- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
tamam işte sende bunu düşünüm sık totonu narinciğim eminim oraya gittiğinde herkes sana nasıl zayıfladığını soracaktır canım .
günaydın kızlar
kirazcım hem sürekli düğün ve düğün gününe odaklı olduğun için hem de kızların da dediği gibi geceden gergin yatığın için böyle kötü rüya görmüşsün..umarım bugün bir an önce etkisinden kurtulursun
günaydın canım . nasılsın bakalım . diyetin iyi gidiyor menülerinde güzel . inşallah cuma gününe güzel sonuşlar alıcaksın canım .
arkadaşlar,dün öğlen saatleri kaynımı yine acile kaldırdık bu kez çok daha ciddi bir koma geçirdi,bilinci tamamen kapalıydı,tüm gün ege üninin bahçesinde mahvolduk gece 10-11 gibi bilinci açıldı eşi gördü çok şükür iyi haberleri geldi,birazdan yine gidicez,dualarınızı eksik etmeyin nolur..
inşallah bitanem..çok dikkat ediyorum ve yürüyüş yapmadan gün geçirmiyorum ama ingilizce kursuna başladım demiştim ya Kpds ye yönelik çok ağır sürekli ödev ve sürekli kelime ezberleme zorunluluğu..çok çalışmam gerek çoook..öğrencilik benden geçmiş gibi çok zor geliyor :kedi: buarada monti diyetinin ayrıntılarını okuyorum dünden beri..benim yediklerim de bilinçsiz olsa monti deki gibi oradaki yasakları tüketmiyorum ama tam ince ayrıntılarını bilmiyorum daha..zamanım oldukça girip okurum..
arkadaşlar,dün öğlen saatleri kaynımı yine acile kaldırdık bu kez çok daha ciddi bir koma geçirdi,bilinci tamamen kapalıydı,tüm gün ege üninin bahçesinde mahvolduk gece 10-11 gibi bilinci açıldı eşi gördü çok şükür iyi haberleri geldi,birazdan yine gidicez,dualarınızı eksik etmeyin nolur..
hoşgeldin canım...seni burada görmek çok güzel..olumunekankayizsmilegeldim bile nazcım çok teşekkür ederim.takım olmanın takıma karşı sorumluluk duymanın benim için motivasyon arttıracagına inanıyorum.çoktandır düşünüyordum ama cesaret edemiyordum.inşallah benim içinde takım içinde hayırlı olur opuyorumnanaktan
süper fikir kirazım bende hedefimi 79 olarak koyayım inşallah 8li rakamlara veda ederim..:Saruboceq:kızlar monti topiğinede yazdım,burayada yazayım...10 ağustosa yani ramazan öncesine kadar kendimize bi hedef koyalım,bi tür yarış yapalım takım içinde ne dersiniz...bu hem bizim için,motivemiz için süper olur diye düşünüyorum,varmısınız
ben hemen söleyim hedefimi 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak:lepi:
ayy kirazım üzülme bu stres ve koşturmdan olmuştur. bu dönemde ufak tartışmalar da çok olur aman birbirinizi hoşgörün, yoğun dönemlerde canım..kızlar ben çok kötü hissediyorum bugün kendimi...hani dokunsalar ağlayacam sanki
gece çok geç yattım,biraz tamerle tartıştık,ben tabi abarttım,ağladım falan...sonrada bütün gece açıktı gözlerim,sabah ezanından sonra biraz kendimden geçmişim,ama keşke uyumasaydım,resmen kabusla uyandım,düğünün olduğu günü görüyorum,kuafördeyiz,sonra birdenbire gelinliğimi hala almadığımı farkediyorum,arkadaşımla bi gelinlikçiye gidiyoruz ama çok salaş bi yer...sonra kadına diyorum bana göre gelinlik varmı diye,kadında diyoo ooo ne şişmanlar geliyo buraya...ama yok istediğim gelinlik yok,sonra başka bi yere gidiyorum ordada yok,büyük bedenlere bakıyorum gelinlik demeye bin şahit lazım...sonra tamere dönüyorum hani istediğim gelinliği bulacaktın diyorum ama o da ne yanımdaki tamer değil,başkası,bana sarılıyo falan ama ben çok kötü oluyorum.mafoldumbenmafoldumben..offf hala etkisinden kurtulamadım ya
