Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir de takım kaç kişiden oluşuyor ? ve bu takımların yarışması nasıl oluyor ?

demiştim ama çok sorarım diye :)))))))

canım hoşgeldin bende yeni geldim benimde deneme haftam herşey gönlünce olsun canım

ayy ne güzel sözler bunlar :asigim: Allah muhabbetinizi aşkınızı arttırsın canım benimmm :Şeniz

sagol narincim seninde inş.canım :)

takımlar genelde 12 kişiden oluşur canım . Biz şuanda 9 kişiyiz canım . Cuma günleri her takım kendi aralarında kilo bildirimi yapıp listelerini düzenler daha sonrada yarışmanın paylaşım alanı var listeler oraya kopyalanır . Daha sonra sıra hangi takımdaysa genel sonuşlar açıklanır .

yerimseniben kaydirigubbakcemile5

aaa kızlar benim de deneme haftamdı ama geçen hafta çarşamba gelmiştim ilk ozaman bir hafta oldu :sm_cool: unutmuştum hangi gün geldiğimi..şimdi benim devam edip etmeyeceğim ne zaman belli olacak Nazlıcım?

cuma günü takım arkadaşlarınında onayını alıp seni listeye yazarız canım .

aaa kızlar benim de deneme haftamdı ama geçen hafta çarşamba gelmiştim ilk ozaman bir hafta oldu :sm_cool: unutmuştum hangi gün geldiğimi..şimdi benim devam edip etmeyeceğim ne zaman belli olacak Nazlıcım?

ben şimdiden evet oyumu kullanayım canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar,hastamız taburcu oldu çok sevinçliyim opuyorumnanaktan biz servise alırlar diye düşünürken gerek görmemiş doktorlar,ama çok dikkat edilmesi gerekiyormuş bunu aralıklı olarak yaşıyacakmış,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım,deneme haftasındaki yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım . Allah acil şifalar versin inşallah ....

tekrar geçmiş olsun canım benim...allahım yardım etsin:Saruboceq:
ayyyy teşekkür ederim kirazcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm :Saruboceq:
kirazcım sende 40 bedene girmişsin hadi gözün aydın çok sevindim kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canımcım,valla dolabımda 40 dan 46 her beden mevcut,bu sabah bi deneyim dedim 40 bedeni hiç zorlanmadan oldu,inş.38 ide giyerimzemuszemus

kiraz bu azimle devam ederse en kısa zamanda onu 38 bedenlerin içinde de görücez sanırım .

banada öyle geliyo nazlım :lepi: çıtır bir gelin olacak opuyorumnanaktan

canlarım benim ağzınızdan bal damlıyo vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş.görücez hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…