Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın 6.takım çıtırlarıopuyorumnanaktan
gününüz herzamankinden daha güzel olsun...bu sabah çok güzel başladım güne,şu anda 40 beden pantolunumun içindeyimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

oooo süpersin kirazım yakın bir zamanda eminim 38 bedenlerin içinede gireceksin canım ...

oooo süpersin kirazım yakın bir zamanda eminim 38 bedenlerin içinede gireceksin canım ...

ayy inş.nazlıcım yaa:Saruboceq:ama ben inanıyorum 38 de giyicem..hatta hep istediğim bişeydir,siyah pantolon,beyaz gömlek ama gömlek pantolonun içinceaklinialirimsmile

herkese günaydın hepimiz için güzel bir gün olmasını diliyorummm opuyorumnanaktan

kirazcım nişanlınla aranızın düzelmesine çok sevindim.ve inşallah enkısa zamanda 38 bedenide görürsün tatlım olumunekankayizsmile

[ı]ayy inş.nazlıcım yaa:saruboceq:ama ben inanıyorum 38 de giyicem..hatta hep istediğim bişeydir,siyah pantolon,beyaz gömlek ama gömlek pantolonun içinceaklinialirimsmile[/ı]

benimde en çok istediğim beyaz kot kaprı üzerinede şık bir tişört bakalım eğer bu sefer o kıvama gelirsem alıp giyinicem . Malum beyaz hep şişman gösterir.

günaydın narinciğim ............

Kirazcığım bu cuma khenayı ve özgeyi listeden çıkarmayı düşünüyorum khena sadece cuma gelip bildirim yaptı bugün çarşamba hala ortalıklarda yok . özgede cuma günü hem bildirim yapmadı ondan sonra takıma bile uğramadı ....

nazlıcım bunu bende dile getirecektim,hatta khenaya baktım en son geçen cuma girmiş takıma,özgedede durum farklı değil...

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

günaydın tatlımmopuyorumnanaktan

günaydın narincim.opuyorumnanaktan..aslında biz öyle sık kavga eden bi çift değiliz,tamerim çok dikkat eder bu konuya ama işte biz kadınlaın bazen abartma huyu yokmusempatiksalakcinni

benimde en çok istediğim beyaz kot kaprı üzerinede şık bir tişört bakalım eğer bu sefer o kıvama gelirsem alıp giyinicem . Malum beyaz hep şişman gösterir.

ben de NAzlı cığım ya en çok istediğim gönül rahatlığı ile fazlalıklar oradan buradan çıkmadan beyaz giyinebilmek..beyazı çok seviyorum ama siyah giymek zorunda kalıyorum

kirazcım tamer ile iyi olmanız çok güzel..tamer alttan aldığı ve çok anlayışlı olduğu için çok şanslısın canım..hem olayları kendinin büyüttüğünü de düşündüğüne göre sorun yok..sorun sorunun nedenini bilmemektir tatlım..nedeni biliyorsan çözümü sağlarsın..40 beden pantolona girmene de çoook sevindim bitanem

çok şükür canımcım herşey yolunda...hayatımda şu anda olmadığım kadar mutluyum,seviyorum çok seviliyorum ve inceliyorum...inş,2 ay sonra evli,mutlu,çocuksuz ama zayıf olucam...
inş.hepimiz hedeflediğimiz kilolara gelicez kızlar yeterki yolumuzdan dönmeyelim,aradaki tökezlemelerde pes etmeyelimkaydirigubbakcemile5

aman kirazım herşey yolunda olsunda . Bu dönemler çok hassas olduğumuz dönemler . Biz kadınlar herşeyi büyütmeyi ve kafamıza takmayı çok sevdiğimiz gibi etrafımızdakileride üzmeye bayılıyoruz. Düğünümüze 2 ay kala eşimle ayrılmaya bile karar verdik . Hepsi benim tez canlılığımdan herşeyin bir an önce olup bitmesini istediğimden o 2 ayı zindan etmiştim çocuğa . Ama şimdi çok şükür çok mutluyum .......

bikaç yıl sonra da evli,mutlu,çocuklu olursun merak etme tatlım zemuszemus inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara iner hep de zayıf olarak kalabiliriz..ahhh canımm ya ben de en çok o tökezlemelerden korkuyorum hatta şuanda hiç kilo vermemem beni sarsıyor..kk ya takılmasaydım sizler beni rahatlatmıyor olsaydınız şimdiye kadar bırakabilirdim gibi geliyor

aynen bende öyleyim nazlım...çok fazla ayrıntıya takılıyorum,herşey mükemmel olsun istiyorum,ee bunu yaparkende abartıyorum haliylelmaz:

canım sakın pes etme...yediklerine dikkat ediyosun,sporunuda ihmal etmiyosun...vücutta bi noktadan sonra direnmeyi bırakacaktır,ben bu hafta güzel sonuç alacağına eminim canım:lepi::lepi:

inşallah hep birlikte bu hafta seviniriz canımm

kirazcım haftasonu çanakkaledeydim üni.ev arkadaşımın düğününde oraya diger 2 ev arkadaşımda geldi üniversite. biteli 10 yıl oldu 3 ü de bekar bir ben evliydim şimdi 2 bekarımız kaldı sagolsun bitanesi bana herkesin içinde evli butlu çocuklu arkadaşımız dedi biliyorum şaka yaptı ama içim birazcık acıdı.inşallah siz benim düştügüm hataya düşüp evlendikten sonra kilonuza dikkat edersiniz.nazcımı bu konuda taktir ediyorum ben maalesef evlenirken 65 kiloydum ve 86 ya kadar çıktım 8 yıl içinde :kedi:

narinciğim ben ilk 1,5 ay şuna el öpmeye git buna el öpmeye git . yok şu yemeğe çağırdı yok bu çağırdı derken 62 kilo ile evlendim o dönem 66,3 ü gördüm en son ondan sonra olmayacak bu böyle dedim . ve gitmedim başka yere gitsemde yemeğimi kalkıp kendim aldım . eşim ısrar ettiklerinde sakın ısrar etmeyin bir daha size gelmez böyle bir huyu var diyince artık gitsemde kimse ısrar etmiyor . ben en çok evlilik yaramış kilo almışsın dememeleri için elimden geleni yaptım ve yapmayada devam edicem inşallah .

narincim her nekadar şakada olsa içini acıtması çok normal ama buna dur dememizde bizim elimizde...ben evlendikten sonrada bu şekilde beslenmeye devam etmek istiyorum,zaten evdekilerde alıştı,küçük kardeşim bile diyo o ablama zararlı işte şunu yiyebilir falan diye...tamerede şimdiden söyledim oda zaten düzenli beslenmeye hasret,inş.sorn yaşamıycaz

nazlıcım sen en güzelini yaptın canım,bende senin gibi yapıcam,evlendikten sonra salmak yok...bizde el öpme çok olmayacak sadece bizim taraf olucak zaten tamer buraya geliyo,eskişehirdeki akrabalarıda hiç sevmiyo,yanaştırmıyo bile,o yönden rahat olucak,belki balayında biraz salabilirim ama gelince telafi ediceme eminimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…