- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
[ı]aaaaa ne olcak şimdi peki nazlıcım[/ı]
En sonunda beklenen gün geldi ve iş yerimizi kapatıyorlar .............
canım benim inşallah bir daha böyle bir durumu yaşamayız ve hiç kimse de yaşamasın..çok kötü hayal kırıklığı oluyor cidden..şuanda kendimi çok mutsuz hissediyorum mesela..ama takılmalarda mutsuz hissetmeme sebep oluyor bir ümitle vermişimdir diye basküle çıkıyorum aynı kiloyu görüyorum yine moralim bozuluyor..ama buna rağmen şuanda ne kızıp fazla yiyorum ne de sporumu bırakıyorum inş bi noktadan sonra hızla gidecek bu kilolar diye kendime teselli veriyorum..baskül 66-65,5 arası gidiyordu 2,5 haftadır..geçen cuma takıma bildirimde bulunayım dedim 66,4 çıkıt( çok üzüldüm..ama yapacak bişey yok değişiyor işte..şimdi de 66-65,5 arasında gidip geliyor ama cuma günü 64lü bir bildirim yapmayı ne kadar çok istiyorum bir bilsen.. 64.9 bile olsa göreyim artık da biraz daha hırslanayım
hepimizin sorunu aynı sanırım narincim...bende hep 70 lere kadar iniyorum,sonrası biraz vücut şekle girdi diye salıverip hooop tekrar 80 lere çıkıyorum.delikafadulden..ama bu sefer aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum 60 gelip belki 58orda kalıp kilomu koruycam inş.
hiçbir fikrim yok canım şimdi toplantıdan çıktık en geç 1 ay içinde kapanıcak burası ......... Yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah daha güzel işler bizim olur
hiçbir fikrim yok canım şimdi toplantıdan çıktık en geç 1 ay içinde kapanıcak burası ......... Yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah daha güzel işler bizim olur
aaaaaa neden ne olacak şimdi ?
uzun zamandır iş yoktu zaten artık dayanabildikleri yere kadar dayandilar burdan gelecek paraya ihtiyaçlarıda yok zaten onun için zarar etmektense kapatmayı uygun gördüler canım .
hakkında hayırlısı nazlım çok daha süper işler bulsun seni inşallah olumunekankayizsmile
yumukum acil şifalar dilerim..çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım . ALLAH acil şifalar versin inşallah .
Günaydın kızlar,
önce bugünkü menü
2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
köfte,salata,ayran
patlıcan yemeği,salata,yoğurt
2 şeftali yemeği planlıyorum.
hoşgeldin canım...seni burada görmek çok güzel..olumunekankayizsmile
süper fikir kirazım bende hedefimi 79 olarak koyayım inşallah 8li rakamlara veda ederim..:Saruboceq:
ayy kirazım üzülme bu stres ve koşturmdan olmuştur. bu dönemde ufak tartışmalar da çok olur aman birbirinizi hoşgörün, yoğun dönemlerde canım..
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin,
İnşallah verirsin canım. Ama spor yaparsan olduğun kilodan daha da az görünürsün. Sıkılaşırsın. Mesela ben kilomu göstermiyorum. 38 beden pantalona giriyorum. Hergün spor yaptığım için çok faydası oldu. Göbeğim de olmasa gayet iyi olacak. Herkes 70 kilo civarı olduğuma inanmıyor. Sen de spor yap ve daha ince görün bence. Çok kilo veremesen de kısa sürede daha fit görünürsün en azından. yerimseniben
Hayırdır inşallah bitanem. Canını sıkma tamam mı. Streslisiniz ikiniz de sona yaklaştıkça olur böyle şeyler. Alttan al. Ki Tamer hep alıyor anladığım kadarıyla. Pek uyumlu sakin birisi , maşallah. Rüyanın da etkisinden kurtul. Çok düşündüğün için rüyana girmiş. Olumsuz olduğu bazı şeylerin olumsuz olacağı anlamına gelmez. Hayra yor. Öpüyorum. Şeniz
Canım çok geçmiş olsun. Tam olarak rahatsızlığı neydi bitanem. Ben sanırım kaçırdım. Çok üzüldüm. Allah şifa versin inşallah. Dualarımızdasınız. :Saruboceq:
hay allah cok üzüldüm ayşegülüm rabbim yar ve yardımcınız olsun , şafi ismiyle şifa versin inşallah
hepinize teşekkür ederim kızlar...sanırım sorun bende,bazen ufak bişeyi çok fazla büyütüyorum,uzatıyorumda uzatıyorum,şimdi bile tamer hiç bişi olmamış gibi msj çekiyo,ben hala soğuk soğuk cevap veriyorum...offf niye böleyim ya...neyseki çözülemeyecek problemlerimiz yok
bu arada yumukum tekrar geçmiş olsun...ben sirozun son evresini tamerin annesinde gördüm...allahım kimseye yaşatmasın,çok zor bi durum,acil şifa diliyorum canım benim
En sonunda beklenen gün geldi ve iş yerimizi kapatıyorlar .............
