Tşk ederim ablacım bugün ilk defa silikon kek kalıbı ve süt yerine su kullandim deneme yaptim kabardikca kabardi taşacak zannettim valla o günden sonra kek sevmeyen ben canım kek çekti normalde hiç sevmem yaban gelir bana ben şerbetli tatliciyim aslında hep senin yüzünden olduEllerine sağlık canım
Maşallah1 yasina girdi
Tabi yap yap başkalarının üstüne atTşk ederim ablacım bugün ilk defa silikon kek kalıbı ve süt yerine su kullandim deneme yaptim kabardikca kabardi taşacak zannettim valla o günden sonra kek sevmeyen ben canım kek çekti normalde hiç sevmem yaban gelir bana ben şerbetli tatliciyim aslında hep senin yüzünden oldu
Kız sus bacaklarını kırarım hele bı yeAdres yanlış oldu ben heveslendim
yarin mutlaka haber et.Merak ettim şimdi.Yok canım ben nedir ne değildir doktordan öğrenmek için gidiyorum. Muayene etsin ne diyecek. Her gün yeni bir yerde çıkıyor. Çok moralim bozuluyor.çok şükür ağrım yok ama huylanma karıncalanma gibi oluyor.
K vitaminin kullanıldığını okudum bir yerde. K vitaminli kremler ve diyet olarak da. Bol yeşillik kısaca
baya kalabalık İstanbul ekibi.Meyve bu nasıl gelmez akla
Birazcık
Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum
Çok fazla değil misuyun fazlası zehirlemede yapar çok fazla wc ye çıkmakta sağlıklı değildir kiloya uygun suyu dengeleyip wc düzenlensin ilerde sonra sıkıntı olur
Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bende
Benide alsanıza bende geliyim
Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor bana
Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerim
superKickboks canım
canim kacinci senedesin?Şu sınavlarbu dönem sınavlara gir gir bezdim bu hafta sonuda var stres hak getire rahat olmak lazım yoksa geçmiyor bu dönemler Ama bende olamıyorum
Avrupa beybisiKızlar siz nerdeydiniz bakemsudem34
superKızlar deli gibi eğitim programları araştırıyorum
Pt olucam inşallah
Topuğuna sıktıAdres yanlış oldu ben heveslendim
Ayyy minnak nice seneler ins Allah rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin iyiki doğmuş1 yasina girdi
Yakalarsan hem yedirir hem kırarsın ama zor be balımKız sus bacaklarını kırarım hele bı ye
Kek yapmam şerbetli tatlı favorimdirTabi yap yap başkalarının üstüne atçok ta güzel yapmışsın
tesekkurler☺ kiz cocugu benim icimi isitiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤Maşallahprensese ❤❤❤ Çok severim kız çocuklarını ❤❤❤
Bnm spiral sonrası bir türlü tam olamama günlerimin uzaması falan bunlsr yüzünden yeme dürtüm daha da uzuyor inş yarını kazasız atlatırım Allahım çok aminİşte regl öncesi günlerde bir iki gün deli gibi oluyorum . Sadece 1 gün olursa iyi uzarsa kötü oluyor maalesef
Temiz 55 kesin olmalıyım
cok tesekkurler isteyen herkese de nasip etsin rabbim❤Ayyy minnak nice seneler ins Allah rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin iyiki doğmuş
Allah bağışlasın canım.1 yasina girdi
cok tesekkurler tek degil ama en cadisi❤Allah bağışlasın canım.
Benim de favorim kız.
Nice senelere olsun.
Tek çocuk mu?
Aminnnn canım Allah razı olsun kızımda kız kardeş istiyor cuma akşamı ins Allah duan kabul olurcok tesekkurler isteyen herkese de nasip etsin rabbim❤
İlk ve son uzun zamandırBen mi yaptım o keki
Ne olduğunu anlamadım ama tebrik ederimKızlar deli gibi eğitim programları araştırıyorum
Pt olucam inşallah
Tmm cnmyarin mutlaka haber et.Merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?