kızlar monti topiğinede yazdım,burayada yazayım...10 ağustosa yani ramazan öncesine kadar kendimize bi hedef koyalım,bi tür yarış yapalım takım içinde ne dersiniz...bu hem bizim için,motivemiz için süper olur diye düşünüyorum,varmısınız
ben hemen söleyim hedefimi 69,900 de olsa 6 lı rakamda olmak:lepi:
bugün yediklerim kızlar
sabah
1dilim tam buğday ekmeği
1bardak açık çay
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim yağsız peynir
Öğle
1avuç leblebi
1 bardak süt
Ara
1 elma
Akşam
biraz tavuk
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak bitki çayı,pilates ve 45 dk tempolu yürüyüş
günaydınlar herkese
dün yediklerim
sabah ,
3 dilim uno denge light ekmek
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt
ara
1 adet şeftali
akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
salata
yoğurt
günaydın hepinize...bende vereyim dünki menümü
sabah aç karnına 2 erik
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,marul,salatalık
öğle
tavuk döner
salata,yoğurt
ara
2 elma
akşam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
3,5 litre su
yarım saat tvist shape
yarım saat bisiklet
100 mekik
Günaydın kızlar,
önce bugünkü menü
2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
köfte,salata,ayran
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 şeftali yemeği planlıyorum.
valla bende aktiviteye başlıyorum.eşimden dumble ile pilates lastiği istedim. Kollarım felaket şişko onları da toparlamam lazım. artık hareket etme zamanı...sporsuz çok zor bu iş..birde ben geçen hafta kilo da veremedim-tabi hasta olmuştum dengem şaştı- dur bakalım bu hafta ne olacak?Afiyet olsun kızlar. Menüler süper. olumunekankayizsmile Aktivite yapanları da ayrıyeten kutluyorummm. :lepi: alkisalkisalkis
dün akşam kayınvalidemi aradım kandil kutlaması için.bayramda memlekette hep beraber olacagız ve bayramda bi akrabamızın sünneti var.sizi dört gözle bekliyorum dedi özlemiş bizi .kayınvalidem herkese benim gelinim bir zayıfladı bir zayıfladı bi görün diye anlatmış akannehir kızlar ben ne yapacagım millet beni epey bi zayıf bekliyordur artık.dedimki ben anca 72 ye düşebildim dedim bu seferde bayrama kadar verirsin sen demezmi hadi bakalım gelde sıkma totonu artık :bbo:
kızlar ben çok kötü hissediyorum bugün kendimi...hani dokunsalar ağlayacam sanki
gece çok geç yattım,biraz tamerle tartıştık,ben tabi abarttım,ağladım falan...sonrada bütün gece açıktı gözlerim,sabah ezanından sonra biraz kendimden geçmişim,ama keşke uyumasaydım,resmen kabusla uyandım,düğünün olduğu günü görüyorum,kuafördeyiz,sonra birdenbire gelinliğimi hala almadığımı farkediyorum,arkadaşımla bi gelinlikçiye gidiyoruz ama çok salaş bi yer...sonra kadına diyorum bana göre gelinlik varmı diye,kadında diyoo ooo ne şişmanlar geliyo buraya...ama yok istediğim gelinlik yok,sonra başka bi yere gidiyorum ordada yok,büyük bedenlere bakıyorum gelinlik demeye bin şahit lazım...sonra tamere dönüyorum hani istediğim gelinliği bulacaktın diyorum ama o da ne yanımdaki tamer değil,başkası,bana sarılıyo falan ama ben çok kötü oluyorum.mafoldumbenmafoldumben..offf hala etkisinden kurtulamadım ya
kızlar ben dışarı çıkıyorum.. görüşürüz yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?