Tamamen suyu az ictiginden yemekle alakası yok ben neden migdem bulanana kadar içiyorum zorla 2 lt su çok fark ediyor bende icmedigim zaman ne kadar dikkat etsemde artı getiriyor su iç mutlaka canımDün inanır mısın üç buçuk dört gibi yedim , ama şu çok icemedim dün bugün telafi etmeye çalışıyorum, birde önceden haftada iki gün akşam yemeği yemezdim iyi eksi gelirdi bana belki de onu denemeliyim, yada psikolojik mi
Guzel eksi tebrik ederim canimCuma 70
Bugün 69.7
Artık 6 lı rakamlara geçtim
Teşekkür ederim canım inşallah bu cuma tam 69 olurumGuzel eksi tebrik ederim canim
Hadi insallah canim yeniden listeye girmeyi düşünüyor musunTeşekkür ederim canım inşallah bu cuma tam 69 olurum
Gunaydin canım ❤Günaydın Hanimlar
Tabikisi de kızzzzzzzzzzzzzzHadi insallah canim yeniden listeye girmeyi düşünüyor musun
Değişim büyük maşallahTamam yeniden koyayim profilime
Gunaydin canım ❤
Deseydin bu hafta alsaydik listeyeTabikisi de kızzzzzzzzzzzzzz
Spor yapmam sart canim ,sporsuz gitmiyorDeğişim büyük maşallahama biraz daha var kaptanim ara açık kalmıyor değiyor biraz daha gayret oda gidecek bacak çalışalım biz seninle bi oralar kaldı
Yaaaaaa ben zamanı var sanıyordum neyse cumaya girerim o zamanDeseydin bu hafta alsaydik listeye
Yok canim zamani doldurdunYaaaaaa ben zamanı var sanıyordum neyse cumaya girerim o zaman
Al al sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama nerdeeeeDeseydin bu hafta alsaydik listeye
Tamam canımYok canim zamani doldurdun
65 le ayrildin yuzde 5 i saglarsan aliriz listeye
Yaaaaaaaa sen benim verdiğim kiloları bilmiyorsun olsun zamanla öğrenirsinAl al sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?