Toparlarız biz bu sonuçla gaza gelir takım dimiSonuncu olduk
Spor bakanim hadi soyle bu haftaki planida takimi gaza getirelimToparlarız biz bu sonuçla gaza gelir takım dimi
Bu aralar çok bi ceza verme isteği var sende kaptanım öyle böyle alcaz biz cezayıSondan birinciligi kutlayip herkese ceza vereyim mi
Gelecekse send2n gelsin cezaSondan birinciligi kutlayip herkese ceza vereyim mi
Bu hafta cok guzel kilo vermisisn ama tartina guvenip ekleyemedim ablaGelecekse send2n gelsin ceza. Razıyız. Ama buhafta kendi adıma çok daha iyi sonuçlarla geleceğim buraya.
Ben yarın izinliyim şimdiden diyim piknik organize ettim yarın kaçamak yapicam en son bayramda yaptim yarın bana dokunmayın pimi çekilmiş el bombası elimde takımın ortasına bırakırım haberiniz olaSpor bakanim hadi soyle bu haftaki planida takimi gaza getirelim
Vuuuuu gazozcu geldi herkese dağıt sonunculugun üstüne soğuk gazoz iyi gider hoş geldin
Evet Evet ayarladığım spor önerilerini şimdi düzenleyip atacağımSpor bakanim hadi soyle bu haftaki planida takimi gaza getirelim
Gireyim misudem34 -1,1 verdikten sonra listeye gireceksin değil mi ?
Yeni evinimi temizlige başladin kuzusportie abla ben dün yarım saat eliptik binmistim galiba yazmadım annem babam oturmaya gelecekti ondan yarım saat bindim. Bugün de spor yok çünkü ev temizliyorum hala
Sondan birinciligi kutlayip herkese ceza vereyim mi
Afiyet olsun canım.Ben bugün kaçamak yaptım
Sporumu yapacağım birazdan.menümü sonra yazacağım. Sanırım banada ceza gelir☺.
Ama akşam yemeğinde sadece magnolia yedim. Kızıma yapmıştım tadına baktım. Bakmışken yedim. Fazla tatlı geldi ama yinede yedim. Sonrada pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?