Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neslim soğukluğu bir kenara bırakta üzme çocuğu, kıymetini bilin birbirinizin lmaz:

En sonunda beklenen gün geldi ve iş yerimizi kapatıyorlar .............

[ı]aaaaa ne olcak şimdi peki nazlıcım[/ı]

hiçbir fikrim yok canım şimdi toplantıdan çıktık en geç 1 ay içinde kapanıcak burası ......... Yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah daha güzel işler bizim olur

inşallah canım.Allah c.c. gönlüne göre versin inşallah olumunekankayizsmile

inşallah kirazım sendeki irade ve azim banada örnek oluyor.bende ilk 80lerde falanken 72-73 bana yeter diyordum ama şimdi gözümü 69 diktim kaydirigubbakcemile3 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah saglıklı bir şekilde tabiki olumunekankayizsmile

hiçbir fikrim yok canım şimdi toplantıdan çıktık en geç 1 ay içinde kapanıcak burası ......... Yüce rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah daha güzel işler bizim olur

amin inşallah canım.Allah daha daha güzel işler nasip etsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni ve diger tüm çalışanları canım olumunekankayizsmile

hakkında hayırlısı olsun nazlım...inş.dediğin gibi çok daha güzel ve huzurlu bi işin olur:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah daha güzel işler sizin olur..her şeyde bir hayır var derler

uzun zamandır iş yoktu zaten artık dayanabildikleri yere kadar dayandilar burdan gelecek paraya ihtiyaçlarıda yok zaten onun için zarar etmektense kapatmayı uygun gördüler canım .

Hakkında hayırlısı nazlım çok daha süper işler bulsun seni inşallah olumunekankayizsmile

yumukum acil şifalar dilerim..çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım . ALLAH acil şifalar versin inşallah .

hay allah cok üzüldüm ayşegülüm rabbim yar ve yardımcınız olsun , şafi ismiyle şifa versin inşallah

teşekkür ederim kızlar,saolun.dün bütün gün bilinci kaıptı gece kendine gelmişti bugün gittiğimizde çok iyi olduğunu öğrendik yoğun bakıma çok az olmak şartıyla 5 dk falan anca eşi girebildi çok iyiydi çıkmak istiyo ordan dedi ama doktorlar bi gece daha kalması gerekiyo yoğun bakımda demişler en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşur umarım benneyaptımki bu hafta sonu antalyaya bilet rezervasyon ettirmiştik onları iptal ettirdik,abisi bu durumdayken gidemeyiz ordayken Allah korusun bişey olsa hemen gelebileceğimiz bi yer değil,bu temmuz ayını lanetli ay olarak ilan ettim ben a.s kardeşim 8 temmuzda beyin kanaması geçirdi biz 28 temmuzda trafik kazası şimdide bu yok bu temmuzda bişey var,bize yaramıyo akannehir
En sonunda beklenen gün geldi ve iş yerimizi kapatıyorlar .............

nazlım hakkınızda hayırlısı inşallah,umarım daha iyi yerlerde işler bulursun gülüm :teselli:

nazocum kaynım uzun yıllardır hepatit-b taşıyıcısı fakat siroza çevirmiş karaciğer yetmezliği var birde hepsi bir arada son 2 haftada 3 kez hepatik koma geçirdi ve hepatitin son evreleri dilim varmıyor çok kötü sonuçlanıyor,ayrıca sirozda aynı şekilde Rabbim yaşatmasın :Saruboceq:

kirazım geçmişe tam bakamadım ama tamerle sorununuz var galiba canım,gülüm birbirinizi kırmayın sonradan buldunuz birbirinizi kaybetmeyin bitanem çözülmeyecek dert vermesin allah,herşeyin bi çözüm yolu vardır a.s

kızlar ne uğrayabliyorum ne de yazabiliyorum kusuruma bakmayın mazeretim olduğu için idare ediyorsunuz biliyorum ama insan yinede yeterli paylaşım yapamayınca üzülüyor,sorumlu hissediyor kendini a.s şimdilik bana müsade yeni geldik daha hemen size bi bakıp haber vereyim dedim iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler canlarım a.s.

uzun zamandır iş yoktu zaten artık dayanabildikleri yere kadar dayandilar burdan gelecek paraya ihtiyaçlarıda yok zaten onun için zarar etmektense kapatmayı uygun gördüler canım .

Hakkınızda hayırlısı canım inşallah. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. Her işte bir hayır vardır. İnşallah daha güzel bir iş bulursun. a.s.

Canım çok üzüldüm. Bu kadar ciddi boyutta bir rahatsızlık olduğunu bilmiyordum. Allah yardımcısı olsun. İnşallah şifa bulur. Çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm:

Yemeğimi yedim , oğlumu besledim , birazdan yürüyüşüme başlayacağım. Bir bakayım dedim buraya ama kimseler yok. :1rolleyes:

iyi geceler fıstıklar...2 saattir aşkımla konuşuyodum,neyseki herşey yolunda...aslında problemde yoktu ama işte benim hüsnü kuruntularım,felaket senaryosu kurmakta üstüme yok yani

neyse gelmişken bugünki menümüde vereyim

sabah aç karnına
1 şeftali,1 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,yeşil biber

öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 tabak yoğurt

ara
2 elma

akşam
yarım tabak taze fasulye,
2 küçük parça tavuk
marul salatası,yoğurt

3,5 litre su
bugün spor yapamadım maalesef
ama sabah telafi ederim

kızlar kurstan geldim..bugün yediklerimi de yazıp erken yatmaya çalışayım
bugünkü menüm
sabah
2 erik
3 bardak su
40 dk sonra kahvaltı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak bitki çayı
2 dilim peynir
2 küçük salatalık
Öğle
1 elma
1 şeftali
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Gece
1 elma
3 lt su,1 bardak sütlü nescafe,2 bardak bitki çayı,pilates,702 dk tempolu yürüyüş

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
2 avuş kadar beyaz leblebi
1 kutu lıght süt

ara
1 adet şeftali
1 adet armut

akşam
1 tabak kabak yemeği
salata
yoğurt

Günaydın kızlar,
bugün dışarıda olacam sabahtan gelip bir merhaba diyeyim dedim..

nazcım hakkında hayırlısı olsun , daha hayırlı kapılar açılsın inşallah canım..

canım Allah kolaylık versin çok üzücü ...İnşallah tez zamanda daha iyi günlere ulaşırsın hepiniz canım dularım sizinle..

kirazım iyi olmanıza sevindim. aman fazla kuruntu yapma emi hassas dönemler biraz rahat olmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…