Hadi ya...O gün aradılar dr acil ameliyatı çıkmış iptal ettiler cnm. Çarşambaya kaldı. Şimdi de benim gidesim yok
Kiz buharlaşıp uçacaksin.
tesekkurlerGunaydin canım regle gore guzel eksi tebrik ederim ❤
Çok güzel bir paylaşım olmuş canımHerkese iyi gecelerküçücük bir hatırlatma ve önerilerle yine karşınızdayım Yarından itibaren herkesten spor etiketlerini ve ölçüleri bekliyor olacağım menüler sporlar düzenli olsun fitleşmek lazım hedeflere az kaldııı Her bölge için Bi kaç video önerisi yine kolaydan zora ekleyeceğim bölgeselleri mutlaka sporlara ekleyin çok faydası olacaktır Gelelim videolara ilk bacak ve kalça için
1.Eki Görüntüle 2676396
2.Eki Görüntüle 2676397
3.Eki Görüntüle 2676398
4.Eki Görüntüle 2676399
5.Eki Görüntüle 2676400
6.Eki Görüntüle 2676401
7.Eki Görüntüle 2676402
Kollar için
1.Eki Görüntüle 2676403
2.Eki Görüntüle 2676404
3.Eki Görüntüle 2676405
4.Eki Görüntüle 2676406
Simit için
1.Eki Görüntüle 2676407
2.Eki Görüntüle 2676408
3.Eki Görüntüle 2676409
Üst karın için
1.Eki Görüntüle 2676410
2.Eki Görüntüle 2676411
3.Eki Görüntüle 2676412
4.Eki Görüntüle 2676413
Alt karın için
1.
Eki Görüntüle 2676414
2.Eki Görüntüle 2676415
3.Eki Görüntüle 2676416
4.Eki Görüntüle 2676417
Tüm bölgeleri ekledim sanırım bi çok Yağ yakıcı videolarda var onlarla desteklenebilir
Spor için sürekli herkesi etiketleyebilirim Ama artık tüm herkesten katılım bekliyoruz ayrıca 1. Ve 2. Grup arasında ki yarışı unutmayalım spor puanlarıda dahil artık4 eylülde de rapor düzenleyebiliriz Haydiii fitt olmayaaa
Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone Bonus @selensu82 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo yet07 @sudal @sportie @Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 @Eliff Eylull @retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 @Kmsl Hnd S safsular asysss Diyette @snglmlk Tesnim1903 @Faunaaa
Bana özelden atar mısın yakalayamadım bir türlü koyduğun zamaniTamam yeniden koyayim profilime
Gunaydin canım ❤
Günaydın ☀ ☀☀☀
cuma kg 60,7
P.tesi (bugün) 60,4
-300 gram
Maşallah kızlar şimdiden güzel eksilerGünaydın
Cuma 70.5
Bugün 69.9
Simdi bakabilirsin canimBana özelden atar mısın yakalayamadım bir türlü koyduğun zamani
Eksi olman guzel canim tebrik ederimHerkese iyi günler
Cuma 79.5
Pazartesi 79.4
100 gram gitmiş sadece
Kiyamammmmmsen neler yaptın nasıl geçti tatil özledinmi bizi
Bu pandemi döneminden sonra b3nde bahçeli evlere kafayı taktım ama müstakil evlerin temizliği zor diyolarTatil gibi değildi ama yazlık bi yerde kalmak güzeldi.
Hep bahçeli ev istiyoruz yapabilirmiyim diye düşündüm yokladım kendimi
Daire temizliği daha iyi sankibahçeli ev bekle beni inşallah
Bu pandemi döneminden sonra b3nde bahçeli evlere kafayı taktım ama müstakil evlerin temizliği zor diyolar
Bahçeli evde ben yapamam en güzeli daire temizliği çöpü sıkıntı olmuyor önceki evimde kimse kimseye uymuyordu kimse merdiven temizliği yapmıyordu onların pisliği banada geliyordu böylesi iyi oldu bahçe temizliği çok zahmetli bakım istiyor yapa bilirim diyorsan kendine ayit olması güzel düşüne bilirsin kalabalık aileler için ideal rabbim gönlüne göre versin ins Allah bonusumTatil gibi değildi ama yazlık bi yerde kalmak güzeldi.
Hep bahçeli ev istiyoruz yapabilirmiyim diye düşündüm yokladım kendimi
Daire temizliği daha iyi sankibahçeli ev bekle beni inşallah
Tatil moduna gore cok iyi canim bu cuma zor ama diger cuma listeye alalim seni artikZipzip-
Önceki cuma 108,1
Geçtiğimiz cuma bildirimim yoktu.
Bugün 108,7
Sabah tartılmıştım bana göre iyi baya :)
Bahçeli evde ben yapamam en güzeli daire temizliği çöpü sıkıntı olmuyor önceki evimde kimse kimseye uymuyordu kimse merdiven temizliği yapmıyordu onların pisliği banada geliyordu böylesi iyi oldu bahçe temizliği çok zahmetli bakım istiyor yapa bilirim diyorsan kendine ayit olması güzel düşüne bilirsin kalabalık aileler için ideal rabbim gönlüne göre versin ins Allah bonusum
Teşekkür ederim canımSüpersin canim
Hadi ya...
Kiz buharlaşıp uçacaksin.
Bir sportie daha karşımızda.
Boyun kaç tatlım?
Birde hedefin?
Harika gidiyorsun.
O kilolar da kilo vermek her baba yiğidin harcı değil.
Amiin ınsallah canımZor gerçekten hele tek kişiyse. Ama değer zorluğuna allah gönlüne göre versin herkesin
Ben bu cuma listeye girer miyim?Tatil moduna gore cok iyi canim bu cuma zor ama diger cuma listeye alalim seni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?