tamam canım :)
düzenli menü bildirmeye gayret ederim. evde bir cadım var da minik, ondan fırsat buldukça :))
bir de kilo başlangıcımı 81,5 olarak alırsanız daha iyi olur. çünkü montiye başladıgımda bu kilo ile başladım.
zira şu an ki kilom 76,5. oyle yazınca hiç kilo vermemiş gibi görünürüm :kedi:
aynen öyle canımcıma.sa.saslında sevdiklerimiz bizi her halimizle sevsin istiyoruz ama kendimize özen gösterince bakışları bile değişiyo...aşkım bana önceden kızıyodu,çok şekilcisin,ben seni her halinle seviyorum,diyet falan yapma diyodu...ama son geldiğinde kilo vermiş görünce bakışları bile değişti valla...ee tabi kendimede daha bi özen gösterir oldum , bu durum kıskançlığıda beraberinde getirdi ama hoşumada gitmiyo değil hani,hatta bugün msn de görüştük diyoki sen güzelleşmeye başladığından beri beynimin hepsini kapladın,korkmaya başladım
sagol narincim seninde inş.canım :)
takımlar genelde 12 kişiden oluşur canım . Biz şuanda 9 kişiyiz canım . Cuma günleri her takım kendi aralarında kilo bildirimi yapıp listelerini düzenler daha sonrada yarışmanın paylaşım alanı var listeler oraya kopyalanır . Daha sonra sıra hangi takımdaysa genel sonuşlar açıklanır .
canım hoşgeldin bende yeni geldim benimde deneme haftam herşey gönlünce olsun canım
aaa kızlar benim de deneme haftamdı ama geçen hafta çarşamba gelmiştim ilk ozaman bir hafta oldu :sm_cool: unutmuştum hangi gün geldiğimi..şimdi benim devam edip etmeyeceğim ne zaman belli olacak Nazlıcım?
cuma günü takım arkadaşlarınında onayını alıp seni listeye yazarız canım .
ayy ne güzel sözler bunlar :asigim: Allah muhabbetinizi aşkınızı arttırsın canım benimmm :Şeniz
aaa kızlar benim de deneme haftamdı ama geçen hafta çarşamba gelmiştim ilk ozaman bir hafta oldu :sm_cool: unutmuştum hangi gün geldiğimi..şimdi benim devam edip etmeyeceğim ne zaman belli olacak Nazlıcım?
ben şimdiden evet oyumu kullanayım canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar,hastamız taburcu oldu çok sevinçliyim opuyorumnanaktan biz servise alırlar diye düşünürken gerek görmemiş doktorlar,ama çok dikkat edilmesi gerekiyormuş bunu aralıklı olarak yaşıyacakmış,allah yardımcısı olsun :saruboceq:
Sizler nasılsınız bakalım,deneme haftasındaki yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
saol cnm :saruboceq:
Kirazcım sende 40 bedene girmişsin hadi gözün aydın çok sevindim kaydirigubbakcemile5
selam kızlar,hastamız taburcu oldu çok sevinçliyim opuyorumnanaktan biz servise alırlar diye düşünürken gerek görmemiş doktorlar,ama çok dikkat edilmesi gerekiyormuş bunu aralıklı olarak yaşıyacakmış,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım,deneme haftasındaki yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
ayyyy teşekkür ederim kirazcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm :Saruboceq:
kirazcım sende 40 bedene girmişsin hadi gözün aydın çok sevindim kaydirigubbakcemile5
kiraz bu azimle devam ederse en kısa zamanda onu 38 bedenlerin içinde de görücez sanırım .
banada öyle geliyo nazlım :lepi: çıtır bir gelin olacak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?