Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar hazır gelmişken bugün yediklerimi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
1 tabak menemen
1 bardak ayran
salata

ara
1 adet şeftali
1 adet armut

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata

kirazcımmm hoşgeldin canım çok sevindim burada olmana zemuszemusopuyorumnanaktan

canım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyoğundum çok fazla ya bide bugün ilginç bişi oldu,patronumla kk için tartıştım...öğleden sonra ekranda kk sayfası açıktı,normalde patronum karşı büroda oluyo neyse içeri girdi ekranı gördü bana bi çıkıştı,iyi aferin neslihan bu yoğunlukta nette takılıyosun falan,dedim bende abartmayın,nazi kampımı burasısempatiksalakcinni,hayır bugün yarın çalışmıyorum ben burda 10 yıl olmuşakannehir,tabi hiç altta kalmadım dedim bende o zaman akşamları yada pazarları aramayın bida beni mesai dışı olduğu için cevap vermicem..lmaz:

en iyisini yapmışsın canım patron milletine ne kadar tamam dersen o kadar tepene çıkarlar.

:lepi::lepi:süper menü nazlım...akşam yoğurdumuz eksik kalmış ama olsun,bu hafta senin sonucunu çok merek ediyorum tatlım

en iyisini yapmışsın canım patron milletine ne kadar tamam dersen o kadar tepene çıkarlar.

aynen öyle nazlım...hayır biz gece 9-10 lara kadar çalışıyoruz yeri geliyo,sesimiz çıkmıyo,mesai falanda yok...yani işimi aksatsam anlıcam ee oda yok,diyecek bişi bulamadı işte,hırsını benden almaya çalıştı ama bende hiç bu konuda laf söyletmem kendime...şimdide nazi kampı öylemi deyip duruyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:süper menü nazlım...akşam yoğurdumuz eksik kalmış ama olsun,bu hafta senin sonucunu çok merek ediyorum tatlım

aslında evde yoğurt vardı ama çıkarmayı unutmuşum bakalım kirazım bende çok merak ediyorum . inşallah bu sefer şu 59 lu rakamları çok çabuk geçerim de takılmam .

böyle bir olay yaşamış olmana üzüldüm canım ama Nazli nin da dediği gibi en iyisini yapmışsın altta kalmayarak özel dektör 10 yıl aynı eleman ile çalışıyorsa elemenın performansı süper demektir..canım hiç sıkma canını seni kocaman öpüyorum :lepi:

kızlar akşam buralarda kimsecikler olmuyor sizsiz hiç tadı yok
bugünkü yediklerim
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1 salatalık
Öğle
2 dilim karpuz
Ara
1 maden suyu
akşam (saat 16.30 da sormayın kursa erken gideceğim diye yedim)
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Gece
2 erik
1 elma
(akşam çok erken yediğim için meyveler biraz fazla oldu gibi ama bugün herşey dengesiz oldu zaten )

merhabalar arkadaşlar.
yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgelmişsiniz.
kızlar ben yine valiz hazırlıyorum.
yarın sabah düzceye gidiyoruz.annemlere.
ne zaman dönerim bilmiyorum.
nazcım kilomu sabit yazarsın canım.zaten 69da takıldım kaldım.
off mübarek ramazanda napcaz karakara düşünüyorum şimdiden.
sahurda hiçbirşey yiyemiyorum.sadece yoğurtla oruç tutuyorum.
şimdilik hoşçakalın.hepinizi çoook öpüyorum canlarım.

iyi yolculuklar canım

Günaydın kızlar,
tükkanı ben mi açtım bugün? zemuszemus

dünkü menüm ;

tam buğday ekmeğe peynirli tost söğüş çay
öğlen dışarda idim tavuk dönerin etini yedim, ayran,salata
barbunya yemeği,yoğurt,salata
1 elma 1 şeftali

sabah erken geldim birsaate evden çıkacağım bu ara dışarı işleri çok...
ama kimse yok, neyse artık yarın görüşürüz kızlar..
yarınki sonucu çok merak ediyorum..
bi geçmişi okuyayım bu arada..

ayy narincim ne güze yazmışsın valla kendimi okuyor gibi oldum bazı noktalarda evet itiraf etmesek de kilolar kesin psikolojik baskı yapıyor canım..insan içine çıkmak bi yana forma giyyosun resmen.canım inşallah hedefimize ulaşınca herşey daha iyi olacak, en azından benim için, valla ben şahsım adına hiç şişman ve mutlu insan olmadım hayatım boyu kilolarımdan nefret ettim, inşallah sonuca ulaşacağım bu sefer...kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım, seni burada görmek güzel...opuyorumnanaktan
canım taburcu olmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın..olumunekankayizsmile

ayyyy teşekkür ederim kirazcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benden de tamamdır, hayırlı olsun canımcım...olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canımcım,valla dolabımda 40 dan 46 her beden mevcut,bu sabah bi deneyim dedim 40 bedeni hiç zorlanmadan oldu,inş.38 ide giyerimzemuszemus

ayy aynı benim dolabım gibi..:kedi:
bravo kirazım artık hedef 38...kaydirigubbakcemile2

ben çıkıyorum kızlar yarın sabah için heyecanlıyım inşallah takımca iyi sonuçlar alırız...opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar...dün geceki şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısından sonra sersem gibi geldim işe...hiç bişi fayda etmedi ya,geçmek bilmedi,sanırım ceryanda kaldım onun etkisi...neyseki biraz daha iyiyim

bu arada dünki menümüde vereyim

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,biber

öğle
1 tabak yumurta salatası
1 kase yoğurt

ara
2 küçük şeftali
1 elma

akşam
tavuk sote
bol yoğurtlu marul salatası

ara
1 elma

3,5 litre su,1 şişe maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…