Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin canım...seni burada görmek çok güzel..olumunekankayizsmile
,

hoşbulduk ballı böreğim bende burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum

haklısın canım zaten verdiğim kilolalardan sonra vücudumda yumuşamalar oldu.benimde tek sorunum göbek omuzlarım sırtım dar belim ince basen problemim yok ama gel görki sivri bir göbeğim var

Kızlar canım çok sıkılıyor . Artık öğlen yemeklerini fazla yiyemiyorum . çok yediğimde miğdem bulanıyor hemen . Sanırım miğdem küçülmeye başladı artık . Süper bişey bu ....

hepinize teşekkür ederim kızlar...sanırım sorun bende,bazen ufak bişeyi çok fazla büyütüyorum,uzatıyorumda uzatıyorum,şimdi bile tamer hiç bişi olmamış gibi msj çekiyo,ben hala soğuk soğuk cevap veriyorum...offf niye böleyim ya...neyseki çözülemeyecek problemlerimiz yok

bu arada yumukum tekrar geçmiş olsun...ben sirozun son evresini tamerin annesinde gördüm...allahım kimseye yaşatmasın,çok zor bi durum,acil şifa diliyorum canım benim

Kızlar canım çok sıkılıyor . Artık öğlen yemeklerini fazla yiyemiyorum . çok yediğimde miğdem bulanıyor hemen . Sanırım miğdem küçülmeye başladı artık . Süper bişey bu ....

süper ki hem de nasıl süper birşey Nazlı'cığım zemuszemus..nekadar zaman sonra başladı bu tatlım?

kirazcım tamer birşey olmamış gibi mesajlar atıyor ve sorunun kendinde olduğunu, büyüttüğünü biliyorsun nolur soğuk mesaj atma bundan sonra tatlım..uzatma gergin zamanlar ama geçecek hepsi birbirinizi üzmeyin

süper ki hem de nasıl süper birşey nazlı'cığım zemuszemus..nekadar zaman sonra başladı bu tatlım?

benim montiyi kaçamaksız yapalı 3 hafta olacak ve 2 gündür öğlen yemeklerimi tam bitiremiyorum . Hani öyle fazla bişey hazırladığımda yok ama . 2 gündür bişey yiyesim olmadı canım .

kirazcım bazı şeyler zamanla oturuyor canım.sende zamanla olayları daha sogukkanlı karşılamayı ve daha çabuk unutmayı ögreneceksin.bende senin gibi çok hassastım kendimi ve eşimi yıprattıgım dönemlerim oldu ama inan şimdi kızsamda haklıda olsam davamda bakıyorumki karşı taraf farkında hatalı oldugunun gereksiz yere uzatıp huzurumuzun bozulmasına izin vermiyorum:inanki herşey zamanla tecrübeyle elde ediliyor olumunekankayizsmile

Evet mide bir zaman sonra küçülüyor. Daha önceleri benimki mide değil işkembeydi sanki. sempatiksalakcinni

nazcım 3 haftada ne kadar kilo verdin tatlım

3 hafta daha dolmadı tatil dönüşü biraz 1,8 kg fazlalığım vardı ilk hafta onu attım 2. Hafta sadece 300 gr verdim . Bakalım bu hafta ne kadar gidecek . Benim 59 kilolar hep takıldığım kilolardır . Inşallah bu sefer takılmalarım uzun sürmez hersefrindde bu kiloya gelip haftalarca aynı kiloda kaldığımdan ahep pes edip bırakmıştım ama bu sefer sonuna kadar gidicem

ben de daha önce kilo verdiğimde 59 da haftalarca takılmıştım canım..ve ne yazık ki pes etmiştim :çok üzgünüm: sonra 68e kadar çıktım klava: 59 sınır olup daha aşağı inemedim ama bu sefer de 2-3 haftadır 66 civarı hep kilom :uhm: sporumu da eksik etmiyorum ama ne zaman vermeye başlayacak bakalım bikaç güne kadar regl de olmam gerek

anladım canım inşallah bu sefer direnç noktanı kırabilirsin harika gidiyorsun tatlım :lepi:

işte benimde en çok korktugum şey bu.bu takılmalar yüzünden sinirlerimin bozulup kendimi yemeye verip fazlasıyla verdiklerimi geri almak.çünkü bu durumu bikere yaşadım.84 kilodan 75 kiloya düşüp bir türlü 74 e inemeyince sinirlerim bozuldu aklım başıma geldiğinde maalesef ben 86 kiloydum Allahım sen bir daha böyle bir durum yaşatma .inşallah sende canım birdaha böyle bişey yaşamazsın olumunekankayizsmile

hepimizin sorunu aynı sanırım narincim...bende hep 70 lere kadar iniyorum,sonrası biraz vücut şekle girdi diye salıverip hooop tekrar 80 lere çıkıyorum.delikafadulden..ama bu sefer aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum 60 gelip belki 58 orda kalıp kilomu koruycam inş.

canım benim inşallah bir daha böyle bir durumu yaşamayız ve hiç kimse de yaşamasın..çok kötü hayal kırıklığı oluyor cidden..şuanda kendimi çok mutsuz hissediyorum mesela..ama takılmalarda mutsuz hissetmeme sebep oluyor bir ümitle vermişimdir diye basküle çıkıyorum aynı kiloyu görüyorum yine moralim bozuluyor..ama buna rağmen şuanda ne kızıp fazla yiyorum ne de sporumu bırakıyorum inş bi noktadan sonra hızla gidecek bu kilolar diye kendime teselli veriyorum..baskül 66-65,5 arası gidiyordu 2,5 haftadır..geçen cuma takıma bildirimde bulunayım dedim 66,4 çıkıt ( çok üzüldüm..ama yapacak bişey yok değişiyor işte..şimdi de 66-65,5 arasında gidip geliyor ama cuma günü 64lü bir bildirim yapmayı ne kadar çok istiyorum bir bilsen.. 64.9 bile olsa göreyim artık da biraz daha hırslanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…