Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çokta iyi yapıyorsun tatlım.evlenince k.ç. başı dagıttı yok bi çocuk yaptı şaftı kaydı daha neler neler derler tatlım.ben kaç yıldır eşime kendimi saklamadan cici cici gecelikler giyemedim.kendime ve eşime neden bunu yaptım ne gerek vardı degermiydi o yediklerime.bir yere giderken eşim sıkır sıkır giyinirdi.fiziği düzgün nede olsa ne giyse yakışır ve eli yüzü düzgün bir adamdır kendine bakmayı sever.bense gardolabın öünde herzamanki formalarımdan birini özensizce seçip öylesine sırf giyinmek için giyinir çıkardım.ve bir gerginlik bir sinir eşim ne olduguna anlam veremezdi ben bile kendime ozamanlar itiraf edemezdim sinirimin sebebini.şimdi şimdi kabulleniyorum.içten içe kendimi çirkin buluşum eşimin yanına yakıştıramam koplekslerimdi o sinirimin sebebi.şuan kendime gelmeye başladım.eşimle ilişkimiz bile daha bi farklı oldu kendime güvenim geldikçe kendime çekidüzen verdim eşimi eve gelince daha şık karşılamaya başladım buda eşimin kendini özel hissetmesine sebep oluyor ve böylece oda bana daha bi farklı davranıyor meger yıllardır kendime ne kadar büyük haksızlık yapmışım inşallah hedef kiloma düşüp bunu koruyabilirsem işte asıl ozaman tam anlamıyla kendime güvenim gelecek

insan zayıfladıkça kendine gelen güveni artıyor değili narinim . Akşamları az yemek yediğim için kaynanam bana yok dikkat et hastalanırsın . Yarın öbürgün anne olacaksın güçsüz bırakma kendini . Hastalanırsan o zaman sorarım sana dedi geçen gün . Bende merak etmeyin ben hastalansamda söylemem . Ağlanıp sızlanmam öyle başınızıda ağrıtmam dedim . Benim az yemem eşimin ailesinde bir dert haline geldi . Görümcemde biraz şişman olda elbiselerin banada olsun diyor salak .offff ele karışan yele karışır boşa dememişler . Böyle iğneli laflar söylediklerinde hepsinden nefret ediyorum .

nazcım bu olay sadece senin kayınvalidende yada senin çevrende yok.biz millet olarak maalesef yanlış beslenen bi toplumuz.az yemekle alakası yok aslında senin yemenin. sen tamamen saglıklı besleniyorsun.dinimizde bile efendimiz s.a.v. sofradan yarı aç kalkın midenizi tıka basa doldurmayın demiyor mu 12 ayın 1 ayı midemizin ve ruhumuzun dinlenmesi için ayrılmamış mı ama maalesef biz genel olarak yanlış bir yeme kültürüne sahibiz.sen kulak asma onlara muhattap olma o konuda gül geç rahat davran ozaman emin ol senin üzerine gelmeyeceklerdir.

canım benim ya yazdıkların çok önemli şeyler..neler yaşıyoruz sırf bu kilolar yüzünden mutsuzluk,gerginlik...gerçekten insanın kendine güveni geliyor kilo verdikçe..umarım hedef kilona en yakın zamanda ulaşırsın ve çok ama çoook mutlu olursun..çok içten yazıyorsun her şeyi ve benim gibi bekar biri için de çok ışık tutuyor bunlar..kirazcımmm ikimiz için tecrübe :lepi:

amin inşallah canım.sende çok ama çokk mutlu olursun ve benim düştüğüm bu hataya kesinlikle düşmezsin inşallah canım olumunekankayizsmile

merhaba kızlar,
monti yapıyorum ben de. zaten topikte karşılaşıyoruz bazı arkadaşlarla.

nazcım grupta yer var demiştin. ben de katılmak isterim mümkünse ?

