- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canım tabii ki birlikte yapmak harika olurdu. Ama ben değilİstersen birlikte deneyelim canım. Başlangıçta yine yapacağım ben. İlk fazlalıkları atmak için.
Regl gidince 53,85 olcan o zaman benim gibiGünaydın kızçeler
Zipzip- H hasbeenandgone 55 kiloyum regl şişliğimden muhtemel
Zipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
Ay yanlış kişiye cevap yazmışımZipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
tabii ki buralardayım gitmem bi yere. İlerde kilo alırsam girerim tekrar listeye. Bi de benim kilomla uğraşmanı istemedim
Dicektim ama demeyim dedimAy yanlış kişiye cevap yazmışımZipzip-
Kibar arkadaşım benimDicektim ama demeyim dedim
Listeden çıkarmaya gerek yok canim listeden devam edebilirsinZipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
tabii ki buralardayım gitmem bi yere. İlerde kilo alırsam girerim tekrar listeye. Bi de benim kilomla uğraşmanı istemedim
Neyse birsey demiyorum:)))Heeeee iste bende öyle dedim
Teşekkür ederim canım. Eve gidince tekrar bakacağım inşallahHer zaman kullandığın tartıyu baz al moralini bozma
Birde düşük kilolar kaldık4kisi kaldi listede canim onlarinda her hafta 1kilodan fazla vermesi gerekki 1.cilikgelsin oda bazen mümkün degil yada elimizden geleni yapamadigimiz icin oluyooo
Bu hafta daha da iyi sonuçlar alacağız .4kisi kaldi listede canim onlarinda her hafta 1kilodan fazla vermesi gerekki 1.cilikgelsin oda bazen mümkün degil yada elimizden geleni yapamadigimiz icin oluyooo
Evet canim onu diyorum gramlarla olmuyooo isteeeBirde düşük kilolar kaldıkfreeden geçen olsa çok iyi giderizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?