Gece gece güldürdün beni bende ya hep ya hiç oluyor kendimi biliyorum 0 kacamakla yola devam ediyorum bir de şimdiye kadar yediklerime sayıyorum
Kek de süper kabarmış çok güzel görünüyor ama yiyene afiyet olsun bana değil
Kendime motivasyon olsun diye 55 kiloyken çekindiğim resmimi astım yatak odama hep ona bakıyorum
Benden de iyi geceler
Sağol cnm ben bir iki başladım mı devamı geliyor diyet denen de bir şey kalmıyortebrik ederim canım seninle gurur duydum dusuncelerin için aynen devam tadını biliyoruz hafta içi yemiyoruz
Günaydın canım yazdığın menüde abartılı bir şey yok bence. Madem üçüncü çocuk da var aklında, kendini bi kontrol ettir tiroidlerine de bi baktırırsın hamilelikten önce. Hem reglden de kurtulmuş olursunBence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar varolmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya
Günaydın canımGünaydın herkese. Ben de kilomu paylasmasam olmaz mı kiZipzip- kaptanım sanırım iğneler sisirmeye başlamış beni.
Gunaydin canım ❤günaydın herkeseeeeeeben hala 52 gösterdim sabah... gramda oynama varsa bilemiyecem
İçimden gelmese de paylaşıyorum 65.6Günaydın canım
Ne yazik ki paylasmak zorundasin kilonu yoksa ceza aliriz
Arti 2 felan bekliyordum ama neyseki 300 grammis canim izne ayiralim mi saglik iznine ayrilabiliyorsun tedavi gordugun icinİçimden gelmese de paylaşıyorum 65.6 ☹☹
Allah im yarabbim yaaaa bu kiloyla senin burada ne işin var acabagünaydın herkeseeeeeeben hala 52 gösterdim sabah... gramda oynama varsa bilemiyecem
Bu haftada dikkat etmeye çalıştım iğne kullandığım için özellikle dikkat ettim. Eşimde diyor zaten adet olacakmissin gibi şişmeye başladın diyeArti 2 felan bekliyordum ama neyseki 300 grammis canim izne ayiralim mi saglik iznine ayrilabiliyorsun tedavi gordugun icin
tedavi surecindesin saglik iznine ayıracağımiz icin tedavin biter bitmez listeye dönebilirsinBu haftada dikkat etmeye çalıştım iğne kullandığım için özellikle dikkat ettim. Eşimde diyor zaten adet olacakmissin gibi şişmeye başladın diye ☹ izne ayrilsam iyi olur sizin de yuzdenizi dusurmeyeyim
yine kovuldumAllah im yarabbim yaaaa bu kiloyla senin burada ne işin var acabainsan yazarken utanır kilosunu
Tesekkur ederim canim 2 hafta soyle bir bakarim konulara olduğu kadar artikYa Sen zeki kızsın.
Pes etme yaparsin.
Merak etme herkes senin gibidir.
Şans yüzüne güler belki.
Sen yine de kendine o şansı ver.
Tesekkur ederim canımZipzip- kaptanım 2 hafta soru test çözün ki soru sorma şekillerinden elenmeyin en azından faydası olur başarılar dilerim ❤❤❤
Geçen haftaya gore eksisin uzulme canim85,1 hayal oldu 85,7
Gunaydin canım ❤Günaydınn
Zayıf hatun görünce sinirlerim şey oluyoryine kovuldum
Hayiiirrr gitmicem kitedavi surecindesin saglik iznine ayıracağımiz icin tedavin biter bitmez listeye dönebilirsin
Hem free listeden devam edebilirsin gitmek yok bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?