Arada çaktırmadan yapta bize gösterme en iyisi hele bir de günlerden perşembeyseİlk ve son uzun zamandır
Personal trainer canım açılımıNe olduğunu anlamadım ama tebrik ederim
Tmm cnm
İyi gecelerHaydin ışıkları kapatiyoruz.uyku moduna geçiyoruz yarın cuma leptini calistiralim sabaha bol eksiler Allah rahatlık versin gecemiz hayr cumamiz mübarek olsun kendinize cici bakın Allah'a emanet olun
Bollaşmaz terziye verirsin daha güzel yakışırBugün hiç giyemediğim elbisemi sığabildim48 beden bana tam oldu 5kilo Versem çok mu bollaşir
Dügüne 2 hafta kaldıBollaşmaz terziye verirsin daha güzel yakışır ❤
Daha elbiseye yeni girdin sakın diyetini bozma olur muKurt gibi acıktımneyse yemeden yatayım
Yarin inşallah 85,1 göreceğimDaha elbiseye yeni girdin sakın diyetini bozma olur mu
Sen çok dikkat etmiyorsun gibi geliyor bana az daha üstüne düşsen diyetisyene gitsen çoktan yapmıştın hedefini benceDügüne 2 hafta kaldı5 kilo daha vermedım
İnşallah bence de bu hafta daha güzel efor sarfettin kesin 85 olursunYarin inşallah 85,1 göreceğim
Ben de 1. Gruba dahil oldum keki görmedim ama eşim biraz önce dondurma aldı sana da aldım dedi ve ben yemedim1. Grubu heveslendirim kek yesinler dedim
2. Grup olsan seninle gurur duyardım rakip olduğumuz içinBen de 1. Gruba dahil oldum keki görmedim ama eşim biraz önce dondurma aldı sana da aldım dedi ve ben yemedim
Oncacik şeyden birşey olmaz de2. Grup olsan seninle gurur duyardım rakip olduğumuz için
Aaa öylemi eminim çok ta nefistir diyeyim
2. Grup olsan seninle gurur duyardım rakip olduğumuz için
Aaa öylemi eminim çok ta nefistir diyeyim
Mis gibi çilekli muzlu magnolia yeme sen git yağsız makarna ye olacak iş midondurmayı kokladım
Dün de kızım magnolia yedi değişik bir şey kendisi pastaneden beğenmiş babası almış onu da kokladım güzel kokuyorlar
Makarnayı da akşam yağsız yenileyebiliyor diye biliyordum ama onu da yemiyeyim öğlen yerim yersem
Madem 1. Gruptansın seni kekten mahrum etmeyelim bize yakışmazBen de 1. Gruba dahil oldum keki görmedim ama eşim biraz önce dondurma aldı sana da aldım dedi ve ben yemedim
Mis gibi çilekli muzlu magnolia yeme sen git yağsız makarna ye olacak iş mi
Akşam karbonhidrat sınırlandırması daha iyi oluyor bildiğim et türevi ve salata akşam menülerimizin baş tacı ❤❤❤
Gece gece güldürdün beni bende ya hep ya hiç oluyor kendimi biliyorum 0 kacamakla yola devam ediyorum bir de şimdiye kadar yediklerime sayıyorumMadem 1. Gruptansın seni kekten mahrum etmeyelim bize yakışmaz
Öğlen karbon protein akşama sebze daha güzel oluyor diyetisyenin tavsiyesiMis gibi çilekli muzlu magnolia yeme sen git yağsız makarna ye olacak iş mi
Akşam karbonhidrat sınırlandırması daha iyi oluyor bildiğim et türevi ve salata akşam menülerimizin baş tacı ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?