Hoşgeldin bonusumDöndüğüme göre tartılıp muhtemel artımı bildirip çalışmalara başlayacağımZipzip-
Herkesler iyidir inş
Merhaba zeynolin nasılsın?Günaydın canım takım arkadaşlarım
Tarhana ve ekşi mayalar emilimi artırıyor bildiğim sınırlı olursa sıkıntı olmaz ama diyet şeyler değilSimit konusunda kararsız kaldım ama tarhana neden olmasın ki , bizim buranın tarhanası başka yoğurtla yapılır eksidir tadı , zaten meyveyi de kescem bir haftadır 65 im aldım ne verdim bisiler yanlış gidiyor
Süpersin çok iyi görünüyorsun bayıldım öncesi/sonrası resmineOncesi sonrasi yapayim size
Ilk fotoğraf 67
Ikinci fotoğraf 56
Ölçüm konusunda biraz daha dikkatli davranır mısın? Cuma ve pazartesisabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi yemek yediğim için de doğru ölçüm olmayacağını bildiğimden hiç yazmadım
Bence vücudunu en iyi sen çözersin muhakkak bir anahtarı vardır uzun süreli kullanılan hiç birşey aynı etkiyi yapmaAbla yaptığım herşey bı kaç gün sonra bağışıklık kazanıyor fayda etmiyor kayisiyida denedim gun kurusu daha etkili oldu ama oda sonra fayda etmedi etkileri bı kaç gün sonra gidiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum ama açlık otunu dediğin gibi yapayım ara verince belki düzene girer tekrar başlarım doktor dedi stresten uzak duracaksın en büyük etken bağırsak tembelliği oda ne mümkün burası bile stres yapıyor bende
baktım çok beğendimProfilime koydum resmi bakabilirsiniz
600 gram halledersin Cuma’ya kadar sen onuZipzip-
Önceki cuma 108,1
Geçtiğimiz cuma bildirimim yoktu.
Bugün 108,7
Sabah tartılmıştım bana göre iyi baya :)
Senin sağlıklı beslenmek spor yapmak ile ilgili kendini çok iyi yetiştireceğine eminim vitamin kan vs tamsa bence sorun yokturTeşekkür ederim canım
Çok kötü besleniyordum cnm. Olabildiğince kestim. O yüzden gidiyor kilolarboyum 1.62. Hedef aslında 50nin altına düşmemek bu kiloda sabit kalmak istiyorum artık.
Listeye girmeksizin 2 cuma bildirim yaptınsa gir ve çok kg ver lütfenBen bu cuma listeye girer miyim?
Yoksa haftaya mı?
Canim harikasın.Teşekkür ederim canım
Çok kötü besleniyordum cnm. Olabildiğince kestim. O yüzden gidiyor kilolarboyum 1.62. Hedef aslında 50nin altına düşmemek bu kiloda sabit kalmak istiyorum artık.
Haftaya cuma doluyor deneme suren canimBen bu cuma listeye girer miyim?
Yoksa haftaya mı?
Nasıl beğendiniz mi oraları? sağlıkla dönün inşallahGunaydin yarin dönücez nasip olursa canim❤
Teşekkür ederim canımSüpersin çok iyi görünüyorsun bayıldım öncesi/sonrası
Tamam canimZipzip- kaptanım merhabalar bnm İnt paketim bitmiş ayın 20 n de yenilenecekmiş şu an belediyeninkine bağlandım girmezsem kızmayın anneme geldim sabah tartılmayı unuttum
Evet canim oncesi sonrasi yaptim :))
Kaldır kaldır nazar edecem şimdiTamam canim
Evet canim oncesi sonrasi yaptim :))
Ateş kötü bir şey değil 39 ü geçmezse bağışıklığı çalışıyor kısa zamanda iyileşir eminimsabah 5 yada 6da yattim sanirim,ateşliydi kizim
Evet ya o kaçamakların etkisiVerirsin sen canim yediklerin belli
Olur mu ihmal etme canım sağlık buO gün aradılar dr acil ameliyatı çıkmış iptal ettiler cnm. Çarşambaya kaldı. Şimdi de benim gidesim yok
-100 le haftasonundan çıkmışsın tebrik ederimHerkese iyi günler
Cuma 79.5
Pazartesi 79.4
100 gram gitmiş sadece
Çokta özletme kendiniZipzip- kaptanım merhabalar bnm İnt paketim bitmiş ayın 20 n de yenilenecekmiş şu an belediyeninkine bağlandım girmezsem kızmayın anneme geldim sabah tartılmayı unuttum
Mis gibi Leslie dururken ip atlamak çok zorKaldır kaldır nazar edecem şimdi
Spor kesinlikle ya
Nasıl sıkılaşmissin
Hatta zıpzıp
Hemen bende atliycam
Çok kıskandım
Oğlana almıştım odayı temizlerken bulduk
Uzun zamandır spor yapmıyorum aslinda canimKaldır kaldır nazar edecem şimdi
Spor kesinlikle ya
Nasıl sıkılaşmissin
Hatta zıpzıp
Hemen bende atliycam
Çok kıskandım
Oğlana almıştım odayı temizlerken bulduk
Kaptanım sizi de bir Leslie programına alalım lütfen bu şekil bir örneğe ihtiyacımız varUzun zamandır spor yapmıyorum aslinda canim
Pazar gununden sonra seve seve katilirim size canim su an imkansiz gibiKaptanım sizi de bir Leslie programına alalım lütfen bu şekil bir örneğe ihtiyacımız var ❤❤❤
Super olur valla
Ayyy prafabrik bende çok istiyorum arsa alıp yazlık gibi bir yerimiz olsa keşke her yaz giderim eşin ister gelsin ister gelmesinAminnn hepimize. Böcekten korkuyorum o biraz sorun onada ilaç yaparız
Katlı değilde prafabrik oluyor ya öyle bişey hayal ediyoruz ama bakalım ne gösterir zaman
Nasıl güzel incelmişsin pü pü maşallah sporda yapsan vuhuuGozlerin niye acik kaldi
Herkese yavaştan yapıştık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?