Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2. Grup olsan seninle gurur duyardım rakip olduğumuz için
Aaa öylemi eminim çok ta nefistir diyeyim
dondurmayı kokladım
Dün de kızım magnolia yedi değişik bir şey kendisi pastaneden beğenmiş babası almış onu da kokladım güzel kokuyorlar

Makarnayı da akşam yağsız yenileyebiliyor diye biliyordum ama onu da yemiyeyim öğlen yerim yersem

Mis gibi çilekli muzlu magnolia yeme sen git yağsız makarna ye olacak iş mi
Akşam karbonhidrat sınırlandırması daha iyi oluyor bildiğim et türevi ve salata akşam menülerimizin baş tacı

Ben de 1. Gruba dahil oldum keki görmedim ama eşim biraz önce dondurma aldı sana da aldım dedi ve ben yemedim
Madem 1. Gruptansın seni kekten mahrum etmeyelim bize yakışmaz

Eklentiler

• 051A5209-AB8E-48A6-930B-F667633B5FC9.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 20
Akşam karbonhidrat sınırlandırması daha iyi oluyor bildiğim et türevi ve salata akşam menülerimizin baş tacı ❤❤❤
Madem 1. Gruptansın seni kekten mahrum etmeyelim bize yakışmaz
Gece gece güldürdün beni bende ya hep ya hiç oluyor kendimi biliyorum 0 kacamakla yola devam ediyorum bir de şimdiye kadar yediklerime sayıyorum

Kek de süper kabarmış çok güzel görünüyor ama yiyene afiyet olsun bana değil

Kendime motivasyon olsun diye 55 kiloyken çekindiğim resmimi astım yatak odama hep ona bakıyorum

Benden de iyi geceler

Akşam karbonhidrat sınırlandırması daha iyi oluyor bildiğim et türevi ve salata akşam menülerimizin baş tacı ❤❤❤
Öğlen karbon protein akşama sebze daha güzel oluyor diyetisyenin tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…