ben burdayım kızlar...off amma yoğundum,bide üstüne sıcak kaynadım resmen ya
kirazcımmm hoşgeldin canım çok sevindim burada olmana zemuszemusopuyorumnanaktan
canım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyoğundum çok fazla ya bide bugün ilginç bişi oldu,patronumla kk için tartıştım...öğleden sonra ekranda kk sayfası açıktı,normalde patronum karşı büroda oluyo neyse içeri girdi ekranı gördü bana bi çıkıştı,iyi aferin neslihan bu yoğunlukta nette takılıyosun falan,dedim bende abartmayın,nazi kampımı burasısempatiksalakcinni,hayır bugün yarın çalışmıyorum ben burda 10 yıl olmuşakannehir,tabi hiç altta kalmadım dedim bende o zaman akşamları yada pazarları aramayın bida beni mesai dışı olduğu için cevap vermicem..lmaz:
iyi akşamlar kızlar hazır gelmişken bugün yediklerimi yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
öğlen
1 tabak menemen
1 bardak ayran
salata
ara
1 adet şeftali
1 adet armut
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
en iyisini yapmışsın canım patron milletine ne kadar tamam dersen o kadar tepene çıkarlar.
:lepi::lepi:süper menü nazlım...akşam yoğurdumuz eksik kalmış ama olsun,bu hafta senin sonucunu çok merek ediyorum tatlım
canım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyoğundum çok fazla ya bide bugün ilginç bişi oldu,patronumla kk için tartıştım...öğleden sonra ekranda kk sayfası açıktı,normalde patronum karşı büroda oluyo neyse içeri girdi ekranı gördü bana bi çıkıştı,iyi aferin neslihan bu yoğunlukta nette takılıyosun falan,dedim bende abartmayın,nazi kampımı burasısempatiksalakcinni,hayır bugün yarın çalışmıyorum ben burda 10 yıl olmuşakannehir,tabi hiç altta kalmadım dedim bende o zaman akşamları yada pazarları aramayın bida beni mesai dışı olduğu için cevap vermicem..lmaz:
merhabalar arkadaşlar.
yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgelmişsiniz.
kızlar ben yine valiz hazırlıyorum.
yarın sabah düzceye gidiyoruz.annemlere.
ne zaman dönerim bilmiyorum.
nazcım kilomu sabit yazarsın canım.zaten 69da takıldım kaldım.
off mübarek ramazanda napcaz karakara düşünüyorum şimdiden.
sahurda hiçbirşey yiyemiyorum.sadece yoğurtla oruç tutuyorum.
şimdilik hoşçakalın.hepinizi çoook öpüyorum canlarım.
ayy narincim ne güze yazmışsın valla kendimi okuyor gibi oldum bazı noktalarda evet itiraf etmesek de kilolar kesin psikolojik baskı yapıyor canım..insan içine çıkmak bi yana forma giyyosun resmen.canım inşallah hedefimize ulaşınca herşey daha iyi olacak, en azından benim için, valla ben şahsım adına hiç şişman ve mutlu insan olmadım hayatım boyu kilolarımdan nefret ettim, inşallah sonuca ulaşacağım bu sefer...kaydirigubbakcemile5çokta iyi yapıyorsun tatlım.evlenince k.ç. başı dagıttı yok bi çocuk yaptı şaftı kaydı daha neler neler derler tatlım.ben kaç yıldır eşime kendimi saklamadan cici cici gecelikler giyemedim.kendime ve eşime neden bunu yaptım ne gerek vardı degermiydi o yediklerime.bir yere giderken eşim sıkır sıkır giyinirdi.fiziği düzgün nede olsa ne giyse yakışır ve eli yüzü düzgün bir adamdır kendine bakmayı sever.bense gardolabın öünde herzamanki formalarımdan birini özensizce seçip öylesine sırf giyinmek için giyinir çıkardım.ve bir gerginlik bir sinir eşim ne olduguna anlam veremezdi ben bile kendime ozamanlar itiraf edemezdim sinirimin sebebini.şimdi şimdi kabulleniyorum.içten içe kendimi çirkin buluşum eşimin yanına yakıştıramam koplekslerimdi o sinirimin sebebi.şuan kendime gelmeye başladım.eşimle ilişkimiz bile daha bi farklı oldu kendime güvenim geldikçe kendime çekidüzen verdim eşimi eve gelince daha şık karşılamaya başladım buda eşimin kendini özel hissetmesine sebep oluyor ve böylece oda bana daha bi farklı davranıyor meger yıllardır kendime ne kadar büyük haksızlık yapmışım inşallah hedef kiloma düşüp bunu koruyabilirsem işte asıl ozaman tam anlamıyla kendime güvenim gelecek
hoşgeldin canım, seni burada görmek güzel...opuyorumnanaktankızlar, ben de 7 yıl once evlenirken 59 kiloydum. dogum yaptım 92 oldum(( sonra 82 ye düştm ama tekrar emzirme doneminde 87 oldum. nisandan beri ara ara rejim yapıyorum ve 3 haftadır da monti. şu an 76,5 kg. oldum. çok mutluyum :))))))))
canım taburcu olmasına çok sevindim hadi gözünüz aydın..olumunekankayizsmileselam kızlar,hastamız taburcu oldu çok sevinçliyim opuyorumnanaktan biz servise alırlar diye düşünürken gerek görmemiş doktorlar,ama çok dikkat edilmesi gerekiyormuş bunu aralıklı olarak yaşıyacakmış,Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım,deneme haftasındaki yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
benden de tamamdır, hayırlı olsun canımcım...olumunekankayizsmileayyyy teşekkür ederim kirazcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcım,valla dolabımda 40 dan 46 her beden mevcut,bu sabah bi deneyim dedim 40 bedeni hiç zorlanmadan oldu,inş.38 ide giyerimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?