tekrar geçmiş olsun canım benim...allahım yardım etsin:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcım,valla dolabımda 40 dan 46 her beden mevcut,bu sabah bi deneyim dedim 40 bedeni hiç zorlanmadan oldu,inş.38 ide giyerimzemuszemus
yumukum gözünüz aydın canım Rabbim birdaha yaşatmasın böyle bişey inşallah
kızlar hafta içi gerçekten harika oluyor topiğimiz..pazar günü yalnız kiraz ve ben vardık sanırım
[ı]evet canım topiğimize sayenizde hareket geldi valla,arkadaşlarımızın bazıları tatilde onlarda gelsin dahada hareketlenir tıpkı eskiden olduğu gibihihoyyythihoyyyt
ya kızlar bu arada ben aeben ablamı,kübramı,gözdemimi özledim yaa,:1rolleyes:elifimde şimdi anneciğiyle hasret gideriyodurşeniz[/ı]
saol cnm teşekkürler a.s.yumukumm..taburcu olmasına çok sevindim canımm..Allah şifalar versin
bende hiç sorun olmuyo yumukum,ama bazen geç açılıyo kk
şu tıkır tıkır kilo verenlere özeniyorum valla.ben maalesef okadar kolay kilo veremiyorum zaten çokta azimli bi yapımda yok.yaa artık bende kilo vermek istiyorum Allahım ne olur yardım et umutsuzluga kapılmak istemiyorum biliyorum ki umutsuzluk moral bozuklugu ve beraberindede kaçamakları getirecek :sinifsinif:
AMAN SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA BAK KAYNANAN NELER DEMİŞ ONLARI DÜŞÜN . MEMLEKETE GİTTİĞİNDE HERKESİN SANA HAYRANLIKLA BAKTIĞINI AAA BAK NE GÜZEL ZAYIFLAMIŞ DEMELERİNİ DÜŞÜN VE ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMA kötükedihüsoklava: klava:
şu tıkır tıkır kilo verenlere özeniyorum valla.ben maalesef okadar kolay kilo veremiyorum zaten çokta azimli bi yapımda yok.yaa artık bende kilo vermek istiyorum Allahım ne olur yardım et umutsuzluga kapılmak istemiyorum biliyorum ki umutsuzluk moral bozuklugu ve beraberindede kaçamakları getirecek :sinifsinif:
aynen canım yaa( ben de çok zor kilo veriyorum ve bunun için çok üzülüyorum..iş yerinde bir arkadaşla başlamıştık bugün tartıldık ben ozamandan beri 50 gr vermişim, o ise tam 3 kg..güya ikimiz de diyetteyiz
herkesi çok öptüm yarın görüşmek üzere inşallah opuyorumnanaktan
kızlar bu arada benim ismim Tuba. direk ismimi söyleyebilirsiniz. :1hug:
canım benim veremem çok normal anladım artık çünkü 2 gün önce netten aldıgım adımsayar geldi kemerine takıyorsun akşama kadar kaç adım attıgını kaydediyor.normalde 1 insanın kilo almayıp formunu koruması için günde 10.000 adım atması kilo vermek isteyen bir kişinin ise 12.000-15.000 arası adım atması gerekiyormuş.ben 2 gündür normalde nasılsam öyle davrandım ve korkunç bi rakamla karşılaştım ben günde 7.000-8.000 adım arası atıyorum bırak kilo vermeyi kilomu korumamı gerektirecek kadar bile yürümüyorum.senağlama vücut ne yapsın hergün karar veriyorum yürüyeceğim diye ama aldıgım kararı uygulamıyorum alsanaalsanasmile kendimi dövmek istiyorum valla.kızlar bu akşam yürüyüş yapıp yarın buraya yazmazsam hepiniz bana domates fırlatın :tomato: ve ben tüm guruplara ben totosunu kaldıramayan miskinin tekiyim yazacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?