narincim bak ne güzel hem sen mutlusun hemde eşin kendini özel hissettiği için ayrıca mutlu,şöyle salına salına o cicileri giymek varken niye eşimizide kendimizide bundan mahrum edelimki dimi amabayanssulusmilebayanssulusmile

nazlıcım boşver canım,hiç bişi senin kendini iyi hissetmenden daha önemli değil,eşinin aileside bu duruma alışacaktır canımyerimseniben

aynen öyle canımcıma.sa.saslında sevdiklerimiz bizi her halimizle sevsin istiyoruz ama kendimize özen gösterince bakışları bile değişiyo...aşkım bana önceden kızıyodu,çok şekilcisin,ben seni her halinle seviyorum,diyet falan yapma diyodu...ama son geldiğinde kilo vermiş görünce bakışları bile değişti valla...ee tabi kendimede daha bi özen gösterir oldum , bu durum kıskançlığıda beraberinde getirdi ama hoşumada gitmiyo değil hani,hatta bugün msn de görüştük diyoki sen güzelleşmeye başladığından beri beynimin hepsini kapladın,korkmaya başladım

kızlar, ben de 7 yıl once evlenirken 59 kiloydum. dogum yaptım 92 oldum (( sonra 82 ye düştm ama tekrar emzirme doneminde 87 oldum. nisandan beri ara ara rejim yapıyorum ve 3 haftadır da monti. şu an 76,5 kg. oldum. çok mutluyum :))))))))

merhaba kızlar,
monti yapıyorum ben de. Zaten topikte karşılaşıyoruz bazı arkadaşlarla.

Nazcım grupta yer var demiştin. Ben de katılmak isterim mümkünse ?

hoşgeldin canım . 1. Hafta deneme haftan canım ne kadar çok paylaşımda bunur ve istikrarlı olursan listeye yazarım seni canım . Deneme haftan hayırlı olsun .

canım inş.burda hepimiz kilolarımızdan kurtulup,mutlu,güzel, alımlı hatunlar olup mezun olucazbayanssulusmile

sana kısaca kurallarımızdan bahsedeyim,6.takım kaptanı nazlım, bende yardımcısıyımyerimseniben

bizim için en önemli şey paylaşım,ama zaten sende o var montide görüyorum,birde cumaları bildirim günümüz,en geç 11,30 aa kadar kilonu bize bildirmen gerekiyo ve mazeretsiz takıma 3 gün uğramazsan takım dışı kalıyosun,hergün montide olduğu gibi menülerimizi yazıyoruz,yorumlar yapıyoruz,herşeyimizi paylaşıyoruz birbirimizle

bugünki kilonu bize başlangıç kilon olarak kabul edelim canım,ilk hafta deneme haftası oluyo,ondan sonra takıma giriyosun a.s

aynen öyle canımcıma.sa.saslında sevdiklerimiz bizi her halimizle sevsin istiyoruz ama kendimize özen gösterince bakışları bile değişiyo...aşkım bana önceden kızıyodu,çok şekilcisin,ben seni her halinle seviyorum,diyet falan yapma diyodu...ama son geldiğinde kilo vermiş görünce bakışları bile değişti valla...ee tabi kendimede daha bi özen gösterir oldum , bu durum kıskançlığıda beraberinde getirdi ama hoşumada gitmiyo değil hani,hatta bugün msn de görüştük diyoki sen güzelleşmeye başladığından beri beynimin hepsini kapladın,korkmaya başladım[/QUOTE]

ayyy ne güzel şeyler bunlar canımmm yaa.ki sen kararlısın daha daha bir güzelleşeceğin kesin...tamer korksun artık kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım . 1. Hafta deneme haftan canım ne kadar çok paylaşımda bunur ve istikrarlı olursan listeye yazarım seni canım . Deneme haftan hayırlı olsun .

hoşbuldum nazcım :))
o zaman deneme haftam hayırlı olsun :)))

tşk.ederim detaylı anlatımın için cnm.
genelde çok soru sorarım öğrenmek için. demedi demeyin ama :)))
onun dışında da ben de herşeyi yazan biriyim.
bu yuzden paylaşımla ilgili sıkıntım olacagını sanmıyorum.
cuma kilo bildirimi de ok :)
ama hergün menü yazmak zorundamıyız?
bir de genelde hafta sonları pek giremiyorum buraya sadece.

bizde haftasonları fazla giremiyoruz canım onun için bir sıkıntı olmaz . menülerini hergün yazarsan en azından bir hatan olduğubda görür seni uyarırız canım .

tamam canım :)
düzenli menü bildirmeye gayret ederim. evde bir cadım var da minik, ondan fırsat buldukça :))
bir de kilo başlangıcımı 81,5 olarak alırsanız daha iyi olur. çünkü montiye başladıgımda bu kilo ile başladım.
zira şu an ki kilom 76,5. oyle yazınca hiç kilo vermemiş gibi görünürüm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…