Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin kirazım saol cnm..

en kısa zamanda gireceksin kirazım ben eminim

yumukum gözünüz aydın canım Rabbim birdaha yaşatmasın böyle bişey inşallah

teşekkür ederim cnm amin inş.
bu arada kk ya ne zaman girsem bikaç sayfa sonra

Bağlantı sıfırlandı

Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

* Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
Biraz bekleyip yeniden deneyin.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

bu yazı çıkıyor delircem

kızlar hafta içi gerçekten harika oluyor topiğimiz ..pazar günü yalnız kiraz ve ben vardık sanırım

evet canım topiğimize sayenizde hareket geldi valla,arkadaşlarımızın bazıları tatilde onlarda gelsin dahada hareketlenir tıpkı eskiden olduğu gibihihoyyythihoyyyt

ya kızlar bu arada ben aeben ablamı,kübramı,gözdemimi özledim yaa,:1rolleyes:elifimde şimdi anneciğiyle hasret gideriyodurŞeniz

gözdem en geç ramazan başı burda olacak. Kübrada sanırım haftaya geliyor . Aeben ablamda hafta ortası dönücez demişti . Bende özledim hepsini özellikle elifin o güzel günaydın mesajlarını

yumukumm..taburcu olmasına çok sevindim canımm..Allah şifalar versin
saol cnm teşekkürler a.s.
bende hiç sorun olmuyo yumukum,ama bazen geç açılıyo kk

kirazım ben bunu sürekli yaşıyorum hatta bazen hiç giremiyorum ve neti komple kitliyo bazen kk, modem kitleniyo uydu bile gidiyo internete bağlı bi uydu kullanıyoruz eşimde diyo bazen gene girmiş o siteye bak gitti herşey kaydirigubbakcemile3 virüs programıylamı alakalı yoksa sitedemi bişey var bilemiyorum boshayallersmile

şu tıkır tıkır kilo verenlere özeniyorum valla.ben maalesef okadar kolay kilo veremiyorum zaten çokta azimli bi yapımda yok.yaa artık bende kilo vermek istiyorum Allahım ne olur yardım et umutsuzluga kapılmak istemiyorum biliyorum ki umutsuzluk moral bozuklugu ve beraberindede kaçamakları getirecek :sinifsinif:

AMAN SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA BAK KAYNANAN NELER DEMİŞ ONLARI DÜŞÜN . MEMLEKETE GİTTİĞİNDE HERKESİN SANA HAYRANLIKLA BAKTIĞINI AAA BAK NE GÜZEL ZAYIFLAMIŞ DEMELERİNİ DÜŞÜN VE ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMA kötükedihüsoklava:klava:

haklısın nazcım bunları hiç unutmamam lazım ramazana kadarki dönem benim için çok önemli uzun zamandırdır yerimde sayıyorum artık 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorum guclubacismile

aynen canım yaa ( ben de çok zor kilo veriyorum ve bunun için çok üzülüyorum..iş yerinde bir arkadaşla başlamıştık bugün tartıldık ben ozamandan beri 50 gr vermişim, o ise tam 3 kg..güya ikimiz de diyetteyiz

canım benim veremem çok normal anladım artık çünkü 2 gün önce netten aldıgım adımsayar geldi kemerine takıyorsun akşama kadar kaç adım attıgını kaydediyor.normalde 1 insanın kilo almayıp formunu koruması için günde 10.000 adım atması kilo vermek isteyen bir kişinin ise 12.000-15.000 arası adım atması gerekiyormuş.ben 2 gündür normalde nasılsam öyle davrandım ve korkunç bi rakamla karşılaştım ben günde 7.000-8.000 adım arası atıyorum bırak kilo vermeyi kilomu korumamı gerektirecek kadar bile yürümüyorum.senağlama vücut ne yapsın hergün karar veriyorum yürüyeceğim diye ama aldıgım kararı uygulamıyorum alsanaalsanasmile kendimi dövmek istiyorum valla.kızlar bu akşam yürüyüş yapıp yarın buraya yazmazsam hepiniz bana domates fırlatın :tomato: ve ben tüm guruplara ben totosunu kaldıramayan miskinin tekiyim yazacagım.

narincim, bugüne kadar bir sürü kilo vermişsin tickerından gördügüm kadarıyla. dolayısıyla kalanlarıda vereceksin sen hiç merak etme. çogu gitmiş azı kalmış cnım ha gayret :)) yanındayızz :))))))))

Son düzenleme:

narincim benimde var adımsayarım,yürüyüş yaptığım zamanlarda 14 bin e kadar çıktım,ama diğer zamanlar dediğin gibi 7-8 binde bende kaldım,aynen masa başındayım ve lavoba dışı çok nadir hareketim oluyo,bazen kimse olmadığında büronun içinde yürüyorum adım sayımıda artırmış oluyorum,seninde varsa öle bi imkanın yapabilirsin canımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…