- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
selamun aleyküm kızlar
hoşgeldin canım...seni burada görmek çok güzel..olumunekankayizsmile
,
İnşallah verirsin canım. Ama spor yaparsan olduğun kilodan daha da az görünürsün. Sıkılaşırsın. Mesela ben kilomu göstermiyorum. 38 beden pantalona giriyorum. Hergün spor yaptığım için çok faydası oldu. Göbeğim de olmasa gayet iyi olacak. Herkes 70 kilo civarı olduğuma inanmıyor. Sen de spor yap ve daha ince görün bence. Çok kilo veremesen de kısa sürede daha fit görünürsün en azından. yerimseniben
FONT]
Kızlar canım çok sıkılıyor . Artık öğlen yemeklerini fazla yiyemiyorum . çok yediğimde miğdem bulanıyor hemen . Sanırım miğdem küçülmeye başladı artık . Süper bişey bu ....
hepinize teşekkür ederim kızlar...sanırım sorun bende,bazen ufak bişeyi çok fazla büyütüyorum,uzatıyorumda uzatıyorum,şimdi bile tamer hiç bişi olmamış gibi msj çekiyo,ben hala soğuk soğuk cevap veriyorum...offf niye böleyim ya...neyseki çözülemeyecek problemlerimiz yok
bu arada yumukum tekrar geçmiş olsun...ben sirozun son evresini tamerin annesinde gördüm...allahım kimseye yaşatmasın,çok zor bi durum,acil şifa diliyorum canım benim
süper ki hem de nasıl süper birşey nazlı'cığım zemuszemus..nekadar zaman sonra başladı bu tatlım?
nazcım 3 haftada ne kadar kilo verdin tatlım
aleyküm selam tatlım nasılsın .
3 hafta daha dolmadı tatil dönüşü biraz 1,8 kg fazlalığım vardı ilk hafta onu attım 2. Hafta sadece 300 gr verdim . Bakalım bu hafta ne kadar gidecek . Benim 59 kilolar hep takıldığım kilolardır . Inşallah bu sefer takılmalarım uzun sürmez hersefrindde bu kiloya gelip haftalarca aynı kiloda kaldığımdan ahep pes edip bırakmıştım ama bu sefer sonuna kadar gidicem
hamdolsun sen nasılsın nazlıcığım
3 hafta daha dolmadı tatil dönüşü biraz 1,8 kg fazlalığım vardı ilk hafta onu attım 2. Hafta sadece 300 gr verdim . Bakalım bu hafta ne kadar gidecek . Benim 59 kilolar hep takıldığım kilolardır . Inşallah bu sefer takılmalarım uzun sürmez hersefrindde bu kiloya gelip haftalarca aynı kiloda kaldığımdan ahep pes edip bırakmıştım ama bu sefer sonuna kadar gidicem
ben de daha önce kilo verdiğimde 59 da haftalarca takılmıştım canım..ve ne yazık ki pes etmiştim :çok üzgünüm: sonra 68e kadar çıktımklava: 59 sınır olup daha aşağı inemedim ama bu sefer de 2-3 haftadır 66 civarı hep kilom :uhm: sporumu da eksik etmiyorum ama ne zaman vermeye başlayacak bakalım bikaç güne kadar regl de olmam gerek
işte benimde en çok korktugum şey bu.bu takılmalar yüzünden sinirlerimin bozulup kendimi yemeye verip fazlasıyla verdiklerimi geri almak.çünkü bu durumu bikere yaşadım.84 kilodan 75 kiloya düşüp bir türlü 74 e inemeyince sinirlerim bozuldu aklım başıma geldiğinde maalesef ben 86 kiloydum Allahım sen bir daha böyle bir durum yaşatma .inşallah sende canım birdaha böyle bişey yaşamazsın olumunekankayizsmile
işte benimde en çok korktugum şey bu.bu takılmalar yüzünden sinirlerimin bozulup kendimi yemeye verip fazlasıyla verdiklerimi geri almak.çünkü bu durumu bikere yaşadım.84 kilodan 75 kiloya düşüp bir türlü 74 e inemeyince sinirlerim bozuldu aklım başıma geldiğinde maalesef ben 86 kiloydum Allahım sen bir daha böyle bir durum yaşatma .inşallah sende canım birdaha böyle bişey yaşamazsın olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?