Ben sana güveniyorum hemde çokNasıl modelvalla sen varsan abla ben talip olurum Ama kendime güvenmiyorum
neolcak ödem olcak kim dedi sana ye diyeSanada canım
Bugün yedim içtim tartıda zaten 1 kilo fazlaydım yarın ne olur kimbilirdoktor çok korkuyorum
Zaten benimde regl arifesi tahminim onun için cozuttumneolcak ödem olcak kim dedi sana ye diyebende regl oldum nolcak hayirlisi artik
İyigeceler minnakkkBugün erken uyuma kararı aldım yarın içiniyi geceler yarına bol eksilerr
neolcak ödem olcak kim dedi sana ye diyebende regl oldum nolcak hayirlisi artik
Aa yarışma falan hak getire ben üzümümü bile yemeyim hiç olmadı bunlarZaten benimde regl arifesi tahminim onun için cozuttum
2bardak kola ictim bennn yapmadigim seydiZaten benimde regl arifesi tahminim onun için cozuttum
Zaten yarisma hak getire kimseler yokk bizdennn herkes kactiAa yarışma falan hak getire ben üzümümü bile yemeyim hiç olmadı bunlar
YaaBen sana güveniyorum hemde çok
Hep bahane bunlarZaten yarisma hak getire kimseler yokk bizdennn herkes kacti
Canım sensiz olmazMeyve bu nasıl gelmez akla
Birazcık
Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum
Çok fazla değil misuyun fazlası zehirlemede yapar çok fazla wc ye çıkmakta sağlıklı değildir kiloya uygun suyu dengeleyip wc düzenlensin ilerde sonra sıkıntı olur
Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bende
Benide alsanıza bende geliyim
Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor bana
Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerim
Makarna olmamis öğle tercih edebilirsiniz belki ama akşam çok tersMenüm sabah 9.00
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık biber birer tane
Maydanoz
1 dilim peynir
1 kaşık lor
2 fincan çay
Ara az şekerli Türk kahvesi
Öğle 14.00
1 kase et sulu şehriye çorbası
2 dilim karpuz özlemişim karpuz yemeyi
Ara 1 kuru incir
Akşam 19.00
Bir tabak yağsız makarna içine bolca baharat ve 1 kase yoğurt karıştırarak yedim
2 fincan çay yanında bir avuç karışık fındık ve badem
3 buçuk litre su
30 dk leslie boosted 120 puan
Arkasından yarın mekik çektim 30 tane
Arkasından da 1 şarki mezdeke oynadım deli gibi
Ve günü bitirdim
yazmaktan yeni okuyorum tabiki sensiz olur muBendeeekendimi kabul ettirme çabam
YouTube kanalı açtın mı? diyet spor vs paylaşım Çok Emek isteyen işler benim vaktim olsaydı ben de çok isterdimCanımsınnnn❤❤❤❤
Kişiye özel program yazma beslenme listesi falan
Antrenman videoları vs vs doğumgünüme kendime hediye bu olsun istiyorum
Aranızdan kabul eden olursa model olarak çalışmak isterim
İyi gecelerHayırlı geceler kizlar
Sportie ile kendine güvenin gelir benceNasıl modelvalla sen varsan abla ben talip olurum Ama kendime güvenmiyorum
İyi gecelerBugün erken uyuma kararı aldım yarın içiniyi geceler yarına bol eksilerr
Rica ederim Senin niyetin önemli benim icin iyi niyetli söyledigine eminim tesekkurler tesvik edilmeye ihtiyacim varDiyette aaa evet kabalığım için özür dilerim
İyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı güzel yaşları olsun ❤❤❤
Ne tatlı bir insansınRica ederim Senin niyetin önemli benim icin iyi niyetli söyledigine eminim tesekkurler tesvik edilmeye ihtiyacim var
1. Grubu heveslendirim kek yesinler dedimSevgili yrd takım kaptanımız gülümse25 tartı öncesi takımınıza sabotaj mı yapıyorsunuz acaba? Böyle güzel kek resmî paylaşılır mı hiç
Adres yanlış oldu ben heveslendim1. Grubu heveslendirim kek yesinler dedim
1 yasina girdiNe tatlı bir insansınkaç yaşına girdi kızınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?