Kız sen kendi kendine mi konusyosun kendine cevap veriyosundaAramızda 8 kilo 800 lafımı olur demedi
iyiiii iste ne olsun pazar pazar evde gerci hep evdeyizyaaSelam kızlar nabersiniz bakalım
Ahahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorumiyiiii iste ne olsun pazar pazar evde gerci hep evdeyizyaa
Ne olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagizSelam kızlar nabersiniz bakalım
Hesap detaylarından yapiliyor canimnerden yapiliyokiii korkuyorum
Hesap detaylarındannerden yapiliyokiii korkuyorum
Ohhhhhh afiyet olsun şarzım 3 ama kalkamıyorum yerimden yürüyüş yoruyor ya hergün 10000 adımı tamamlayacağım inşallahhhNe olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagiz
Hesap detaylarından yapiliyor canim
Afiyet olsun canimAhahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorum
Mersi şekerimAfiyet olsun canim
Hesap detaylarından nasil yapiliyo amaNe olsun canim ayni evde zaman gecirmeye calisiyorum az sonra yemek yapacagiz
Hesap detaylarından yapiliyor canim
Afiyet olsun canımAhahaha aynen valla kızımı uyuttum yaptım bi kahve kk da keyif yapıyorum
Hesap detaylarina gel asagiya dogru inHesap detaylarından nasil yapiliyo ama
Noruyon gııı sesin soluğun çıkmıyor durumun nasılHoşgeldin canım
Olmus olmus sende kırmızı bolgedesin senide yesil bölgeye alalimolmusmuuuu
Çok acimiycak valla baknerden yapiliyokiii korkuyorum
Desene diyete devamOlmus olmus sende kırmızı bolgedesin senide yesil bölgeye alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?