğlen saatleri kaynımı yine acile kaldırdık bu kez çok daha ciddi bir koma geçirdi,bilinci tamamen kapalıydı,tüm gün ege üninin bahçesinde mahvolduk gece 10-11 gibi bilinci açıldı eşi gördü çok şükür iyi haberleri geldi,birazdan yine gidicez,dualarınızı eksik etmeyin nolur..

yumukum acil şifalar dilerim..çok geçmiş olsun

zamanla öğrenirsin canım kafana takılan bişey olduğunda bize sorabilirsin . seve seve yardımcı oluruz canım .

çok geçmiş olsun canım . ALLAH acil şifalar versin inşallah .

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Rabbim sevdiklerine bagışlasın inşallah

Günaydın kızlar. Neredeyse öğlen olacak ben anca gelebiliyorum. Keyifler iyidir inşallah. Önce geçmişi okuyayım sonra da menümü eklerim. Şeniz

Günaydın kızlar,
önce bugünkü menü
2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
köfte,salata,ayran
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 şeftali yemeği planlıyorum.

hoşgeldin canım...seni burada görmek çok güzel..olumunekankayizsmile

süper fikir kirazım bende hedefimi 79 olarak koyayım inşallah 8li rakamlara veda ederim..:Saruboceq:

ayy kirazım üzülme bu stres ve koşturmdan olmuştur. bu dönemde ufak tartışmalar da çok olur aman birbirinizi hoşgörün, yoğun dönemlerde canım..

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,

Ben de 67.900 de olsa 67 lere gelmek istiyorum. hihoyyyt

Günaydın kızlar,
önce bugünkü menü
2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
köfte,salata,ayran
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 şeftali yemeği planlıyorum.

Afiyet olsun kızlar. Menüler süper. olumunekankayizsmile Aktivite yapanları da ayrıyeten kutluyorummm. :lepi: alkisalkisalkis

Afiyet olsun kızlar. Menüler süper. olumunekankayizsmile Aktivite yapanları da ayrıyeten kutluyorummm. :lepi: alkisalkisalkis
valla bende aktiviteye başlıyorum.eşimden dumble ile pilates lastiği istedim. Kollarım felaket şişko onları da toparlamam lazım. artık hareket etme zamanı...sporsuz çok zor bu iş..birde ben geçen hafta kilo da veremedim-tabi hasta olmuştum dengem şaştı- dur bakalım bu hafta ne olacak?

İnşallah verirsin canım. Ama spor yaparsan olduğun kilodan daha da az görünürsün. Sıkılaşırsın. Mesela ben kilomu göstermiyorum. 38 beden pantalona giriyorum. Hergün spor yaptığım için çok faydası oldu. Göbeğim de olmasa gayet iyi olacak. Herkes 70 kilo civarı olduğuma inanmıyor. Sen de spor yap ve daha ince görün bence. Çok kilo veremesen de kısa sürede daha fit görünürsün en azından. yerimseniben

Hayırdır inşallah bitanem. Canını sıkma tamam mı. Streslisiniz ikiniz de sona yaklaştıkça olur böyle şeyler. Alttan al. Ki Tamer hep alıyor anladığım kadarıyla. Pek uyumlu sakin birisi , maşallah. Rüyanın da etkisinden kurtul. Çok düşündüğün için rüyana girmiş. Olumsuz olduğu bazı şeylerin olumsuz olacağı anlamına gelmez. Hayra yor. Öpüyorum. Şeniz

Canım çok geçmiş olsun. Tam olarak rahatsızlığı neydi bitanem. Ben sanırım kaçırdım. Çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah. Dualarımızdasınız. :Saruboceq:

kızlar ben dışarı çıkıyorum.. görüşürüz yarın...

26.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Tavuk döner (ekmeksiz)
1 kase salata
1 bardak ayran

Ara : İşyerinde - 16:00

1 havuç

Akşam : Evde - 19:30

3 adet minnacık kabak çiçeği dolması
1 kase yoğurt
1 tabak turp otu haşlaması

Gece : Evde - 22:00

1 armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Dün bacağım çekiyordu ağrıdan duramadım , spor da yapamadım. alsanaalsanasmile Bugün iyiyim. süprizzzzz Yürüyüşle devam edicem inşallah. guclubacismile

hay allah cok üzüldüm ayşegülüm rabbim yar ve yardımcınız olsun , şafi ismiyle şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…