uzun zamandır iş yoktu zaten artık dayanabildikleri yere kadar dayandilar burdan gelecek paraya ihtiyaçlarıda yok zaten onun için zarar etmektense kapatmayı uygun gördüler canım .
nazocum kaynım uzun yıllardır hepatit-b taşıyıcısı fakat siroza çevirmiş karaciğer yetmezliği var birde hepsi bir arada son 2 haftada 3 kez hepatik koma geçirdi ve hepatitin son evreleri dilim varmıyor çok kötü sonuçlanıyor,ayrıca sirozda aynı şekilde Rabbim yaşatmasın :Saruboceq:
nazcım hakkında hayırlısı olsun , daha hayırlı kapılar açılsın inşallah canım..hiçbir fikrim yok canım şimdi toplantıdan çıktık en geç 1 ay içinde kapanıcak burası ......... Yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah daha güzel işler bizim olur
canım Allah kolaylık versin çok üzücü ...İnşallah tez zamanda daha iyi günlere ulaşırsın hepiniz canım dularım sizinle..teşekkür ederim kızlar,saolun.dün bütün gün bilinci kaıptı gece kendine gelmişti bugün gittiğimizde çok iyi olduğunu öğrendik yoğun bakıma çok az olmak şartıyla 5 dk falan anca eşi girebildi çok iyiydi çıkmak istiyo ordan dedi ama doktorlar bi gece daha kalması gerekiyo yoğun bakımda demişler en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşur umarım benneyaptımki bu hafta sonu antalyaya bilet rezervasyon ettirmiştik onları iptal ettirdik,abisi bu durumdayken gidemeyiz ordayken Allah korusun bişey olsa hemen gelebileceğimiz bi yer değil,bu temmuz ayını lanetli ay olarak ilan ettim ben a.s kardeşim 8 temmuzda beyin kanaması geçirdi biz 28 temmuzda trafik kazası şimdide bu yok bu temmuzda bişey var,bize yaramıyo akannehir
nazlım hakkınızda hayırlısı inşallah,umarım daha iyi yerlerde işler bulursun gülüm :teselli:
nazocum kaynım uzun yıllardır hepatit-b taşıyıcısı fakat siroza çevirmiş karaciğer yetmezliği var birde hepsi bir arada son 2 haftada 3 kez hepatik koma geçirdi ve hepatitin son evreleri dilim varmıyor çok kötü sonuçlanıyor,ayrıca sirozda aynı şekilde Rabbim yaşatmasın :Saruboceq:
kirazım geçmişe tam bakamadım ama tamerle sorununuz var galiba canım,gülüm birbirinizi kırmayın sonradan buldunuz birbirinizi kaybetmeyin bitanem çözülmeyecek dert vermesin allah,herşeyin bi çözüm yolu vardır a.s
kızlar ne uğrayabliyorum ne de yazabiliyorum kusuruma bakmayın mazeretim olduğu için idare ediyorsunuz biliyorum ama insan yinede yeterli paylaşım yapamayınca üzülüyor,sorumlu hissediyor kendini a.s şimdilik bana müsade yeni geldik daha hemen size bi bakıp haber vereyim dedim iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler canlarım a.s.
iyi geceler fıstıklar...2 saattir aşkımla konuşuyodum,neyseki herşey yolunda...aslında problemde yoktu ama işte benim hüsnü kuruntularım,felaket senaryosu kurmakta üstüme yok yani
neyse gelmişken bugünki menümüde vereyim
sabah aç karnına
1 şeftali,1 erik
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,yeşil biber
öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 tabak yoğurt
ara
2 elma
akşam
yarım tabak taze fasulye,
2 küçük parça tavuk
marul salatası,yoğurt
3,5 litre su
bugün spor yapamadım maalesef
ama sabah telafi ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?